Jump to content

VIN Decoder - PR Numbers - OEM Parts

Kostas
 Share

Postare recomandată

Merci mult Gabi.

Inca nu. Sper sa si miroasa asa.

Modificat de Xss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Va rog si pentru vin

WVWZZZ3CZ9E136309

Multumesc.

Link către comentariu

In sapt 46. Sper mai repede.

O intrebare, poate stiti, nu exista un sistem pt cumparatori in care cu ajutorul VIN sa ti urmaresti starea comenzii, locatia masinii, detalii de genul?

Multumesc

Modificat de Xss
Link către comentariu

Nu exista un astfel de sistem.Eu unul nu am auzit.Important este ca masina a intrat in baza de date.Asta inseamna ca mai sunt doar formalitati de facut:transport,acte,luarea in primire de catre importator,evaluarea masinii pt eventualele pagube sau ''greseli'' provenite din fabricatie sau aparute pe durata transportului.E posibil sa saptamana viitoare sa iti ajunga...

Link către comentariu

Buna Gabi. Am o Skoda Octavia 1 din 2003 cu motor ALH. Nu am avut niciodata ocazia sa aflu mai multe informatii desprea ea. Poti sa vezi te rog ce iti decodeaza aplicatia pentru VIN-ul meu? Acesta e

TMBCG21U832778397.

Ce parere ai despre motorul BMM de 140 cp cu filtru de particule de pe Octavia 2?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

@Blu3tec,nici nu mai vreau sa ma pronunt despre motorizari.Oricum am remarcat ca faca de Vw motorizarile de pe Skoda au mai putine probleme.Probabil aria de selectie a motoarelor este facuta mai atent de cei de la Skoda.

TMBCG21U832778397.1.pdf

TMBCG21U832778397.2.pdf

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii Gabi.

Citind mai in detaliu posturile de pe forum legate de Octaviile dar si de VW facute in ultimii ani imi confirma ca, calitatea in special a VW si a Skoda e intr-o scadere evidenta; scadere care continua. Eu am inceput chiar sa ma gandesc, merita sa schimb oare Octavia mea 1.9 TDI ALH din 2003 tot pe o Octavia BMM 2008?(Din cate mi-am dat seama BMM-ul e destul de ok fata de alte TDI 2.0). Evident e mai noua, mai confortabila, sta altfel pe drum, alta masina, dar cand ma gandesc ca probabil va trebui sa ii schimb pe banii mei compresorul cu cel putin 2000RON ma iau toti dracii. La O1 nu am auzit nici pe departe ca asemenea probleme sa fie o regula si nu exceptii. Cel mai neplacut pentru fiecare posesor de masina, in special o masina in care a investit niste bani(noua sau sh), e sa fie luat drept prost si mai ales jecmanit de catre onorabilul producator. Si deja cam toti producatorii au ajuns sa faca acelasi lucru. Te jecmanesc pe fata si iti spun pe urma cu zambetul pe buze o poveste frumoasa despre grija pe care el producatorul o are pentru tine, clientul. Si tu ar trebui sa si dai din cap aprobator si sa si multumesti. Am ajuns in situatia in care daca ne cumparam masini noi sau mai noi trebuie sa castigam mai multi bani pe care sa ii bagam in buzunarul producatorului. Intr-adevar diferentele de confort, tinuta de drum, putere sunt destul de mari intre media masinilor de acum 10 ani(mai ales de volum cat si premium) si cele de azi insa costurile "ascunse" survenite ulterior sunt revoltatoare. Ce-i mult ii mult, tinand cont ca noi platim aproximativ cam aceleasi preturi la piese ca si cei din Vest, iar diferenta de venituri e cea care este.

Imi cer scuze pentru off-topic.

Link către comentariu

salut am o rugaminte vreau sa-mi cumpar o skoda fabia ai putea sa ma ajuti cu o decodare de vin? TMBPW16Y574088059 ms anticipat :icon_thumleft:

Link către comentariu

Salutare!

Se poate o decodare si pentru acest VIN: wauzzz8e42a260218 ?

Multumesc!

Link către comentariu

Salut Gabi,

imi poti da te rog codul casetei de directie la masina:

WAUZZZ8E04A266309, motor: BDG, 2496cm

120kw, fabricatie 2004

multumesc,

Link către comentariu

8E1 422 054 AX angrenaj al directiei cu articulatia barei de directie ZF

Link către comentariu

Salut. Imi poti da te rog codul pt ambreiaj si volant la seria: WVWZZZ9NZ3D069048

Multumesc

Modificat de Razvan_87
Link către comentariu

038 141 025 D placa presiune 230MM

038 141 033 C disc ambreiaj 228MM

02A 141 165 M rulment de debreiere

038 105 266 BC volant

Sachs fara volant 3000 845 701,Luk fara volant 623 3074 00

Sachs volant 2294 000 329

Link către comentariu

Multumesc mult.

Inca o rugaminte (tot un 4X4): WAUZZZ8E97A206209

Link către comentariu

Salut Gabi,

TMBGP21U022550815

Multumesc

Adi

Link către comentariu

imi puteti spune la acest modul de confort 8E0959433AD, ce alta terminatie mai este compatibila ? .......nu gasesc cu terminatia AD

Link către comentariu

Salut Gabi,

Poti sa-mi spui si mie un pret la 1K0857551 AE 2F4?

Multumesc.

Link către comentariu

• voinea unpinned this topic
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!