Jump to content

VW MK3 1.8

Changeme

Postare recomandată

Bunaziua , in primul rand tin sa salut pe toti ,Felicitari aveti niste masini super frumoase !

Am ales acest forum deoarece am auzit ca este cel mai bun si doresc sa aflu cat mai multe despre masina mea ,cum sa o ingrijesc ,repar ,etc

am cumparat aceast golf acum 1 an era adus din germania dar din cauza TAXEI stupide am decis sa o inmatriculez pe BG.

Dotari :

- Scaun reglabil inaltime

- oglinzi elctrice incalzite

- geamuri fata/spate electrice

- Trapa electrica

- inchidere Centralizata

- Jante Schimdts Revolution Tuner Vision

- Suspensie sport Fhm

capacele de langa semnalizari ( mi le-au furat )

ma chinui de 3 zile sa dau folia jos ca sa stricat ,se da greu jos ca are un gel intre folie si geam

La interior am schimbat toate luminile in rosu ,fete ceas am vopsit plasticele in alb si am inlocuit tapiteria de la usi , nu sunt multumit de culoare in primu rand si deja lucrez sa Schimb toata culoarea alb cu un crem sau albastru , momentan nu gasesc inlocuitor piele Crem

DAca se poate niste pareri despre masina bune/rele ce + as mai putea aduce masini etc Va multumesc !

97513867.jpg

44421277.jpg

42016183.jpg

55937926.jpg

77383993.jpg

73573436.jpg

88821698.jpg

Aceasta poza a fost facuta ziua si cu un telefon cu camera proasta

Modificat de Changeme
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! mai ai ceva de lucru la ea...

In fata: monteaza-i prelungirea, arata rau fara, schimba-i farurile neaparat

Pe lateral: ar fi bine daca poti sa ii montezi capacele de la jante peste prezoane

In spate: indreapta-i toba si bara in partea dreapta, ar merge un eleron gen g5 gti deasupra lunetei

La interior trebuie sa scapi de volan, schimbator si frana de mana gen vitan si neaparat de albul ala de pe bord si usi!

Bafta!

Link către comentariu

Mersi prietene pentru sfat :lol:

jantele nu au capace ! uitate in poza asta mia atent ca din ale mele nu prea se vede

20912683.jpg

si de volan nu scap neam a costat ceva crede-ma

uitel mai bine

56716775.jpg

Modificat de Changeme
Link către comentariu

Jantele fac toti banii,sunt niste jante foarte tari si daca sunt originale si foarte scumpe.

Cat despre interior colegul de mai sus a zis bine. In rest numai de bine :lol:

Link către comentariu

Nu trebuie sa o iei in nume de rau.. dar mie nu imi place volanul, chiar deloc! poate din cauza albului ala. Important este daca iti place tie si sa te multumeasca pe tine! bafta!

Link către comentariu

nu am luat-o deloc prietene :icon_thumright: chiar ma bucur ca ti-ai spus parerea , eu ti-am aratat ca nu exista capace la acele jante si volanul e cumparat exact pe Gustul meu :) o zi buna

Modificat de Changeme
Link către comentariu

mam apucat azi de schimbat tapiterie usa stanga cu piele neagra dupa 8 ore de munca am reusit , pielea face foarte repede Cute si a trebuit sa o incalzesc cu feonu sa lipesc in trepte si la sfarsit cu un aspirator cu abur , , Cert e ca ALBU va disparea din masina mea , o sa pun poze cand termin tot interiorul

Multumesc

Link către comentariu
  • 4 months later...

din cauza unui accident din vina mea ( portiere ambele parti si praguri zgariate haion ) am reusit sa imi vopsesc masina singur ca ma pricep (asta pana in vara cand am sa o fac complet undeva autorizat ), cu ocazia asta am vopsit si ambele aripi fata manere usi, haion , aveau alta tenta de cand am cumparato ,(astept polisharea )

-am schimbat fetele la ceas

-luminile rosi tot interioru

- am montat singur o alarma cu senzor legata de centralizata

-am schimbat pielea la fetele de usi

- mi-am echipat si eu masina cu :

- cd/mp3 Pioneer-DEH-2920MP :

putere: 4 x 50W MOSFET (4 x 22W RMS)

compatibil: CD-R / CD-RW / MP3 / WMA / WAV / CD-text

1 pre-out RCA stereo (2,2V)

suporta impedanta: 4 - 8 ohmi

iluminare rosie cu diplay albastru ( il fac rosu)

- subwoofer Phonocar THUNDER :

Passive Subwoofer Enclosure

Band-Pass System

Peak Power 1000W

RMS Power 500 with crossover 90 Hz-12 dB/Oct

Twin 10"" Subwoofers

PP diaphragm

Frequency response 30-180 Hz

S.P.L. 1W/1m 93 dB

Box dimensions cm. 65x43x41

Plexiglass cover with 6 LEDs for lighting.

