Jump to content

Golf 6 1.4 TSI 122 cp

dinamovistu

Postare recomandată

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dinamovistu

45

• The_Ego

7

• kadettro

5

• rex

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, m-am uitat mai atent si asa e. Cu toate astea, mi se par prea mici diferentele intre cea normala si cea de GTD ca sa merite in defavoarea celei de R Line.

Modificat de mike.
Link către comentariu

As schimba bara dc ar fi suferit un incident mai serios. Adica sa fi necesitat schimbarea ei. Nu imi doresc astfel de evenimente. Un prieten isi dorea o lovitura in bara spate. Si a primit-o. Cu rezervor infundat si toate cele. :)

Nu prea ai cum sa o tii impecabila oricat ai dori. Insa nu ma las. :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link către comentariu
Master_Blaster

Mda asta ma gandeam si eu, sa schimbi bara pt cateva zgarieturi e overkill. Bv ca vrei sa o tii cat mai curata in jungla din Bucuresti.

Daca colegul tau avea golf si i s-a deformat rezervorul dupa un impact din spate eu as cam vinde masina aia... :(

Link către comentariu

@mike, R-line te obliga la costuri suplimentare :P, pe cand cea de gtd este mai ok, asa vin TDi-urile si 2.5 in America.

On topic: Unde ti-o parchezi de este asa expusa la harjoneli?:(

Link către comentariu

Si Tei in fata blocului a avut de suferit. Si pe la piata sudului. De acum inainte o voi parca la mall la sun plaza. Azi chiar ma felicitam ca am fost inspirat sa nu o las in mall ca asa ajung repede la ea prin ploaie. :) Si acasa o parchez si vad bara harjaita si aripa nitel.

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu
  • 3 months later...

Am si eu o problema la masina. E legata de cutia de viteze. Cand e masina rece si merg in vitezele 1a si a 2a se aude ca un huruit/scartait. Eu acolo il aud. In service am fost si ca nu e nimic tehnic la cutie. Au desfacut bordul sa caute greierasi. M-au enervat ca nu m-au intrebat dc vreau sa dea bordul jos. Am gasit-o asa cand m-am dus la masina sa iau ceva din ea. Oricum nu s-a rezolvat insa macar am fost cu e in garantie si am semnalat o problema.

Faza e ca face doar in viteza si cand faci plecare de pe loc. Adica sa aiba un mic balans. Dupa 100-200 km nu mai se aude nimic. Dar cu motorul rece...face. O sa ma duc si la Porche aviatiei sa vad ce zic si ei.

Link către comentariu

Azi am scos-o din service. Vopsit bara spate si aripa stanga spate. Reparat si vopsit aripa stanga fata. Asta a fost indoita probabil de cineva cu un jeep care a deschis usa spate tare. Eram parcat in mall intr-o zona cu 2 locuri de parcare. Deci destul de aerisit. La prima vedere arata super ok.

Link către comentariu

Incepe sa arate ca un jurnal. Azi pe A2 am lovit o piatra care iesise din asfaltul prost de pe primii 20 km si mi-am busit cauciucul dreapta fata. Are o gaura serioasa. Sper ca janta sa fie ok.

Era sa adorm 200 km cu 80 la ora cu rezerva.

Link către comentariu
Master_Blaster

Fara tempomat iti blestemai zilele daca era sa o tii la 80. Si parca roata de rezerva nu e doar pt uz temporar gen 80km cu 80km/h?

Link către comentariu

Nu cred ca e temporar. E doar limitata ca si viteza. Ca doar nu e de unica folosinta. :)

Era sa adorm la volan cu 80km pe ora.

Pana imi iau cauciuc cred ca le pun pe spate rotile pe 16 de iarna. Mai ok asa decat sa merg cu rezerva.

Am cautat azi prin Braila Galati insa nimic pe stoc. Greu cu astea pe 18.

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu

Tare. Meserias nenea. Si masina. Iar C-ul nou de la Mercedes e favorita mea din clasa respectiva.

Eu maine trebuie sa fac ITP-ul la Porsche Aviatiei. Nu stiu dc il trec in conditiile actuale. Pana nu imi pun cauciuc.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am pus tot un Bridgestone Potenza. Si o poza cu cauciucul terminat.

post-69264-13467553597635_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!