Jump to content

Lupu meu

DomaniG

Postare recomandată

Se pare ca nu mai e nevoie de faruri si stopuri.Lupu sa vandut azi cu 5000 Euroi...........viitoarea masina va fii un golf 4 1.8GTI sau un Golf 5 1.9 TDI Sportline

Link către comentariu

Hehe ma bucur ca ai reusit sa o vinzi la un pret bun !! eu zic sa iti iei un TDI ARL de 150 de cai :))

Modificat de RedFighter
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bafta la noua masina! :offtopic: Si, ce piese ti-au mai ramas prin casa de la Golf? ;)

Link către comentariu
Bafta la noua masina! :) Si, ce piese ti-au mai ramas prin casa de la Golf? :D

Brat stergator ,Senzor Heater- Pipe complet cu furtune ,rpresuri Guma Originale VW ca noi ..suport cutie viteze ( e bun dar idiotu din service a zis ca din cauza lui se misca schimbatoru) ,ceva plasticaraie cum am montat cotiera...tre sa ma mai uit.

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

Sa o folosesti sanatos si sa ai grija de ea (de urmatoarea ca pe Lup l-ai dat)

:)

Modificat de Tysen
Link către comentariu
  • 5 months later...

Bratul stergatorului de Golf V il mai ai, la fel si presurile originale? Daca da, la ce preturi.

Multumesc si apropo, ai achizitionat ce ti-ai propus?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!