Jump to content

Seat Toledo 1.9 Tdi Alh

IOJI 05 BLD

Postare recomandată

Arata a original ce mai...nu se poate compara cu ce am facut eu,vad ca peste rama asta adaptoare vine pusa rama de la casetofon asai?

Sa vad daca nu pot comanda acelasi lucru pe situl mentionat de la IONUTBLV,daca vreu sa il comand de la dealer trebuie sa fac 2 drumuri in baia mare,astia nu acepta comenzi telefonice...

Ms mult pt Cod Roger

Link către comentariu
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• IOJI 05 BLD

44

• Auras

5

• KRZ

4

• TIBI_84

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Astazi am primit in sfarsit comanda de leduri de 5 mm superflux portocali de 3.3 v

Si ca de inceput semnalizarile laterale,am reusit sa fac doar pe o parte ca e seara...si tarziu....dar maine poate reusesc ca fac si alea pe oglinzi.

3 poze nu am am apucat sa fac poza cu ele montate,mie imi plac :)) ;) :blink:

post-43313-1283541261_thumb.jpg

post-43313-1283541326_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca mai pui unul si in mijloc o sa fie belea. Foarte de efect modificarea. :offtopic:

Link către comentariu

Am vrut sa pun 3...dar nu am comandat destule,doar 16,am pus 4 in semnalizarile de pe aripa,si urmeaza luni ca sa pun cate 6 pe fiecare oglinda.

Link către comentariu

Astazi am terminat cu ledurile din interior,am lucrat un pic la ele dar e super luminos acuma.

post-43313-1283711581_thumb.jpg

post-43313-1283711590_thumb.jpg

Modificat de lafamilia3003
Link către comentariu

bravo au iesit super. daca tot pui si in oglinzi poti sa pui unele albe sa bata in jos legate de plafoniera in momentul in care deschizi din alarma si se aprinde plafoniera sa se aprinda si ele am vazut ca skoda are asa ceva. ar fi utile cand parchezi in locuri necunoscute si pleci noaptea .

multa bafta cu masina!

Link către comentariu

Era super daca mai aveam vreo 6 leduri albe,dar numai am iar la noi in oras un singur magazin de electronice si au un stoc varza....si astea le-am comandat de pe net,au sosit in 5 zile...poate pe vitor,ms pt ideie

Link către comentariu

Era super daca mai aveam vreo 6 leduri albe,dar numai am iar la noi in oras un singur magazin de electronice si au un stoc varza....si astea le-am comandat de pe net,au sosit in 5 zile...poate pe vitor,ms pt ideie

Link către comentariu

Felicitarile mele, iar faptul ca ai oglinzi electrice mi se pare foarte tare :D :wub:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Ms pt aprecieri,si mie imi plac mult semnalizarile si oglinzile,cumparasem masina si doar dupa jumate de an de la achizitie aflasem ca sunt rabatabile electric

Link către comentariu

bravo au iesit super.. sa pui te rog poze si cu ele pe zi de aproape stinse sunt curios cum se vad ca ma bate si pe mine un ganda.

O zi buna!

Link către comentariu

Imi place cum se vad si stinse,am facut 2 poze

Sa stii ca e destul de greu cu calculatul distantei intre ele....plus ca nu sunt egale nici oglinzile,eu sunt multumit cum au iesit,se putea si mai bine :P

si un mic tutorial Semnalizare oglinzi

post-43313-1283848005_thumb.jpg

post-43313-1283848012_thumb.jpg

Link către comentariu

a iesit bine felicitari ! eu am oglinzile egale .. poate daca ma plictisec in un weekend sa imi fac ceva de genul si eu .. vroiam sa imi facu cu luminile albe legate la plafoniera eu!

