Jump to content

centura de siguranta mijloc spate

laur_vd
 Share

Postare recomandată

Am tot cautat..., dar nu am gasit nimic. Vreau sa montez (obligatoriu) pe bancheta din spate alaturate doua scaune de copii (in dreapta si mijloc) si ma lovesc de urmatoarea problema: centura din mijloc este pur si simplu mai scurta!!!??. In dreapta ajunge, se poate monta scaunelul.

S-a mai lovit cineva de problema asta?

M-am gandit sa inversez, in service, pe cea din stanga cu cea din mijloc, dar nu stiu daca se poate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu este nimic anormal, asa a fost conceput. Doar noile modele au lungimea necesara (adica ceruta de tine) si implicit alta fixare a pasagerului.

Link către comentariu

La care noile modele te referi?

A mea e din 2005 cu sasiu din 2006.

Link către comentariu

Eu am scaunul de copil montat pe mijloc (tot Octavia Tour). Deci se poate... Acum depinde ce tip de scaun ai (al meu e Chicco Zenith) si in ce fel il fixezi. Se poate prinde in mai multe moduri.

Sau poate difera centurile de la diesel la benzina (glumeam...).

Link către comentariu

:D Si eu am tot Zenith si altul mai nou Neptune. Nici unul nu se poate monta pe mijloc, nu ajunge centura.

El (cel Zenith) se poate fixa in doua moduri cu fata spre directia de mers sau cu spatele si oricare mod ai alege, respecti indicatiile producatorului scaunului referitor la locul pe unde bagi fizic centura prin structura scaunelului. Si se poate intr-un singur fel pe fiecare mod de asezare (cu fata sau cu spatele).

Cu aceste indicatii, pe mijloc, nu ajunge centura. :angry:

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Am fost la service, nu se poate schimba, cea din mijloc cu cea din stanga.

Am alta idee... oare la bancheta cu trei tetiere (eu am doua) centura din mijloc o fi mai lunga? Cum oare pot sa aflu lucrul asta??

Link către comentariu

• 5 years later...

In ultima vreme, au tot inceput sa apara mici probleme la masina din semnatura. MIci, dar sacaitoare... Prima data picat motorasul de la stergatorul de luneta, apoi claxonul, iar de curand mi s-a blocat centura de siguranta de pe mijloc spate. A ramas iesita 5-10 cm banda si e blocata, nici nu mai o trage inapoi si nic nu-i mai da drumul . Am rabatat partea de bancheta din care iese incercand in diverse unghiuri sa o deblochez, dar pace... Stiu ca are un dispozitiv gravitational cu bila, am mai desfacut centuri retractabile in trecut si e clar ca s-a blocat bila dinauntru. Am vrut azi sa o demontez, dar m-am lasat pagubas vazand ca mocheta din spatele banchetei, care ar fi permis accesul spre centura, e lipita... Ceva idei/ sugestii aveti?

Link către comentariu

pe mijloc nu e centura lombara in 2 puncte? ca la avion?

Eu asa am, si aia e cu lungime fixa, fara retractor....

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Nu Andrei, la modele mai vechi cred ca e asa. La mine e in genul asta: http://workshop-manuals.com/skoda/octavia-mk2/body/body_work/passenger_protection/seat_belts/the_seat_belts_at_the_rear_summary_of_components/

Iese din partea fractionabila dreapta a spatarului banchetei. Intre timp, uitandu-ma si pe forumul Briskoda, am vazut niste poze si am elucidat cat de cat problema...au patit-o mai multi. Ramane sa vad daca o sa am cheful necesar sa fac "disectia" banchetei  ca sa remediez buba. :icon_confused:

Modificat de x-tremist
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!