Jump to content

golf 4 2003 1.9 tdi pacific

schumy19

Postare recomandată

Salut.sunt un nou posesor de golf, masina tatalui meu imi va reveni deoarece el a optat pt un audi a6 07-08 diesel...si avand in vedere ca sunt un fan vw am zis sa fac si eu un topic aici....este un golf 4 variant tdi 105 cai, model pacific highline, volan sport piele, schimbator piele , frana de mana piele,scaure recaro sport,climatronic,fullelectric...bandouri,manerele de la usi, oglinzile laterale in culoarea masinii...ceasurile din bord cromate...culoarea mai ales este speciala care m-a determinat sa o pastrez in defavoarea altei masini , plus ca stiu cum a fost ingrijita, ce poate masina,etc...pe langa toate acestea as dori sa ii fac cateva modificari:

-cotiera fata originala vw golf 4

-geamuri fumurii

-xenon

-jante de 18 sau 19

-stopuri cu led

-un mic plus la partea audio, un sub+statie

-un resoftat

acestea ar fi modificarile pe care le-as dori sa le fac, dar inca nu stiu atat de multe despre acestea si as dori daca se poate sa ma ajutati cu idei, sfaturi, preturi, locul unde pot face aceste modificari...o sa revin cu mai multe poze...ms

post-72240-1278161758_thumb.jpg

Link către comentariu

Super masina. Sunt foarte faine astea Paciifc printre ultimele editii scoase.

Sfaturile mele ar fi:

1. Stai la maxim jate de 17.

- Daca ai 16 cele de pacific sunt super faine. Eu unu nu le-as schimba ca sunt perfecte pt Romania.

- Jantele de 18 dai cu ele intr-o groapa si le rupi pe toate si dupaia plangi dupa ele si dupa banii dati. Si la 17 poti pati asa. Asta ti-o zic eu din experienta.

- Jante de 19 am vazut doar odata pe un Golf 4 si sigur avea si ceva modificari la suspensie ca sigur freaca in aripi in mod normal. Arata foarte tare dar au un talon de cativa cm care sa fim seriosi nu este pt Romania. In plus sunt si scumpe ca naiba.

- cauciucurile in general cu cat sunt mai mari (17, 18) cu atat sunt mai scumpe.

2. Grija mare la resoftare ca poate scazi din durata de viata a turbinei.

3. Ai cred stopurile alea in spate faine cu alb, nu stiu de ce vrei sa le schimbi.

Banuiesc ca modelul asta de jante le ai? Mie mi se par super si nu le-as schimba.

Mai multe poze...

post-37459-1278162595_thumb.jpg

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

nu sunt jantele astea...am jante in 5 spite, dalea de germania, da sunt ok si astea dar vroiam jante cum sunt astea in poza..

da am stopurile cu semnalele albe, sunt super , dar am vaz la fel ca astea dar cu led (imagine)

adevarat si ce spui u cu drumurile din romania, dar vroiam altfel de jante pt k sunt cam standard pe audi si vw, jante astea care le am vreau sa le tin pt cauciucuri de iarna...la 17-18 nu am nev de modificari la suspensie nu?

in ceea ce priveste cotiera fata..am gasit pe net cotiera originala de vw golf 4, si nu stiu exact daca este prinsa ca cea din fabrica...care ar cunostinte despre asa cv si ma poate ajuta ar fi ok...ms

deci sa inteleg ca se cam duce turbina la o eventuala resoftare...la cati cai ajunge dupa resofare...se simte asa mult diferenta???dar consumul???

post-72240-1278166874_thumb.jpg

post-72240-1278167096_thumb.jpg

Link către comentariu

din ce in mai multi membri din ploiesti

la ce drumuri sunt in/prin ploiesti ,te sfatuiesc sa ramai la jante pe 16''

daca vrei iti pot recomanda pe cineva pt xenon si subwoofer

spor la modificari

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

sunt si resoftari safe, care nu deterioreaza turbina sau ambreajul si pot chiar scadea si consumul.

Link către comentariu

pacific vine din fabrica cu jantele pe care le-a aratat volnick1986. ce ai aratat tu nu sunt OEM, sunt aftermarket.

