Jump to content

GOLF 5 1.9 TDI 105 CP

Xenoanemania

Postare recomandată

Xenoanemania

Salutare! O sa-mi prezit si eu masinuta pe care o am de aproximativ 4 luni , este luata SH de la un bun prieten care a luat`o de noua de la PBN. Ma declar multumit de ea , masina fiind aproape noua :)) .. sper sa pun si cateva poze cat mai curand.

Model : Golf V 2007 ComfortLine

Motorizare : 1.9 TDI - 105 CP 28.000 km

Culoare : Black magic pearleffect

Dotari : - 4 usi

- Cutie manuala 5+1

- Geamuri electrice fata / spate

- Oglinzi electrice, heliomate, incalzite

- Faruri reglabile electric

- Computer de bord

- Dublu climatronic

- 12 Airbaguri

- Tempomat

- Cotiera fata-spate

- Torpedou frigorific

- Inchidere centralizata

- Bandouri laterale in culoarea masinii

- RCD 300 cu 10 boxe

- Volan reglabil in 3 spite

- Jante aliaj 18" gti fahrenheit charleston ( achizitionate de mine :)) )

- Plafoniera W8+suport ochelari

- Pachet crom ( interior )

- ESP ( ABS + ASR )

- Ambele scaune reglabile pe inaltime si lombar

- Xenon faza lunga / scurta / proiectoare ( de 3k sa nu orbesc lumea )

Momentat atat imi aduc aminte .. as vrea sa-i pun navi.

Astept sugestii !

Link către comentariu

felicitari pt achizitie,abia isi da drumul motorul,are putini km.

pune si tu niste poze cand ai timp,eventual si cu xenonul,sa vad cum e cel de 3k (nu e cam galben-bun de ceata).

interesante si jantele.

pretul masinii care a fost?

s-o conduci cu placere!

Link către comentariu

Pune si cateva poza. Cred ca te-am vazut in trafic in Bucuresti o data. Asta dupa jantele care apar la avatar. Sunt 18" cumva?

Edit: gata mi-a confirmat descrierea ta. M-am grabit. Frumos golf, mi-a atras atentia in modul cel mai placut datorita jantelor. Buna alegere ai facut cu ele :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta, asteptam si noi pozele, si eventuale planuri de viitor,

Numai de bine

Link către comentariu

Felicitari - pune si o poza cu jantele facuta mai de aproape.

Link către comentariu
Xenoanemania

Am facut cateva poze azi , cu telefonul , promit sa postez mai multe poze in zilele urmatoare ( nu am aparatul foto acasa )

http://yfrog.com/3zimg00211201005281906j

http://yfrog.com/bcimg00200201005252036j

http://yfrog.com/j7img00213201005281910j

http://yfrog.com/bhimg00260201007081956j

http://yfrog.com/5pimg00262201007082000j

http://yfrog.com/giimg00208201005281904j

Multumesc pt " caldura " cu care am fost primit :scratch:

@IonutBlv - planuri de viitor ... vreau sa-i fac chip tuning , m-am dat cu masina unui prieten care are tot 1.9 si chiar se simte diferenta :( + navi. Cam atat ( pt moment :P )

Modificat de tataralex
Link către comentariu

Sa ai grija de jante ca sunt superbe. Ai suspensie sport pe ea, nu pare ridicata de loc cu jantele pe 18"

Link către comentariu
Xenoanemania

mi-am luat arcuri sport FK , cu alea stoc era SUV :scratch:

Modificat de tataralex
Link către comentariu

Hai ca esti in tema, imi place :scratch:. BV inca o data si asteptam noi modificari

Link către comentariu
Xenoanemania

NU prea sunt , momentan tre sa o duc in service..:) aud un scartait .. ciudat cand iau dreapta pe loc .. a inceput sa se auda la vreo 2-3 sapt dupa ce mi-am pus arcurile.. o sa vad ce are .. sper sa fie vreun rulment ..flansa :/

Modificat de tataralex
Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Foarte misto Charlestonurile!!! Ai grija de ele... ca de, avem niste drumuri deosebite. Pentru sugestii zi-ne ce vrei de la masina: look classy/elegant sau dark/sport, sau investitii in performanta.

Bafta!

Link către comentariu

Foarte bine dau jantele acestea pe masina, sunt replica sau OEM-uri? Am si eu un tot un GOLF 5 negru (cel din semnatura) si nu stiu ce jante sa imi aleg, intre cele de R32 cu spite si acestea Charleston? Sa te bucuri de ea si sa ai grija la gropi ca sunt superbe jantele!

Link către comentariu
Xenoanemania
Foarte bine dau jantele acestea pe masina, sunt replica sau OEM-uri? Am si eu un tot un GOLF 5 negru (cel din semnatura) si nu stiu ce jante sa imi aleg, intre cele de R32 cu spite si acestea Charleston? Sa te bucuri de ea si sa ai grija la gropi ca sunt superbe jantele!

Sunt OEM-uri, le-am luat de pe un R32 ... si eu am vrut ori alea de R32 cu spite ori astea , dar parca astea sunt mai sexy :D

Link către comentariu

Pozele sunt facute cu arcurile FK sau cu cele stock? Cat te-a costat setul de arcuri si montajul lor?

Link către comentariu
Xenoanemania
Pozele sunt facute cu arcurile FK sau cu cele stock? Cat te-a costat setul de arcuri si montajul lor?

sunt facute cu arcurile sport , au costat 105 Euro si montajul 3 milioane

Link către comentariu

La cat ti le-am laudat... imi pare rau. Pe forum doar pe o singura persoana stiu care se ocupa cu reconditonat jante si este r_dragon. Vorbeste cu el si vezi ce se poate face

Link către comentariu

Ma bucur pt. tine... sper sa iasa ok. Impartaseste info, ca poate o patesc si altii. Eu am cautat la un moment dat ceva de genul, dar nu am gasit pentru d-astea polished.

Bafta!

Link către comentariu

inca nu am ajuns la baiatul respectiv ... o sa ajung saptamana asta si o sa postez niste poze cu rezultatul. Sper sa iasa bine.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Salut nenea alex , cum a fost in concediu ? , sper ca stii cine sunt dupa poza de la avatar . te salut

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut :)) cum sa fie .. ft bine .. ma pregatesc sa plec in al 2`lea :)) ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!