Jump to content

A6 3.0 tdi quattro S-line 2006

kewlya

Postare recomandată

Salut

Tocmai mi-am luat din Germania un Audi A6 3.0 tdi quattro din 2006, pe vineri ajunge masina in tara

Optiunile sa vad in poze ,automata, mmi-dvd, bixenon, etc.

Ca pret imi ajunge la 16 mii adusa acasa, are 158 mii km, un singur propietar .. o firma Eurotrans Logistik.

Pe anuntul de pe mobile.de scria la optiuni ca are paket 25 Jahre Quattro, ce include acest pachet ?

Masina este si S-line,jante pe 18, ce fel de suspensie are? sport sau tot de serie?

Apropo, ce parere aveti despre masina?

post-1277-1277843683_thumb.jpg

post-1277-1277843785_thumb.jpg

post-1277-1277843806_thumb.jpg

post-1277-1277843889_thumb.jpg

post-1277-1277843934_thumb.jpg

post-1277-1277843966_thumb.jpg

post-1277-1277843983_thumb.jpg

post-1277-1277843998_thumb.jpg

Modificat de kewlya
Link către comentariu

Mda, cand sa ma culc si eu linistit...

Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

Frumoasa tare :icon_cool: Sa o stapanesti sanatos.

Motorizarea + QUATTRO e super :)

Link către comentariu

bine ai venit!

minunata!

cu un set de DRL i-ar sta si mai bine :)

Modificat de IONUTBLV
Link către comentariu

acum nu zi ca e DSG ca iau somn instant

daca e 6 viteze sport are suspensii sport din fabrica deci ek si sper ca le are ca e S-line(eu urasc suspensiile sport prefer confort)

trapa, mama cat imi doresc si eu o trapa

sa o stapanesti sanatos

respect

Marius

Link către comentariu

Motorizarea perfecta pentru caroseria aceasta !

Sa o conduci cu placere

Link către comentariu

Judecand dupa inaltimea din poza as spune ca nu are suspensie S-line. Daca avea si pachet exterior S-line avea automat si suspensia S-line. Jantele se puteau comanda individual de pachetul exterior deci nu inseamna ca are si suspensia, insa se putea comanda si suspensia individual fata de pachetul exterior :icon_thumright: Deci ramane de vazut cand ajunge masina ce fel de suspensie are. O sa-ti dai seama daca e mai rigida decat ar fi una pentru un A6 confortabil.

Link către comentariu
acum nu zi ca e DSG ca iau somn instant

pai e automata...

Link către comentariu

nu e dsg e tiptronic normal prima aplicatie dsg pe motor longitudinal a fost pe S4 B8

Link către comentariu
bine ai venit!

minunata!

cu un set de DRL i-ar sta si mai bine :vaidecapulmeu:

In ce consta acest pachet DLR ?

Judecand dupa inaltimea din poza as spune ca nu are suspensie S-line. Daca avea si pachet exterior S-line avea automat si suspensia S-line. Jantele se puteau comanda individual de pachetul exterior deci nu inseamna ca are si suspensia, insa se putea comanda si suspensia individual fata de pachetul exterior ;) Deci ramane de vazut cand ajunge masina ce fel de suspensie are. O sa-ti dai seama daca e mai rigida decat ar fi una pentru un A6 confortabil.

Sper sa aiba suspensia comfortabila, masina am luat-o in special pt iarna si drumuri lungi.

Dupa masina pleaca azi un prieten,ma gandesc sa caut o reprezentanta ABT in Germania, si sa intre prietenul pe la ea la intoarcere sa ii faca un chip tuning? ce parere aveti ?

LE: mda, am si sunat la ABT Germania, au zis ca e periculos la 158 mii km sa ii pun chip si ca daca totusi vreau, imi face reducere de la 2000 euro la 1200. Pana in 100,000 km au zis ca e recomandat chip tuning. Am renuntat la idee.

Modificat de kewlya
Link către comentariu

DRL-urile is astea:

DSC02125.jpg

Cat despre chiptuning ai putea sa incerci aici in tara (TCM Turbo, Revo, Superchips etc)

Link către comentariu

kewlya, ABT o sa gaseasca pe centura Munchen-ului, care cred ca o sa-i fie aproape de drumul spre casa..:vaidecapulmeu: Dar nu te astepta la ceva ieftin la ABT..

