Jump to content

Golf 6

dr.flawless

Postare recomandată

Salut,

Inainte de a-mi prezenta masina, doresc sa multumesc tuturor celor care m-au ajutat in alegerea facuta atat prin raspunsurile la PM cat si prin interventiile din versus-ul deschis de mine.

Golf 6, HL, negru, 1.4 TSI 160 CP, DSG, RNS 510 Dynaudio, Xenon, airbaguri laterale spate, rear assist camera , alarma, USB, padele.

G6

Am avut Golf 5 si dupa ce am luat in considerare si Passatul pentru ofertele bune de pret, si pentru ca avem doi copii, am ales totusi Golf 6 atat in urma sfaturilor de pe forum dar mai ales pentru ca tuturor din familie ne place mai mult Golful ca filosofie.

1.4 TSI 160 CP, DSG7

Recunosc, neavand posibilitatea sa fac drive-test am avut si eu retineri: ca e fortat, ca e complex, etc. Il auzisem pe Clarkson la Top Gear ca facea referire la masini in care statea cu frica: o sa se strice ceva, o sa sara ceva de la locul lui, etc. Incepusem sa-mi fac griji pana sa vina masina (doar am avut timp 2 luni). Toate astea au disparut in momentul in care m-am urcat la volan si am facut drumul de la dealer spre casa. Cand totul merge uns, cand masina aluneca pe sosea ca un fulg, cand cutia intelege ce vrei din modul in care tii piciorul pe acceleratie, nu numai din cauza ca ajungi la viteze mari foarte usor fara sa simti ca motorul se incordeaza vreun pic ci si din cauza ca iti ofera cata putere vrei NUMAI ATUNCI CAND VREI. Asta e si ideea twincharged-ului.

OK, am avut indoieli si cu DSG-ul. Feeling, etc. Nici vorba. Dimpotriva. Chiar mai bine se simte motorul si masina in ansamblu ca tinuta de drum. As spune chiar ca te face peste noapte pilot profesionist. Sa gestionezi corect 160CP/1300kg, cu o infinitate de situatii de trafic ... Hmm, mi se pare de acum absurd sa afirme cineva ca o face mai bine decat computerul.

Dynaudio, cu DVD original (George Michael): brusc, eu si sotia am avut sentimentul de langa scena de pe Lia Manoliu de acum 3 ani. Pai GM are o voce cristal. Ar fi tradat orice cusur al sistemului audio.

Nu mai vorbim ca fetita mea de 3 ani e un mare fan RNS 510 (i-am pus Madagascar).

Am sub 1000 km deocamdata si nu am iesit din judet/tara ca sa pot beneficia de adevaratul potential al navigatiei. In orice caz, mi-a facut o impresie buna cand am vazut ca stia un drum de tara destul de neinsemnat.

Xenon: indiscutabil, trebuie trecut la categoria sisteme de siguranta. Cand plec de la tara, se ilumineaza soseaua pana la capatul satului. Parca se face ziua. Am o trecere peste o cale ferata cu vizibilitate proasta noaptea. S-a simtit imediat diferenta fata de farurile clasice pe care le-am avut la G5. Deci, dupa mine, ordinea e urmatoarea (in functie de cat se poate investi): 1. Toate airbagurile disponibile, 2. DSG (si DSG e tot dotare de siguranta dupa mine), 3. Xenon, 4. Motor.

USB

Pret mic pe GB.

Rear assist camera

Este foarte utila la un pret OK. Am citit pe forum ca nu ar vedea stalpi mici si poate fi inselatoare. Nu este adevarat. Are obiectiv superangular cu un unghi foarte mare si vede pana jos la o palma langa masina.

Fotografii

Deocamdata lucrez pe film, dar am facut un colaj din cateva fotografii pe digital (baiatul meu de 10 ani e coordonatorul, ca e aparatul lui - si oricum e foarte priceput):

post-20285-1277650750_thumb.jpg

Modificat de dr.flawless
Link către comentariu

Foarte frumoasa si foarte dotata :rolleyes:

Sa o conduci cu placere si fara incidente.

Link către comentariu

Frumoasa masina sa te bucuri de ea atat cat doresti ! 123456743 km fara probleme !

Link către comentariu

frumoasa prezentare

sa te bucuri de ea cat mai multi km

am si eun golf6 2.0 tdi cu dsg si m-ai facut dea dreptul curios la cum se comporta dsg pe un motor ca al tau - o sa incerc la un dealer - sincer pe a mea simt ca se incurca putin intre ele motorul tdi cu lagul specific si cutia dsg (la mersul in D - in oras)

buna alegere cu rear camera si xenon - eu regret acum lipsa lor

Link către comentariu

Foarte frumoasa .........dar parca ar fi fost si mai si cu geamurile spate cu Privacy-glass

Oricum dotata si frumoasa pe deasupra ...

