Jump to content

problema motor

catalinb
 Share

Postare recomandată

Help,

De ceva zile, in mers, cu motorul cald, in clipa in care cabrez rotile spre stinga, se opreste motorul. Nu conteaza viteza de deplasare sau daca merg cu spatele sau cu fata. Problema a aparut acum citeva luni dar nu se intimpla decit la parcare, cu spatele, si am dat vina pe benzina. Am mai constatat, in aceeasi perioada ca si-a pierdut putin din modul in care tragea, iar de ieri, relanti-ul sta pe la 800, adica a mai coborit un pic(si a aparut un mic tremur...mic).

Spre ce tip de service sa ma duc?????

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Doar spre stanga? Spre dreapta nu?

Daca doar spre stanga, e f. bizar. In principiu roti bracate la maxim (dar in ambele parti) => pompa de servodirectie lucreaza "in overtime" => e necesara o stabilizare suplimentara de relanti care e posibil ca la tine sa lucreze defectuos. M-as gandi la ceva gen aer fals.

Dar daca se intampla doar pe-o parte, atunci ma depaseste.

Oricum, ar trebui sa incepi cu o testare cu un tester / vag-com.

Link către comentariu

doar spre stinga....si fara nici un zgomot.....Asta era si nedumerirea mea....Am mai constatat ca-mi fluiera rotile cind iau curba...are legatura? Acum citeva luni, cind a aparut prima data oprirea, am fost la DANDON sa-mi scot atentionarea de "service in" si am facut si un test si a iesit totul OK!!!!!!!!!

Link către comentariu

Am mai constatat, in aceeasi perioada ca si-a pierdut putin din modul in care tragea, iar de ieri, relanti-ul sta pe la 800, adica a mai coborit un pic(si a aparut un mic tremur...mic).

<{POST_SNAPBACK}>

nu ma bag la restul dar relantiul cred ca e bine. la motorul meu care e la fel si f bine reglat (din cate stiu) relantiul sta la 1100 cu motorul rece dupa care se stabilizeaza pe la 780 cand se incalzeste. deci cred ca 800 nu e prea coborat....

Link către comentariu

warranty_4_cars

Parerea mea este ca trebuie sa cureti unitatea de clapeta acceleratie si sa-i faci o setare noua !

Link către comentariu

• 1 month later...

Cu intirziere, dar niciodata nu e prea tirziu...

"Problema" a fost mizeria de pe clapeta, indeajuns incit sa-mi dea peste cap tot mersul masinii...Ideea de baza este ca un asemenea forum nu numai ca te ajuta, dar iti da si posibilitatea sa nu te duci la service ca "mutu"...

Multumesc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!