Cat despre masina..ii superba, iar motorizarea este perfecta pentru masina asta, cel putin din punctul meu de vedere ;)

Link către comentariu

frumoasa masina, piele, trapa, are destul de multe dotari pe ea, felicitari. navigatia de acolo are hartile din romania? poti sa-mi spui pe PM cat te-a ajuns in plus fata de pretul de pe mobile.de adusul ei in tara?

inca o data felicitari pentru masina

Link către comentariu
frumoasa masina, piele, trapa, are destul de multe dotari pe ea, felicitari. navigatia de acolo are hartile din romania? poti sa-mi spui pe PM cat te-a ajuns in plus fata de pretul de pe mobile.de adusul ei in tara?

inca o data felicitari pentru masina

Va explic aici o smecherie ca sa stie toata lumea.

Masina a costat 18900 euro brutto. Dupa ceva negocieri cu dealeru, a lasat-o la 18.000 brutto.

Eu aduc masina pe o firma, si platesc netto acolo 15150 euro.

Cand masina ajunge in tara, firma mi-o revinde mie automat si ei nu stiu ce smecherie fiscala fac ( legala ) ca nu mai trebuie sa plateasca TVA dupa ea, si eu le platesc lor un comision de 250 euro. De fapt ei cu asta se ocupa, aduc masini la oricine fara TVA si iti iau comision.

Nu stiu exact care e faza, dar vreau sa va zic ca in Zalau si Cluj se practica de mult asa ceva, nu este absolut nici o problema si e perfect legal. in Zalau de 2 ani de zile toate masinile asa se aduc, e veche smecheria si foarte cunoscuta. Ii ceva "bug" in sistemul fiscal cum ar venii de care se folosesc. Revanzare masina pe profit si ei platesc TVA doar pe profitul obtinut pe masina, ceva de genu.

Prietenul meu cu asta se ocupa de ani de zile, aduce masini din Germania, imi ia 550 euro sa mi-o aduca acasa, aici incluzand numere, taxe, asigurare, motorina, etc. El ramane cu vreo 150-175 euro din cei 550.

Tot el a trimis rezervarea in germania,actele firmei, merge dupa ea, ma rezolva cu actele sa o treaca pe numele meu cand ajunge in tara, etc. Am incredere maxima in el, 4 masini am adus cu el pana acuma imi este prieten de 29 de ani ( suntem vecini din copilarie ). Eu doar i-am aratat anuntul de pe mobile si i-am dat banii. Inca i-am dat numa 14 mii si restu ma imprumuta el pana peste 2 sapt :D

In total masina ma costa 15150 + 250 + 550.

Taxa de inmatriculare de asemena nu o sa platesc, o sa dau in judecata si o sa castig 100%.

Deja procesele pt taxa inmatriculare in Zalau is pe banda rulanta, si nimeni nu a pierdut pana acuma. Un avocat iti ia in medie de 100 euro pt un asemenea proces.

I-am zis la fata locului sa mai bage ceva de vina la masina si sa incerce sa o scada la 15.000 dar nu stiu daca e prost neamtu sa mai lase din ea 150 euro dupa ce ai batut 2000 km si esti acolo cu banii in mana, dar de multe ori mai poayte negocia 100-200 euro la fata locului.

DRL-urile is astea:

Cat despre chiptuning ai putea sa incerci aici in tara (TCM Turbo, Revo, Superchips etc)

Arata interesant, o sa-i pun :P

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, e combo-ul perfect 3.0tdi+quattro dupa cum au mentionat si colegii :D si pretul este incredibil, au picat preturile rau. 2.0 tdi mi se pare mult prea mic pt caroserie.

Link către comentariu
octavia 4ever

Frumos audi-ul , dar tot bmw-ul o sa iti fie masina de suflet ;) . Ti-am vazut bmw-ul prin zona si arata bestial :(

Link către comentariu
Frumos audi-ul , dar tot bmw-ul o sa iti fie masina de suflet :biggrin: . Ti-am vazut bmw-ul prin zona si arata bestial :coffee_lol:

de aia nici nu il vand, il am de 3 ani, tocmai am bagat 6 mii euro in el ... jante bmw performance, intake & exhaust bmw performance, discuri si placute noi, revizie totala, directie, etc ... e pregatita de vara.

datorita lui kostas, prin VIN decoder am vazut toate optiunile masinii, are suspensie sport .. nu stiu daca sa ma bucur sau nu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!