Pacific

Link către comentariu

foarte misto masinuta ai acolo, eu am motorul ala si este resoftat @ 131cp

consumul este de

6.4 in bucuresti cand nu este traffic

7.5 - 8.1 cand este bara la bara

5.9 pe autostrada 140km

Link către comentariu

Salutare! Frumoasa masinuta, s-o stapanesti sanatos. Cat despre jante si pentru drumurile noastre, parerea mea ca cele pe 16 sunt suficiente. Super culoarea. Multi Km fara incidente!

Link către comentariu

multumesc foarte mult...si voi la fel:D

cat despre jante...stiu ca pacficu vine cu jantele postate de volnick1986...dar asa a cumparat tata masina in 04, cu jantele in 5 spite standard de germania...jantele postate de mn as dori sa le pun pe masina si de aceea am cerut informatii despre marimea jantelor, pt ca nu vreau sa am surprize;))

stie careva daca difera prinderea cotierei de fabrica fata de cea cumparata si pusa ulterior???...ms

Link către comentariu

daca iei ceva oem,nu difera

daca iei vreo cotiera din vitan(cele universale),in mod sigur difera.

vezi in aria de golf4/bora sau in articole sigur o sa gasesti cum se monteaza.

cred ca gasesti la vanzare si aici pe forum

bafta

Link către comentariu

Cauta in dezmembrari OEM. Gasesti la acelasi pret cu o replica care nu e cine stie ce...

Link către comentariu

Ne pui niste poze cu "jantele in 5 spite standard de germania"...

Mai bine pune mai multe poze cu masina! :blah:

Jantele ce le-ai postat tu, dupa cum a zis si ali3nmarte, sunt aftermarket. Ai grija daca iti cumperi la sistemul de prindere (mai bine zis distanta dintre prezoane, care... rusine mie nu stiu care e la Golf IV... :rolleyes: Daca le iei de la cineva sa zicem care le are pe Passat B5/5.5 sau A4 nu ti se vor potrivi. Jantele de Golf IV, A3 si Bora au acelasi sistem de prindere.

Modificat de volnick1986
Link către comentariu

Ai grija la jantele AM. De obicei sunt fabricate din materiale proaste si se stramba imediat, chiar daca nu le lovesti tare. Distanta dintre prezoane la Golf IV, e 5x100.

Multi km fara probleme !

Link către comentariu
foarte misto masinuta ai acolo, eu am motorul ala si este resoftat @ 131cp

consumul este de

6.4 in bucuresti cand nu este traffic

7.5 - 8.1 cand este bara la bara

5.9 pe autostrada 140km

spunemi si mie te rog cat te-a dus aceasta resoftare si cel mai imp daca se simte diferenta, nu ma refer neeaparat la plecarea dupa loc, daca in mers si mai ales in depasiri simti diferenta, adica poti avea o mai mare incredere in ea:).ms

Ne pui niste poze cu "jantele in 5 spite standard de germania"...

Mai bine pune mai multe poze cu masina! :))

Jantele ce le-ai postat tu, dupa cum a zis si ali3nmarte, sunt aftermarket. Ai grija daca iti cumperi la sistemul de prindere (mai bine zis distanta dintre prezoane, care... rusine mie nu stiu care e la Golf IV... :Driver: Daca le iei de la cineva sa zicem care le are pe Passat B5/5.5 sau A4 nu ti se vor potrivi. Jantele de Golf IV, A3 si Bora au acelasi sistem de prindere.

o sa postez acum o imagine cu un audi ce are jante ca ale mele

pozele cu masina mea o sa le postez in curand deoarece masina ajunge acasa doar seara pt ca are tata nev de ea, dar in 2-3 zile maxim voi posta poze si cu interiorul si cu exteriorul:)

referitor la jantele aftermarket, am cautat pe net si in caz ca voi cumpara, vor fi jante speciale de golf4, nu de audi sau altcv

Ai grija la jantele AM. De obicei sunt fabricate din materiale proaste si se stramba imediat, chiar daca nu le lovesti tare. Distanta dintre prezoane la Golf IV, e 5x100.