- Amplificator Renegate REM 1100 S :

RMS Power Range : 300-540 Watts

Number Of Channels: 4

Maximum Power: 1100 Watts

Built In Crossovers: Yes

Channel Separation: Yes

MOSFET Power Supply

Highlevel Inputs

RCA In- and Outputs

2 Ohm Stability

Mono bridgeable on CH 3/4

Lowpassfilter 50 - 250 Hz

Bass Boost Switch 0/+6/+12 db

2 x Highpassfilter 80 - 2000 Hz

-2 difuzoare nokia fata (cele originale dupa g3 )

-2 twetere in bord

-2 difuzoare 16 ` bass mediu pe spate ( incinta boxe nunti )

Modificat de Changeme
Link către comentariu

am vopsit si haionul spate deoarece vechiul propietar nu la dus capu si a umplut cu mult kit dupa ce a astupat stergatorul si a crapat la fel si la aripa fata stanga unde am ascuns locasul antenei , am dat in 3 straturi kit fibra 1 strat de kit finisaj , spritz kit , apoi am aplicat 3 maini de vopsea si 3 de lac , mai trebuie sa astept 1saptamana sa se usuce complet si dupa un polish profesional o sa arate exact la fel din 3 straturi de lac ii pot da u n finish frumos zic eu , vreau sa mentionez ca am vopsito in garaj dar am avut sculele necesare , am imbracat tot garaju in ciolofan , nu am scurso deloc si nu are praf sau alte scame pe vopsea ,nuanta mi-a facuto o colega de la autocolor si ma costat 2 mil- 600 de ml vopsea + 400 d emi lacul

Modificat de Changeme
Link către comentariu

DA TAZ e din cauza lacului , nu a vopselei ! daca ai aplicat vopsea metalizata vreodata pe masina ai sa vezi ca efectu de coaja portocala nu e de la vopsea acum astept sa se usuce lacul si vopseaua complet 1sapt maxim 2 ca e frig si dupa un polish profesional ca am ce rade din 3 straturi de lac va fi ok

varamiu e un vopsitor ff bun in ploiesti si ma invatat cate ceva , daca ai avut ocazia sa vezi o masina vopsita profesional dupa ce a aplicat toate straturile de lac iti faci cruce ! smecheria e din polish :), lacu are tendita de a se scurge unde nu e tabla dreapta de ex locasul manerelor etc si pt un efect maxim necesita polish

Modificat de Changeme
Link către comentariu

La mine s-au facut asa la 1 luna de la vopsire. Initial aratau perfect, dar dupa s-a crapat lacul. Poate reusesc sa o vopsesc si eu toata.

Bafta

Link către comentariu

mie nu-mi plac stergatoarele :blah: alege unul din doua modele.

In rest, sa te poarte sanatos :Driver:

Link către comentariu

mi sau furat cu o zi inainte stergatoarele [bosch) trebuia sa plec urgent si fara stergatoare imi era frica asa ca mau ajutat 2 colegi cu ele pana vine comanda unu e de passat si altu de golf 4 mi sau desfacut si toate prezoanele la roti dar am scapat , insa colegu meu cu golf 4 a ramas pe 4 caramizi din pacate jante originale de GTI , asa ca mi-am montat alarma vrand nevrand

o poza lucrata putin in photoshop

Modificat de Changeme
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am tot incercat dar nu mai pot urca nicaieri e prea joasa mai ales la acele delimitatoare de viteza , in sfarsit am achizitionat si al 2 lea subwoofer

phonocar sunt foarte multumit de aceasta marca , acum amplificatorul meu functioneaza usurat pe 2 canale , mai raman 2 pt usile din spate , partea proasta ca nu mai am loc neam in portbagaj dar si sunetul e pe masura o sa fac maine poze si cu el , mai ramane sa cumpar 2 sateliti si partea dureroasa si scumpa (dinamat extreme - pt insonorizare ) pt ca zdrangane tot pe ea , urmeaza sa schimb si eu kit ambreiaj si distributie dar dupa sarbatori

