Jump to content

my car=my golf=my life

murimuri

Postare recomandată

Of of of....am cam amanat chestia asta dar niciodata nu e prea tarziu.O sa incerc sa fac o descriere cat mai detaliata .

OK sa incepem cu inceputul:

VW GOLF IV Special an fabricatie:2002 achizitionat:2008 motor AXR 1,9 TDI 74KW(101 CP) 5+1 TREPTE

Masina este de 2 ani in posesia mea si de atunci a suferit destule modificari.

Prima data a primit un player audio pionner si doua difuzoare jbl in usile spate,apoi un player sony explode si acum un alt player sony.intre timp a avut si un subwoofer+amplif dar momentat stau pe tusa amandoua.

Apoi a primit o cotiera originala vw si un uport pahare original.

faruri modificate tip gti look si apoi stopuri smoke

doua lampi strobo in faruri care trebuie inlocuite(cam slabute)

un mini aranjament pe bord cu folie imitatie carbon(consola centrala,pe langa ceasurile din bord,manere usi)

folie geamuri si stalpi

roll up/down din cheie

si cea mai noua achizitie o bara fata care trebuie vopsita si care isi asteapta perechea din spate(sper sa vina curand)

DOTARI ALE MASINI:-geamuri full electric

-faruri reglabile electric

-oglinzi reglabile si incalzite

-aer conditionat

-compute bord

-volan si scaune reglabile

masina o suferin mai la inceput o mica avariere in care si-a pierdut sticla la un far iar mai pe urma si-a pierdut intr-o alta escapada luneta.in urma cu cateva luni am schimbat caseta de directie caci pierdea ulei si in rest doar consumabile

eu am cumparat-o la 160000 km si sufera in prezent de 215000 km.a fost rasfatata mereu cu filtre bune,ulei bun si motorina si nu m-a lasat la greu.

planuri de viitor:-jante aliaj

-bara spate sau prelungire macar

-prelungire capota

-alte lampi stroboscopice

-un amplif si un subwoofer pt cutiuta care o am

-folie carbon adevarata pe bord sau am vazut ceva vopsea pt elemente de bord(?)

toate au nevoie de bani si sunt costisitoare

o sa vina si poze si astept si remarci

Link către comentariu

Salut ,

Masina pare foarte interesanta din descriere , asteptam poze cu ea :rolleyes: .

Mult succes cu planurile de viitor !

Link către comentariu

uite ca a venit si o poza cum arata acum in fata.....mentionez bara trebuie vopsita

ceva si de la interior si din exterior vor fi maine.acum am doar la marimi mari (KB) si nu fac upload

multumesc de remarci

post-43980-1278274382_thumb.jpg

post-43980-1278274448_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte misto masina, astept poze de interior

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si multi km impreuna.Bara fata arata binisor dar nu ma incanta deloc plasa in loc de masca la radiator.Mai bine ai pune o masca fara semn , cred ca ar da mult mai bine.

Link către comentariu

Nu-i intra grila fara semn acolo. Nici macar de Bora dar de Golf, care este jumatate din cea de Bora

Link către comentariu

Are un aspect destul de agresiv,insa mi se pare cam joasa pt drumurile noastre

Km cat mai multi si fara incidente

Link către comentariu

pune #1 in lista cu prioritati lampile stroboscopice in far! sunt esentiale cand transporti in spate vreun pacient pt a-i transplanta ceva sau vreun demnitar care trebuie sa ajunga la o intalnire importanta. iti mai fluidizeaza traficul cand le aprinzi...

Link către comentariu

pune #1 in lista cu prioritati lampile stroboscopice in far! sunt esentiale cand transporti in spate vreun pacient pt a-i transplanta ceva sau vreun demnitar care trebuie sa ajunga la o intalnire importanta. iti mai fluidizeaza traficul cand le aprinzi...

mersi de sfat dar sar putea sa trasport pacienti caci sunt paramedic cat despre demnitari nu stiu.....poate cu alta "ocazie".

va multumesc de sfaturi ....apropo"nu merge grila" acol numai de touareg eventual caci e mare locul....asa ca tre sa fie asa cum e,mi-e imi place,va fi mai bine cu prelungirea de capota.

Link către comentariu

:D era o ironie,nu le vad folosul. chiar si paramedic-nu e voie sa pui asa ceva pe masina personala.

nu ai probleme cu drumurile proaste?nu agata ,vad ca e destul de joasa masina cu bara aia. cat despre grile,parca e cam mult loc acolo. ventilatie buna dar estetic...nu stiu,ar merge putin "umplut".

interiorul cum e?

Link către comentariu

muale eu am inteles ce vrei sa spui,nu e joasa masina.unde e pozata asa se vede deoarece e in rampa dar o sa fac poze pe drept.interiorul e simplu de golf...o sa vina poze.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!