Jump to content

Golf 6 1.4 TSI 122 cp

dinamovistu

Postare recomandată

Masina superfaina!!!!! Iti inteleg foarte bine toate optiunile tale....de altfel si eu vin de pe logan, si eu am optat pentru aceasta motorizare...dar ca pe Octavia II ca imi este necesar 100% portbagajul mare...In rest km multi , drumuri frumoase fara evenimente neplacute si toate cele bune !!! Andrei

A si pun o singura imagine cu masina mea....

http://a.imageshack.us/img823/1863/dscf7635kivagott.jpg

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu
  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dinamovistu

45

• The_Ego

7

• kadettro

5

• rex

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos catelul. Si masina. :) Sa stapanesti sanatos si fara incidente masina.

Eu am ales intre Golf 6 si Octavia 2. M-a convins calitatea ceva mai buna a interiorului de la Golf 6.

Am facut test drive cu Octavia 2 1.2 TSI 105 cai si mi s-a parut ca suna mai sport decat golful 6 1.4 TSI 122.

Cred ca e legat de antifonare. Mie chiar mi-a placut cum suna motorasul pe octavia de la 2000 de ture. In Golf treb sa cam trec de 3000 ca sa il aud cum trebuie. :)

Oricum amandoua sunt masini f bune.

Link către comentariu

Si eu am ales intre Golf VI Variant si Octavia 2 (chiar prima alegere ar fi fost Golful , care are cu un pic o calitate mai buna la interior) insa cand am inceput sa caut masina deja eram fara cea veche...deci eram efectiv fara masina. La VW mi-au zis la inceputul lunii mai ca termen de predare undeva pe la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie si ca nu aveau deloc nici o masina pe stoc (asta si din cauza ca vroiam masina cu reducerea celor 3 vauchere din programul rabla) . La Skoda termenul de livrare era 8 saptamani adica am primit masina pe 5 iulie . Nu vroiam sa raman fara masina chiar de vara(nu tu concediu nu tu drumuri pe care neaparat trebuiau sa le fac.....) asa ca a ramas Skoda de care sunt foarte multumit, bineinteles daca as avea Golf VI as fi la fel de multumit asta este sigur. A si inca ceva....aveam buget fix si am putut sa configurez o echipare mai buna la masina decat puteam sa fac la Golf.

In rest Golf VI mi se pare o masina foarte buna si iti doresc toate cele bune cu ea. Este tare frumoasa a ta :rolleyes:

Modificat de Andrei1980
Link către comentariu
  • 3 months later...

Sa mai povestesc si eu de masinuta.

Acum are 12000 km. I-am pus jante de tabla pe 16" si 4 bucati Dunlop WinterSport 3D. Cam uratica pentru ca nu am pus nici capace. Cred ca o sa iau unele din targ cu 60 de lei toate 4.

Masina e clar mai confortabila si treci altfel peste denivelari.

Cauciucurile sunt mai silentioase decat Bridgestone Potenza pe 18" cu care a venit masina. Probabil ca e si din cauza dimensiunilor (205/55/16 - 225/45/18).

Se incalzeste destul de greu pe vremea asta motorul. Compar cu Loganul care in 5 min era cam gata. Am citit ca TSI-urile se incalzesc mai greu. Si pot confirma ca asa e.

Masina merge in continuare foarte bine si sunt super multumit de ea.

Consum cam ca la inceput. Adica pe ultimii 1800 km (60 oras-40 afara) am 8.4%. Insa e clar de la trafic. Am scos in ziua de ajun 7.3 in oras pe o distanta de peste 100 km. Fusesem din Tei in Baneasa Mall si aveam 7.4 media. Apoi spre Piata Sudului si apoi Metro de la Policolor scazuse la 7.3. Deci poti scoate si consumuri din astea. Rar dar se poate. Adica in cateva zile pe an.