Sarbatori fericite all

Link către comentariu

spl...no way!

mai ai loc pe bancheta de vreo 3...poate 4 subwoofere. dar mai trebuie niste amplificatoare pt ele.

portbagajul se inchide ok,cu tot cu difuzoarele de pe polita?eu vad ca ar lovi in woofer la cat de inalt e. ce iti trebuie atatea boxe?! un sunet bun nu se obtine musai cu mii de w indesati in masina.

mai bine vb cu cineva,calculeaza-ti volumul de aer,instaleaza mai "curat" sculele de sunet si te bucuri de sunet ok fara sa ti se dezmembreze masina de la bass.

fa ceva cu capatul de toba,se vede f nasol.jantele dau f bine pe masina.

de stergatorul din spate mai ai nevoie pe vremea de toamna/iarna,mai ales la tipul asta de caroserie,se pune multa mazga la drum lung.

plasticele albe de pe usi nu imi plac. ai putea incerca sa le imbraci in colant sau sa le vopsesti (in culoarea masinii,sa ai o continuitate cromatica)

pt jante,incearca sa cauti prezoane anti-furt,se vand pe net multe modele.

Link către comentariu

MERSI FRUMOS pt sfaturi , intradevar sunt ingramadite dar am o polita noua si am sa le aranjez in weekend , nu sunt inebunit dupa claritate , imi place ff mult sa ascult muzica la un volum maxim de ex ,si asta strict pt satisfactia mea nu a celor din jur , prin intermediu colegului nostru Eleet , voi achizitiona : (luni/marti cand ne nimerim prin oras , )

1 - suspensia spate completa si in sfarsit standard ca sunt satul de cea sport ! credeti-ma ca nu mai am matreata , si sunt tare curios cum o sa se aseze cu jantele mele

2- un set de presuri fata/spate originale

3- prelungire bara fata Joom cea de vr6

4- un shimbator cu husa de piele neagra ( ca al meu e chiar penal dar asa am cumparato )

5 - cateva comutatoare din interior , si ale mele sunt bune dar sunt uzate si nu se mai apasa ca cele noi dupa 17 ani de utilizare

o sa scap si de albu ala curand pt asta tre sa fac iar spray la comanda , sa aranajez portbagajul ca sunt toate aruncate pe acolo boxe fire stati etc

o sa pun poze cand termin ,

Era sa uit , asa e toba mea si am incercat de multe ori sa o indrept am reusit dar tot asa revine dupa ceva timp , sigur gresesc eu pe undeva , ca tampoanele si colierele sunt ok am verificat

Un nou an fericit si plin de bucuri doresc toturor membrilor vw forum

Modificat de Changeme
Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 1 year later...
adrianviperdodge2012

Frumoasa "pitica" :)),a ca si sfat ca tot spuneai ca accepti,din spate ii sta foarte bine,fata trebuie putin lucrata,cine stie ..poate alta bara,alte faruri?:) in rest toate bune si frumoase :icon_thumleft: . keep goin'

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am cumparat alt golf 3 1.4 ABD 1995 163000 km (la 137000 km am vazut lipite pe usa reviziile facute la nemti) de la un prim proprietar pe romania am dat pe ea 3000 ron (anvelope noi vara+ anvelope iarna nefolosite noi )accidentata in fata un lonjeron indoit momentan masina se afla in service la indreptat , dupa masina veche am transferat botul complet suspensie discuri fuzete si ce era mai bun , vechea masina se afla la sectiunea Dezmembrari , urmeaza sa ii schimb suspensia completa fata , pt ca sunt indoite telescoapele , jantele le montez dupa cel pe BG ,apoi sa o vopsesc exact aceasi culoare ,si sa intru in rar cu ea

Am facut chestia asta ca sa evit taxa de inmatriculare in valoare de 1600 E desi masina pe care o aveam pe Bg funct bine , m-am saturat sa astept o taxa mai mica , in plus imi recuperez bani din dezmembrarea Golfului pe Bg

in poza capota si aripile trager etc sunt puse de forma

lonjeronu din partea dreapta a masini a fost tras la rece (portiunea dintre trager si alternator a fost indoita) a iesit in cote urmeaza sa ii montez motorul P.gif

post-44049-0-88702600-1353187258_thumb.j

post-44049-0-09943300-1353187264_thumb.j

Modificat de Changeme
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!