Jump to content

Uzura placute de frana si scartait la franare

toni
 Share

Postare recomandată

Salut

Mie imi scartaie f tare la apasarea medie a franei dar s-a intamplat si la apasarea mai puternica. Dar cel mai mult ma intriga faptul ca scartaie cauciucurile(cred) la intoarcerile bruste(gen 180grade). Ce-ar putea fi? :)

Multumesc

:vaidecapulmeu: :) ;) ;) cu frana de mana????

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut

Mie imi scartaie f tare la apasarea medie a franei dar s-a intamplat si la apasarea mai puternica. Dar cel mai mult ma intriga faptul ca scartaie cauciucurile(cred) la intoarcerile bruste(gen 180grade). Ce-ar putea fi? :)

Multumesc

Asta e ca gluma sau ce?

Scirtiitul frinelor e dat fie de uzura fie de "incarcarea" cu resturi a placutelor. Inspectati si actionati in consecinta.

Link către comentariu

• 3 years later...
dragoshdiaconu

salut am si eu o problema la masina o bora, se aude un scartait la franare,insa doar la oprire la semafor sau stop nu si la reducerea de viteza,zgomotul vine de la roti.placutele de frana sunt bune.astept parerile voastre.ms

Link către comentariu

placute de frana pe producator prost,sau placute uzate..posibil sa nu se fi uzat uniform si placutele de interior care nu sunt asa vizibile sa fie mai tocite.Daca ai placutele bune si pe producator bun incearca sa le dai jos si sa le iei putin cu smirghel mai poros,posibil sa fi prins o pelicula la suprafata.Eu am facut treaba asta ,am trw pe masina,si am scapat de scartit.

Link către comentariu

dragoshdiaconu

gata am rezolvat praf intrat acolo,am mers pe un drum neasfaltat. bn ca e ok :icon_thumright:

Link către comentariu

• 5 months later...

NU VA MAI DATI CU PAREREA,SCARȚAITUL VINE DE LA DURITATEA PLACUȚELOR DE FRANARE SI DE LA SCHIMBARILE DE TEMPERATURA.TOTAL GRESIT SA PROCEDATI LA UNGEREA PLACUȚELOR DE FRANARE IN PARTEA OPUSA.

PLACUTELE DE FRANARE SUNT DE DOUA FELURI,UNELE ECOLOGICE CARE AU MAI MULTA PILITURA DE FIER IN COMPOZITIA RESPECTIVA ȘI CELE ORIGINALE CARE SUNT CU PILITURA DE BRONZ.

Link către comentariu

Tot ce se produce de ani buni de zile sunt ecologice.Ecologic inseamna lipsa totala de AZBEST.Restul de compozitie ..e reteta de fabricare a fiecarui producator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!