Multi km fara probleme !

deci sfatul tau ar fi??? eu m-am gandit dupa ce am vaz posturile voastre sa achizitionez niste jante de 16 care sunt standard la pacific, renuntand la acestea, pt ca acelea sunt originale de fabrica, se potrivesc fara probleme si dau un aspect frumos masinii

referitor la geamurile fumurii...am pe cnv care pune folii si imi face si omologare cu doar 80 lei...dar acum nu stiu ce sa fac pt ca nu vreau sa am pr cu folia ori de cate ori o sa deschid geamurile sa se duca folia...am inteles ca ar fi mai ok geamurile ionizate dar nu stiu exact daca au o culoare inchisa ca folia...daca are cnv cunostinte despre asa cv si poate posta e ok...ms

post-72240-1278327630_thumb.jpg

Modificat de schumy19
Link către comentariu

majoritatea aleg folia in locul ionizarii. e mai ieftina si mai practica (o dai jos,inlocuiesti). ionizarea e destul de scumpa si ireversibila. 2-3 mil cred ca te costa folie pe partea(legala) din spate a masinii,folie de calitate si acte in regula

Link către comentariu

cam cat costa jantele Santa Monica de 17" originale, nu replicile alea de italia??

ce faruri cu xenon ar trebui sa aleg???trebuie sa am toata instalatia de xenon, sau se poate inlocui doar farul???

Link către comentariu

Xenonul vine separat fata de faruri si toata instalatia este in jur de 3 milioane. Pentru faruri as alege modelul acesta

Jantele Santa Monica se gasesc pe la 450E acum depinde si de starea lor

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

pt xenon fie iei alt far cu lupa fie pui doar becuri. far pe far cu oglinda lumina se imprastie mai mult si uneori bate in ochii celorlalti (daca nu le reglezi bine). vizibilitatea creste in ambele cazuri. acum depinde de bugetul tau. doar instalatie xenon iei de la 200 ron in sus,vreo 50 ron montaj,deci cu 250 ron ai xenon in farurile actuale.

nu stiu ce pret au farurile propuse de Circoloco dar cred ca undeva peste 300 euro

Link către comentariu

Ai aici un anunt cu pret. Eu zic ca merita investitia, mai ales ca vei fi mai aproape de legalitate si o sa si vezi mai bine. Si nu sunt incarcate cu leduri si alte prostii. Daca ai planuri de modificat ceva mai mult masina le poti gasi si pe negru cum sunt cele de aici la un pret de nimic dupa parerea mea

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am fost aseara la 10 km de ploiesti intr-un loc unde se intalnesc baietii cu masinutze modificare de prin toate locurile tarii, si am asistat la cateva curse...si mi-a trecut prin cap ideea nebuneasca de a ma da si eu q cnv...am fost informat ca se fac alegeri in functie de categoria masinii, deci este exclus sa ma dau cu un bmw de 300 cai...si vroiam sa intreb daca dupa un resoftat , sa ajung la 131 cai, pot face fata??ma refer la faptul ca daca voi lua bataie sa o iau intr-un mod decent , nu s-a ma faca in sange...si vroiam sa situ daca sunt buni acei 131 de cai pt o l i n i u t a???

Modificat de schumy19
Link către comentariu

Ai o masina foarte frumoasa si un motor indeajuns de puternic cu un consum de carburant foarte bun . Te sfatuiesc sa nu modifici motorul , sa ii faci reviziile la timp si poate peste cativa ani ai sa apreciezi aceasta masina si scopul fabricarii ei.

Link către comentariu

iti multumesc pt aprecieri...stiu ca este o super masina din punct de vedere al calitatii/intretinere/putere/consum....si asta este adevarat ca e mai bine sa nu o modific, avand in vedere k la drumurile din romania sunt suficient calutii din fabrica

Link către comentariu

"se fac alegeri in functie de categoria masinii" mi se pare normal,nici bmw-ul nu are sanse in fata unei masini mai usoare/cu mai multi cai. nu caii conteza ,mai sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le iei in seama. o motocicleta nu are nici 300 de cai cat bmw dar nici miile de kilograme. :)

"vroiam sa intreb daca dupa un resoftat , sa ajung la 131 cai, pot face fata??" poti face fata CUI? unei curse cu bmw de 300 cai? NU.