Sa faci milionul de km cu ea !!!!! :Driver: :))

Modificat de spydy
Link către comentariu

foarte frumoasa masina,de motor nici nu am cuvinte,cat mai multi km. :))

Link către comentariu

heei,bravo domnu,felicitari!ce sa zic m-ai lasat paf.trebuie sa imi arati si mie masinuta live...brgds

Link către comentariu
the_punkreas2003
frumoasa prezentare

sa te bucuri de ea cat mai multi km

am si eun golf6 2.0 tdi cu dsg si m-ai facut dea dreptul curios la cum se comporta dsg pe un motor ca al tau - o sa incerc la un dealer - sincer pe a mea simt ca se incurca putin intre ele motorul tdi cu lagul specific si cutia dsg (la mersul in D - in oras)

buna alegere cu rear camera si xenon - eu regret acum lipsa lor

La diesel intervine si problema cuplului, se simte un mic delay, cat se egalizeaza cuplul.

Senzatie masina, vroiam sa te invit la intalnire la Casa Poporului dar am observat la timp ca esti din Iasi :beerchug: Dar imi fac eu drum intr-o zi pana acolo, am ceva de rezolvat. Sunt super curios cum se aude Dynaudio :vwrullz:

Link către comentariu

o masina de vis!...cred k toata lumea si-ar dori o asemenea masina...cu referire la motor si dsg;) :beerchug:

Link către comentariu
the_punkreas2003
o masina de vis!...cred k toata lumea si-ar dori o asemenea masina...cu referire la motor si dsg;) :beerchug:

Eu as mai fi luat sertarele sub scaunele fata. Isi fac toti banii. Si pachetul de iarna (daca nu e inclus deja in HL, nu stiu cu ce vine standard). Lasa ca ma fac eu mare si schimb 5-ul meu (de care nu ma plang deloc).

Link către comentariu

Foarte dotata masinuta, iar motorul si cutia sunt geniale. Sa o stapanesti sanatos fara incidente!

Link către comentariu

Multumesc baieti! Cat mai multi km va doresc si voua!

Eu as mai fi luat sertarele sub scaunele fata. Isi fac toti banii. Si pachetul de iarna (daca nu e inclus deja in HL, nu stiu cu ce vine standard). Lasa ca ma fac eu mare si schimb 5-ul meu (de care nu ma plang deloc).

Am bifat initial sertare (si altele: park pilot, park assist, roata de rezerva din aliaj, etc.) dar am renuntat la ele cand ne-am decis la RNS.

Ne place si GTI dar am preferat twincharged-ul HL + DSG, Xenon, RNS in aceeasi bani. De fapt, imi place ideea acestui motor mai mult decat a motorului de GTI in sine, nemaivorbind de celelalte dotari din diferenta de bani.

heei,bravo domnu,felicitari!ce sa zic m-ai lasat paf.trebuie sa imi arati si mie masinuta live...brgds

Pai Vali, tu si ceilalti care ati raspuns la versus si la PM-uri ati avut niste interventii foarte obiective, care m-au ajutat mult. Mersi!

Modificat de dr.flawless
Link către comentariu

sa o stapaniti sanatosi si sa va poarte unde nici nu ganditi.felicitari si ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor.twinchargerul meu are 75k km de foc si para si merge si arata ca in prima zi.

brgds

Link către comentariu

Inca un exemplar "de rasa".Foarte frumos,pune si tu mai multe poze in detaliu si mai mari.

In rest tot ce ti-au urat colegii mai sus iti urez si eu,numai bine!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina !! Sa ne zici si un pret ca tare suntem curiosi ;)

Link către comentariu

O frumusete de Golf. Sa ne spui la cat te-a dus bijuteria.

Sa-l conduci multi km fara probleme si sa te bucuri de el :)

Vrem mai multe poze :))

Link către comentariu

Wow, ce configuratie frumoasa. Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ea.

nu fi zgarcit cu pozele.

Modificat de iepumare
Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Ps Intre GTI si a ta e si feelingu pe care il ai in GTI si acceleratia fenomenala. Oricum nu ma indoiesc ca si a ta se infige destul de bine.

Link către comentariu

Felicitari pentru alegerea facuta si multi km. fara probleme! Ca detinator al unei configuratii asemanatoare, sunt sigur ca aceasta combinatie (motor 160 Cp + DSG) iti va oferi multe momente placute la volan. Pe mine cel mai mult ma incanta momentul in care vrei sa faci o depasire mai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!