Jump to content

Golf 6 1.4 TSI 122 cp

dinamovistu

Postare recomandată

Am aproape 25000 km. M-am intors dintr-un traseu prin tara. Cred ca am facut undeva aproape de 3000km.

A trecut masina pentru prima oara cu BAC-ul.

Am fost pe Transalpina. Foarte frumos drumul insa mai au de lucru la el. Sunt unele treceri care necesita...rabdare. Mai ales la jantele mele. Am umflat rotile mai tare si masina a devenit si mai dura. Eram 4 persoane in masina si bagaje. 2.2 pe fata si 2.4 pe spate. In carte scrie pentru 5 persoane 2.3 fata si 2.8 spate. Mi s-a parut cam mult.

Voi reveni cu poze in zilele urmatoare.

Ma gandesc ca maxim la anul sa ii fac un tratament de detailing. Poate trebuia chiar de anul asta. Nu stiu dc conteaza f mult ca masina abia are 1 an si 2 luni. :) E mai bine sa previi decat sa repari.

Oricum sunt destul de uimit de cati km am facut cu masina. :) Si merge in continuare foarte bine.

Ce as vrea sa ii pun ar fi niste tipsuri pt toba. Insa 5-6 milioane pt niste tips-uri originale la reprezentanta mi se pare cam mult. E vorba de niste ornamente de inox pana la urma. :)

Link către comentariu
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dinamovistu

45

• The_Ego

7

• kadettro

5

• rex

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Exista modele nebranduite sau stantate, 100% inox la borla. Tot aia este cu exceptia adaosului nesimtit practicat de reprezentanta. Eu la masina mea, acum 2 ani am pus 2 tipsuri cu aprox 3mil. Nu au nici o urma de rugina sau matuire si mai am si 1.9tdi fara catalizator

Link către comentariu

Cat de bine ii sta cu jantele Vancouver :icon_cheesygrin: . Din pacate eu am luat-o de pe stocul din vama, ca mi-o doream cat mai repede. Cand am vazut ca diferenta de pret in configurator intre Seattle 17" si Vancouver 18" este de putin peste 100euro :tuktuk: . Oricum in capitala e greu rau cu gropile, mai ales cu suspensia sport, rupe :lol: .

Btw, stai in berceni?

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Eu am stat o gramada in stres cand am dat comanda. Sa iau jante mari si suspensie sport sau sa merg pe cele de 16.

Si am zis da vreau jante minim 17. Apoi am zis ca dc tot e bal pai bal sa fie. "Raul" era combinatia suspensie sport + jante 17. Asa ca am urcat la 18.

Si a fost mult mai ok decat ma asteptam. Tb clar sa ai grija. Si nu regret alegerea.

Ps: Lucrez la Piata Sudului.

Link către comentariu

Am vazut masina parcata pe sos oltenitei acum ceva timp, aproape de Sun. Jante + culoarea de exceptie. Mare atentie la zgarieturi de la borduri, sunt groaznic de inalte si prost puse in Bucuresti :(. Drumuri intinse fara gropi iti doresc :)

L.E.: si eu sunt dinamovist :))

Modificat de George Mihail
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Merci. :) Abia astept sa pun iar jantele pe masina. Momentan sunt cu cele de tabla pe 16".

Am aproape 31000 km asa ca e timpul pentru revizia de 30000. :)

Sa vad cat ma costa la ei (cred ca 8-10 mil) fata de 5-7 cu piesele mele si manopera de la ei. Ei fiind reprezentanta. :)

Cel mai aproape de mine sunt cei de la Midocar Vitan insa anul trecut au zis ca pierd garantia dc vin cu piesele cumparate de mine. Ceea ce nu s-a intamplat la PBV1. Deci fac cam cum ii trece capul.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am facut si revizia de 31000. Am schimbat toate filtrele si uleiul.

630 de lei cu piesele mele la PBV1.

Urmeaza schimbul rotilor. Abia astept sa trec la cele mari pe 18. :)

Se vede si in poze de ce. :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

post-69264-13329240343096_thumb.jpg

post-69264-1332924055352_thumb.jpg

post-69264-1332924065938_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte bine arata cu jantele, zici ca e alta masina, sa ai noroc la ea. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Merci. Abia astept sa le pun pe masina. Dar am mai zis asta. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

d5e95503-4d4d-bf6f.jpg

Back in business.

Colectia de primavara - vara. :)

Link către comentariu

Nice :icon_thumleft:, mare plus ca e si spalata.

Vreun gand sa ii mai adaugi ceva?

Link către comentariu

Tocmai ca nu e spalata. :) A trecut prin ploile de vineri seara vreo 200 km.

Nu prea vreau sa umblu la ea. Imi place stock si cu jantele mari. Poate niste tipsuri dar nu sa dau 6 mil pe ele. Ma refer la originale. Si soft poate.

Dupa iarna am iesit cu bara spate atinsa in partea stanga. Probabil in gheta de pusa prin locurile de parcare. Parca nu as face-o pe casco pentru atat. Mai ales ca nu am locul meu de parcare si mi-o mai atinge x sau y. Asa e in Bucuresti si nu numai.

4f730761-478c-eb94.jpg

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu

Merci.

Si inca ceva ce i-as schimba. :)

Stopurile. As pune cele cu LED. Doar ca nu ma incumet sa dau 500 euro pe ele. Dar clar astea le-as schimba...

Link către comentariu

Paste fericit tuturor.

Am luat masina la pozat weekendul asta...

5973c158-fc3d-9de4.jpg

5973c158-fc63-0373.jpg

5973c158-fccf-fd0d.jpg

5973c158-fd0a-6580.jpg

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Azi am gasit masina atinsa pe bara spate si pe aripa spate stanga. Urmeaza o vizita la casco pentru ca e deja a 3a lovitura a barei spate. Cred ca ii hipnotizeaza masina mea si nu ma pot ocoli. :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!