Link către comentariu

iti suigerezi sa ti sablezi oglinzile dintr un singur motiv.statistica oglinzilor negravate e clar mai mare la furt decat a celor gravate.am trecut si eu prin asa ceva.

ps ar fi interesant sa cobori masina cam cu un centimetru.ar da mult mai bine.acum mijloacele pe care le ai putea folosi ar fi arcurile eibach pro kit caci ai amortizoare sport din fabrica si ar rezista sau alternative de suspensii reglabile sport de la fk sau ta technix care au un pret competitiv si o garantie buna.sunt oarecum in cunostinta de cauza caci urmeaza sa trec si eu printr o cosmetizare de genu asta

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

salut , f frumos golful, dar aveam si eu o intrebare in cazul in care ai casco : cat te costa / an si la ce societate de asigurari este facut ?

Link către comentariu

Merci de sfaturi. Cu oglinzile am ramas asa. Nesablate.

De coborare masini nu prea vad de ce. Oricum ea vine cu 1,5 cm mai coborata decat vers standard din cauza suspensiei sport.

Asa ca nu poate fi vorba. Mai degraba m-as baga la un eleron sport cum e cel de GTI insa mom nu am fonduri care sa mearga spre masina. Alte prioritati.

Oricum bafta cu modificarile. Sunt curios de cum o sa iasa. :)

@DyZ

CASCO am la Generali si e cam 32 mil/an.

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu

Foarte frumoasa combinatia jante - culoare. La cat mai multi km fara incidente. Ce lipseste la toate golfurile neGti e spoilerul fata, inexistent.

Link către comentariu
  • 3 months later...

sa o stapanesti sanatos. Dupa ce ma citit topicul tau, m-am hotarat sa iau si eu acest motor. Ma speria un pic consumul (turbina pe benzina) insa se inscrie in parametri normali. consumul deja e comparabil cu polo 1.2 70 cp.

Link către comentariu

Nu stiam ca hotii au afinitati pt oglinzile vw,stiam ca bmw-ul e marca vizata.

Le-as sabla fara sa ma gandesc.

Link către comentariu

Doar hotii din Constanta in cazul meu. :)

@mikhi Merci. Eu as fi ales dc as fi avut inca 3-4000 de euro TSI-ul de 160 cai + cutia DSG.

Legat de consum...Ieri venit de la revizie din Miliari de pe centura de la PBV1 pana in piata Sudului - consum 7,5. Trafic lejer si mers relaxat. Insa in mod normal imi ia 9,5.

Consum afara din localitate mers regulamentar (50-60 localitate, 100-120 afara) sambata 125 km 5,6 l/100. Nu am reusit niciodata sa cobor sub 5 si nici nu cred ca voi reusi. Pana la urma e o masina de care trebuie sa te bucuri mai ales ca motorasul poate multe. Si suna ff frumos.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
dinamovistu
Publicat (modificat)

Masina a trecut deja de prima revizie. Am acum 16800km.

Am gasit-o acum o luna in parcare atinsa pe bara spate dreapta de un "neatent". Asta e. Nu o poti tine neatinsa forever. Chiar dc nu o conduci.

Si azi am descoperit ceva ce ma enrveaza foarte tare. Nu stiu cum am zgariat pielea de pe volan. :( Verigheta nu am, unghii nu...Poate cu ceasul dar nu pot sa imi dau seama cum. Adica ieri nu era zgarietura iar azi cum m-am suit in masina si am atins volanul am simtit-o. Am dat cu niste servetele care le am pentru intretinere piele sa vedem poate nu se simte asa tare. Zona in care e zgariat volanul e intre ora 7 si 9. Cam 5 cm. Adica destul de mult. Si simti doar dc tii volanul de partea de jos. Oricum ma streseaza.

Are cineva idee cam cat m-ar costa sa schimb volanul? Mai mult de curiozitate.

Dintre cei care au mai pus volan de GTI etc. Cam cat ar costa? Oricum nu cred ca de la reprezentanta.

In rest masinuta merge in continuare foarte bine. O conduc ceva mai sportiv acum. Mers la consum in bucuresti aveam 8,5-9. Mers normal cu accente sport 9-10. Iar mers ieri prin ploaie si aglomeratie mare 12.8.

Jantele fac toti banii. Deja ma intrebau niste baieti care erau pe langa masina dc le vand etc. :)

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu

E-bay pentru volan, in jur de 350-400 de euro cu tot cu airbag.

Link către comentariu
dinamovistu

Si trebuie sa mai stiu altceva? Ca volan am gasit la noi nou la un tip cu 1250 lei.