Link către comentariu

Mersi de aprecieri,o sa arate mult mai bine daca ai oglinzile egale,sa stii ca imi faceam si eu cu luminii albe care sa bata in jos,oricum instalatia pt asa ceva o am deja,miam legat un neon pe primul bec de la plafoniera,asa ca atuncia cand deschid usile din telecomanda sau clanta se aprinde si neonul din spatele siglei cu S

Link către comentariu

O sa fac mai intai in photo shop sa vad cum ar arata...nush ce sa zic nu mam gandit pana acuma la asta,ar merita incercat :)

Link către comentariu

Astazi masina a primit stiker cu vwforum si semnul fata si cel sin spate cu S colate in negru lucios....deseara o sa fie gata si neonul de la picoare si ilminarea clantelor de la usa

post-43313-1284119289_thumb.jpg

post-43313-1284119302_thumb.jpg

Link către comentariu

Un update de poze.astazi am terminat cu iluminarea clantelor si cu neonul de la picioare

poze

poze

poze

poze

poze

post-43313-1284230601_thumb.jpg

post-43313-1284230617_thumb.jpg

post-43313-1284230638_thumb.jpg

post-43313-1284230774_thumb.jpg

post-43313-1284230780_thumb.jpg

post-43313-1284230786_thumb.jpg

post-43313-1284230803_thumb.jpg

post-43313-1284230811_thumb.jpg

post-43313-1284230819_thumb.jpg

post-43313-1284230837_thumb.jpg

post-43313-1284230845_thumb.jpg

post-43313-1284230857_thumb.jpg

post-43313-1284230879_thumb.jpg

post-43313-1284230889_thumb.jpg

post-43313-1284230898_thumb.jpg

post-43313-1284230934_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata masinuta si o prinde bine peisajul. Acum am o nelamurire ca nu mi-am dat seama pana acum ce-i cu fluturasii aia roz pe masina ca mi se pare ca nu au nici un rost acolo, mai ales pe culoarea neagra a masinii(faci cumva parte din reprezentantele sexului frumos? daca nota 10 ptr fluturasi), dar daca nu pune mana si da-i jos imediat ca te faci de ras. (sper sa nu deranjeze ca am fost un pic mai rautacios).

Nota 10 pentru iluminarea manerelor, totusi daca ai posibilitatea sa pui niste poze mai clare si eventual facute ziua ca sa vad unde ai pozitionat ledul ca am si eu in plan aceasta modificare, iar referitor la luminile de la picioare cred ca ar arata mai bine cu leduri albe.

Alta recomandare ar fi sa dai jos inscriptiile cu Toledo si Seat.

Spor la modificari in continuare.

Link către comentariu

Auras nu mi se pare ca ai fost rautacios....nu fac parte din reprezentantele sexului frumos,dar prietena umbla si ea cu masina si cum is fetele ea e inebunita dupa fluturi....a si culoarea nu e neagra e albastru inchis :) ,despre manere mie nu prea imi place cum a iesit,defapt ledurile astea ilumineaza prea slab ziua se vede prea putin..o sa le fac o poza sa vezi cum sunt pozitionate..dar sa stii ca ai fff putine optiuni unde sa le pozitionezi,spatiu putin in spate....si unghiuri proaste pt iluminat....

Link către comentariu

Am schimbat astazi lumina de la clantele usilor.leam pus albastre...cel rosi bateau foarte slab....si mai tarii nu am gasit asa ca...asta a iesit :))

post-43313-1284748388_thumb.jpg

post-43313-1284748402_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Va cer un sfat cu capacele de la jante,au fost de vw,leam luat semnul dupa aia leam fopsit interiorul cu negru,astazi am invelit unul in folie de carbon si mam gandit sa imi fac ceva semne la comanda ceva aftermarket,ce parere aveti?

Merita sa le fac semne sau arata ca naiba cu folia pe ele?

post-43313-1286288789_thumb.jpg

post-43313-1286290101_thumb.jpg

Link către comentariu

Sfatul meu este sa imbraci decat mijlocul de plastic, nu tot capacul ca arata foarte ciudat janta si parca pare mai mica.

Referitor la manerele iluminate ale usilor recomand sa le schimbi iar cu rosu, mai ales ca si bordul e pe rosu si aceeasi recomandare si pentru luminile de la picioare, eventual fa-le alb xenon ca arata mai bine.

De asemenea recomand sa scapi de dvd-ul 1din si daca vrei sa faci ceva si sa ai dvd pe masina cauta ceva 2din ca asta clar se vede ca nu e de acolo.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!