"vroiam sa situ daca sunt buni acei 131 de cai pt o l i n i u t a??? " DA,orice cal e bun pt o [cenzurat]. si cu 1 cal,viu legat la o masina poti face liniute. dar celalalt de langa tine se va duce mai in fata decat tine.

treaba e...daca nu pui niste intrebari concrete si nu stii exact despre ce intrebi nu vei primi raspunsuri f elocvente.

vad ca ai si editat ulterior postul. dar greselile gramaticale tot ti-au ramas. uneori caii in plus nu pot echivala cu clasele in plus sau atentia.

daca acest post e considerat rautacios/gresit/ofensiv,un moderator poate lua atitudine.

P.S. daca tu te gandesti la liniute,pe langa experienta pe care o ai mai bine iti luai un bmw (cat de nou iti permite bugetul) sau opel calibra,etc. nu cred ca un golf diesel de 100 cai e ceva ptrivit pt astfel de concursuri.

Link către comentariu
"se fac alegeri in functie de categoria masinii" mi se pare normal,nici bmw-ul nu are sanse in fata unei masini mai usoare/cu mai multi cai. nu caii conteza ,mai sunt si alte aspecte pe care trebuie sa le iei in seama. o motocicleta nu are nici 300 de cai cat bmw dar nici miile de kilograme. :(

"vroiam sa intreb daca dupa un resoftat , sa ajung la 131 cai, pot face fata??" poti face fata CUI? unei curse cu bmw de 300 cai? NU.

"vroiam sa situ daca sunt buni acei 131 de cai pt o l i n i u t a??? " DA,orice cal e bun pt o [cenzurat]. si cu 1 cal,viu legat la o masina poti face liniute. dar celalalt de langa tine se va duce mai in fata decat tine.

treaba e...daca nu pui niste intrebari concrete si nu stii exact despre ce intrebi nu vei primi raspunsuri f elocvente.

vad ca ai si editat ulterior postul. dar greselile gramaticale tot ti-au ramas. uneori caii in plus nu pot echivala cu clasele in plus sau atentia.

daca acest post e considerat rautacios/gresit/ofensiv,un moderator poate lua atitudine.

P.S. daca tu te gandesti la liniute,pe langa experienta pe care o ai mai bine iti luai un bmw (cat de nou iti permite bugetul) sau opel calibra,etc. nu cred ca un golf diesel de 100 cai e ceva ptrivit pt astfel de concursuri.

stai asa ca nu inteleg unde vrei sa bati???daca sti ca se fac alegeri in functie de categoria masinii atunci dc mai intrebi cui sa fac fata???daca tu ai luat parte la astfel de concursuri si te-ai dat cu o X masina de 500 de cai tu avand 90 este fix pr ta...era o intrebare foarte corecta pe care tu nu ai inteles-o si acum sa iti explic, am spus "se fac alegeri in functie de categoria masinii" facand referire exclusiv la masinii apropiate golfului de min 80 si max 150 cai...chiar de aceea am intrebat dupa daca dupa un resoftat pot face face unuia care are 150 de cai, dar avand o altfel de masina...vrei o intrebare concreta???poftim, poate face un golf resoftat un 320D, un laguna 2.2 dci???

nu am vb de nici o experienta...acum daca tu stai pe acest forum pt a face tot felul de observatii si a incerca sa vorbeasca corect gramatical in limba romana, asta nu inseamna ca altii nu stiu sa vb, dar poate au un limbaj de chat in fata pc-ului...dar de unde sti tu cata experienta am eu in arta condusului???doar pt ca am 20 de ani asta nu inseamna ca sunt un sofer varza pe care il impingi de la spate pt a pleca dupa loc...daca ai mai mult de 20 de ani asta nu iti da dreptul de a posta in acest topic doar pt a face observatii despre modul meu de a scrie pe forum, despre ce masinii ar trebui sa conduc, si alte nemultumiri ai fata de acest topic...daca nu ai chef de a raspunde si de a ajuta,nu trebuie sa faci...chiar nu am nev de raspunsuri de genul asta pt a arata tu intregii lumi ca tu ai habar despre cum se scrie corect si coerent gramatical il limba romana si despre masini

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!