Ma refer la compatibilitate. Al meu e cu comenzi pe volan. Dc iau unul tot cu comenzi pe volan o sa mearga comenzile?

Link către comentariu

o sa iti mearga absolut totul ca la cel vechi, e plug&play :P

Link către comentariu

daca vrei sa il comanzi de la reprezentanta te costa 2100 cu tot cu montaj. am intrebat eu ieri dealerul cat ma costa un volan de gti, iar el mi-a dat ex cat l-a costat pe el schimbarea volanului normal fara comenzi in piele....

am o curiozitate: e normal sa ca butonul de lock doors de pe portiera sa nu funcioneze? functioneaza decat cel de unlock...am zis k poate e vreo setare de la CB+, dar am tot buchisit pe acolo si nimic...

Link către comentariu
z e n i t h

dar de ce sa schimbi volanul cu totul? nu e suficient sa-i schimbi pielea in care e imbracat?

Link către comentariu

Volanul de la 1250 Ron a fost descompletat. Astazi am luat eu airbag-ul de la el.

Link către comentariu
dinamovistu
Publicat (modificat)

Vreau sa schimb pt forma si feelingul celui de GTI. Piele perforata. Mai sport. :)

Faza cu zgarietura mi-a trecut. Am dat cu cateva servetele speciale pentru piele si nu se mai simte la mana.

Eu am intrebat la dealerul de unde am luat-o eu si mi-a zis peste 50 mil.

21 mil mi se pare o suma decenta pt asa ceva. Zici ca asta e pretul pt volan GTI fara comenzi? Ca eu am cu comenzi pe volan.

@kadettro Sa ma tii la curent cu lucrarea. Cum iese etc. :)

@mikhi Te referi sa apesi tu pe volan, nu sa se blocheze usile automat? Mie imi merge sa blochez deblochez cand vreau din buton. Si nu cred ca trebuie vreo setare din CB. Poate doar sa ai contactul pus. Posibil sa mearga si fara.

Modificat de dinamovistu
Link către comentariu

"Lucrarea"a cazut,raman la volanul de pe masina deocamdata,airbag-ul cumparat este rebut din fabrica si imi da eroare pe masina. Bine ca nu l-ai cumparat tu. Atentie la ce cumperi daca nu iti iei din reprezentanta. Se pare ca ce vand "baietii" la noi cu titulatura de nou sunt rebuturi de la fabrica din Brasov. Uita-te foarte atent la cutia airbag-ului trebuie sa fie din metal nevopsit si cu eticheta din fabrica, daca este vopsit rosu sau portocaliu te sfatuiesc sa nu te bagi. Si atentie la cablaje sa fie toate lipite si sa nu lipseasca nimic.

Link către comentariu

:offtopic:

@kadettro

Radule,vad ca nici acum nu te linistesti cu modificarile inutile.Iar te ia euforia si cumperi lucruri care nu se potrivesc pe masina.Baga banii in benzina si viziteaza tara asta frumoasa impreuna cu sotia.... :lol:

frumoasa masina,si mai ales super motorul.daca pe passat se descurca onorabil,imi dau seama cum e pe golf.cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

eu nu am comenzi pe volan..ma refer la butonul lock din de pe portiera ca nu merge sa blochez usile. din ce am citit in manual, este o setare de siguranta care dezactiveaza butonul de lock doors aflat pe portiera masinii.

legat de pret, cei 2100 de ron reprezinta volanul in standard in piele fara comenzi

Link către comentariu
dinamovistu

@kadettro Imi pare rau sa aud ca volanul nu era ok. Ma gandeam ca poate fi cu probleme la pretul ala.

@eug-vw Merci de urari. Chiar e misto motorul mai ales dc il conduci sportiv.

@mikhi Merci. Prob ca cel cu comenzi e mult peste.

Link către comentariu

La mine merge butonul de lock/unlock doors, nu cumva incerci sa dai lock dupa ce te-ai pus in miscare si automat el s-a activat?

Link către comentariu

nu dau lock doors dupa ce m-am pus in miscare.. am incercat sa incui masina, dupa ce a iesit cineva din masina, iar usile s-au descuiat automat. am ramas stationat, si am apasat butonul lock. dar o sa merg la dealer sapt asta sa mai iau inca un golf si atunci elucidez problema.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!