Jump to content

VW T3 Transporter Syncro - NATO

lucian.f

Postare recomandată

Altele

post-20505-1278623043_thumb.jpg

Modificat de lucian.f
Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• lucian.f

16

• taz21

3

• Bebeee

3

• Circoloco

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Focul l-ai carat de jos in "autobus" ca doar incape si el nu? :)) Super masina again and again and again :)

Link către comentariu

Pentru asta am cumparat masina.

Libertate.

post-20505-1278623486_thumb.jpg

Modificat de lucian.f
Link către comentariu

Acolo intra si variant-ul meu. Baga-l undeva mai periculos.

Bafta in continuare cu masinuta.

Link către comentariu

super tare masina ...

sunt la munca si de o ora ma uit la filmulete pe youtube cu ce poate masina asta (cred ca mai tarziu o sa o caut si pe site-uri cu vanzari masini)

felicitari si cati mai multi km in off-road si on road (oups ... tot aia e in romania)

Link către comentariu

Deci eu nu credeam pana nu am vazut filmuletele pe YouTube ca o masina ca asta poate face asa ceva :D . Tata are boala pe T3, cand o sa ii arat o sa il "imbolnavesc" si mai tare. Sa o stapanesti sanatos si sa te tina toata viata, tata o schimbat 3 motoare la ea, si inca mai merge, sunt uimit cat de rezistenta poate sa fie o asemenea masina.O sa o prezint saptamana ce vine si pe a lu` tata aici pe forum. Inca odata iti urez multi foarte multi km fara probleme.

Link către comentariu

BRAVO...esti de invidiat...aceasta masina este perfecta pentru strazile noastre...pentru ca toti facem OFFROAD zilnic !!!

Link către comentariu

Scuze de offtopic dar, MrTeiu nu vad unde este fiabilitatea in cazul masinii tatalui tau din moment ce a schimbat 3 motoare la ea :). Oricum se stie foarte bine fiabilitatea lor, dovada si acest T3 intretinut exemplar :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

O sa vina montat un 1.9TDI pe ea cod AAZ de pe Audi.

90 Hp si atunci poti sa zic ca am si motor si super masina.

Intradevar motoarele boxer racite cu apa nu sunt cele mai fiabile din lume, iar cele diesel 1.6TD sau TDi sunt prea slabe (56HP).

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Am avut si eu o perioada in care studiam serios problema. Prietenul meu si-a luat un T2 (de fapt acum are deja vreo 5) si eu am vrut T3. Evident modelul Syncro. Din pacate atunci nu am avut banii pentru asa un bus. Poate cand o sa am intr-o zi multi bani, imi iau un T3 Syncro, asa, de week-end.

Bafta cu masina si asteptam update-urile!

Link către comentariu

superba masina!!Sa o stapanesti sanatos.pot sa zic ca este prefereata mea de pe forum;))

Link către comentariu
O sa vina montat un 1.9TDI pe ea cod AAZ de pe Audi.

90 Hp si atunci poti sa zic ca am si motor si super masina.

Intradevar motoarele boxer racite cu apa nu sunt cele mai fiabile din lume, iar cele diesel 1.6TD sau TDi sunt prea slabe (56HP).

Vezi ca AAZ are 75CP si 1.6TD are 70 sau 80CP

Modificat de taz21
Link către comentariu

Super, ai captat atentia multora, imi pare bine c-ai reusit cu inmatricularea, cand trec prin Sibiu te caut.

Link către comentariu

am vazut site-ul vostru cu pozele de la cindrel . incredibil !!! sant convins ca e cea mai buna varianta pt offroad . ai spatiu suficient in masina ceea ce e foarte important mai ales daca pleci cu familia . ne vedem pe drumul oaselor langa poplaca sa rupem tot .

Link către comentariu

Superba masina!

Tu cred ca ai facut ceea ce 90% dintre noi am vrea sa facem si daca am avea suma aia in mana nu am da-o pe asa ceva. Ne luam cea mai noua masina pe care o gasim la banii aia. Poate din lasitate sau nesiguranta. Oricum, sunt sigur ca toti te invidiem pentru libertatea pe care o ai acum si toti gandim ca "lasa ca daca oi avea vreodata bani multi, ne luam si noi ce vrem, o <<jucarie>> d-asta"

Felicitari pentru achizitie si iti doresc sa iti aduca numai bucurii!

Link către comentariu

O sa o bag sa rame prin pamant si o sa pun poze aici.

Facelift-ul masinii i l-am facut eu si l-am personalizat ca sa fie cat mai distinct.

Avea faruri rotunde si oglinzi "normale".

O sa urmeze niste aparatori de noroi si un interior de multivan. Eventual xenon, overfendere si proiectoare.

Link către comentariu

Foarte frumoasa,fiecare visam la asa ceva.Sa ai multa fericire cu ea si succesuri :P .O intrebare ca nu-s sigur,T3-urile syncro cum i si al tau au servodirectie :blah_:

Modificat de cristio13
Link către comentariu
Foarte frumoasa,fiecare visam la asa ceva.Sa ai multa fericire cu ea si succesuri :251: .O intrebare ca nu-s sigur,T3-urile syncro cum i si al tau au servodirectie :banghead:

Unele au servo altele nu. Depinde anul de fabricatie.

Al meu nu are dar e destul de usoara pe fata si nu i-ar trebui.

La offroad e destul de buna. Pana o sa ii gasesc una sa o montez o sa merg asa cu el.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 months later...

salutare tuturor...nou pe aici, dar ce am vazut :blink: :blink: m-a lasat masca.

sa iti traiasca masina 1000 de ani si sa ai grija de ea.

mi-as vinde sufletul pentru una ca ea....

sunt 5 in Sibiu??? :rolleyes:

profund impresionat, ce sa zic.

Modificat de bozi
Link către comentariu
  • 1 month later...

In judetul Sibiu sunt vreo 10 aproape.

Si noi ne minunam ca tot mai gasim cate una pe care o adaugam la Syncro Club.

Mersi de urari!

Link către comentariu

Si eu am vazut masina , la insistentele unui prieten, care are tot un cozonac dar normal. Cand mi-a zis de masina ta nu ma impresionat, dar cand am vazut-o :eek: nu-mi venea sa mai plec. S-o folosesti sanatos. PS: Pune cateva poze cu noile numere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!