Jump to content

Golful meu mk5

pompy

Postare recomandată

Salut la toata lumea!

Dati-mi voie sa va prezint golful meu.

Motorizare : 1,9 tdi 105 cp

Fabricatie :2006

Culoare :Sagegreen

Caroserie :3 usi

Ca si optionale pot bifa : climatronic , cruise control , senzori de ploaie , parcare spate si lumini inclusiv follow/leaving me home , oglinda electrocromata , cotiera si cam atat din pacate.

post-43844-1278728057_thumb.jpg

post-43844-1278728408_thumb.jpg

post-43844-1278728520_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina! Doua sfaturi am: mai ai de pus un capacel la capota in urma montarii grilei aftermarket si sa scoti acele centuri false pentru ca este mai ales in folosul tau!

Link către comentariu

Frumoasa masina. Imi place grila, dar incearca sa acoperi cu ceva acel gol:P

Si acele centuri false ... :vinemosul:

In rest cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Frumoasa masina cat mai multi km fara incidente,golf 5 este si visul meu........

Link către comentariu

vopseste ti etrierii in rosu;).iti vor scoate in evidenta mai bine jantele

Link către comentariu
Bine ai venit:)

Ai luat-o din tara, cati km ai parcurs cu ea? :icon_thumright:

Multumesc . Masina a fost adusa din Franta dar in Romania eu sunt primul proprietar. Am luat-o in dec. 2007 , avea un an si lumatate si 87.000 km. acum am 123.000.

Link către comentariu

Sa te slujeasca in continuare fara probleme.

La unison cu toata lumea, scoate acele cleme de la centuri, eu nu pot sa merg nici 100 m fara centura, parca imi lipseste ceva.

Link către comentariu

arata super bine masina , jantele de gti stau extraordinar

Link către comentariu
  • 2 months later...

In urma unui eveniment nefericit :( Golful a primit o noua bara ,o grila noua si un set de pleoape.

Poza cu kilometrajul este mai veche dar nu am gasit-o pentru a o prezenta la primul post.

post-43844-1286567783_thumb.jpg

post-43844-1286567903_thumb.jpg

post-43844-1286568239_thumb.jpg

post-43844-1286568681_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine cu pleoape. Proiectoarele completeaza mult partea din fata a masinii.Sa o conduci sanatos in continuare!

Link către comentariu

Ai facut o treaba buna cu proiectoarele cu lupa, schimba mult aspectul frontal al masinii si sunt si mai rezistente la pietricele fata de proiectoarele standard. In rest masina arata foarte bine si jantele o prind perfect!

Link către comentariu

Scapa de capacelele de la ventil daca sunt din aluminiu. O sa ai probleme cu ele, se oxideaza de valva si nu le mai dai jos decat daca tai valva

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!