Jump to content

Volkswagen Transporter 3

B XX Adi

Postare recomandată

Cu placere!

Mi-as pune si eu servo directie. Cand trebuie sa virezi pe loc e sfanta, mai ales daca e incarcata. Poate cand 'oi dispune de lovele.

Vreau sa-mi prezint si eu dubita, dar nu ma lasa. Poate nu fac ce trebuie. Poti sa-mi explici care-i procedura?

Link către comentariu

Habar nu am care este faza...si eu am si mai putine posturi decat tine, poate nu ti s-a validat contul...

Si sa stii ca merita o servodirectie:) daca gasesti una...nu ezita sa nu o iei.

Link către comentariu

Mai ai jantele originale de aluminiu? Da-mi un tel la nr pe care-l am scris la profil.

Link către comentariu
la modelul asta de janta te referi?

:))

Dude, what happened with the dog ?!

Modificat de Tracto
Link către comentariu

inca nu m-am gandit sa le vand..pentru ca dupa cum observi m-am apuca sa le polishez marginile alea...doua deja le-am polishat mai am doua..daca e sa le vand te anunt..au cauciucuri bune allseason

si in legatura cu cainele a fost operat la ureche...si ca sa nu se scarpine a trebuit sa ii pun plasticul ala:), urmarile acestei operatii o ureche bleaga:))

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Deci...prea tare masina!Pe asa ceva am inceput viata pe strazi,ca sa zic asa..E drept ca prima a fost una cu 4 viteze,da' oricum tot desteapta.Si apoi e curios cit de repede te adaptezi la cutia cu 5 trepte,avind in vedere ca sunt asezate invers.In afara faptului ca dupa ce umblam in motor nu le mai dadeam de cap la senzorii de temperatura,e o masina pe care simti ca o conduci.Cu o chestie de burete groasa de 7-8 cm pe toata suprafata portbagajului,in spatele bancilor,nu auzi nimic..foarte silentioasa.Si tre' sa mai fii atent la suruburile de la planetare.Si la switch-ul de la frina..Pe bune daca nu mi-e dor sa merg cu un T3! :Driver:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Mishubv jantele sunt de vanzare, defapt ambele seturi sunt la vanzare, si nu stiu de ce nu pot face topic la vanzari auto:(... Cu parere de rau anunt ca masina este de vanzare, sta absolut degeaba in garaj de un an de zile, cred ca daca s-au efectuat maxm 100 km cu ea este bine, servodirectia este absolut funcionala, caseta nu are scurgeri nu nimic, consumabilele schimbate, mi-am sacrificat 2-3 zile din viata pe cancerul de afara curatand toata podeaua pe dedeubt, inlaturand terosonul vechi, degresand, si aplicand un teroson nou la pistol uniform pe toata suprafata podelei....pe langa ca am ramas cam lemn a meritat efortul. Masina are nevoie doar de o curatare chimica a bancetei spate ... Fiind o culoare pretentioasa se observa si cea mai mica pata, are cateva pete de apa, in rest motorina si cam atat. As fi recunoscator daca mi-ar explica cineva de ce nu pot face un topic la vanzari.

Link către comentariu
  • 1 month later...

mai este valabil anuntul,ai vandut-o ?mai am una si m-ar interesa si asta, contacteaza-ma pana nu cheltuesc bani

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!