Jump to content

Curatare Intercooler Octavia TDI

ender
 Share

Postare recomandată

Care sunt pasii de urmat pentru operatia de indepartare a uleiului din intercooler la Octavia?

Eu nu reusesc sa ma prind cum se poate desface conducta de plastic ce leaga iesirea din intercooler cu intrarea in furtunul de cauciuc ce merge in valva EGR.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cateva imagini rupte dintr-o operatie mai ampla (schimbarea cureleide distributie)

Link către comentariu

Multumesc Andi, dar era vorba de cealalta teava de plastic, adica cea care merge din intercooler la EGR (cea cu senzorul de temperatura pe ea)

Link către comentariu

pai din cate stiu eu (cel putin asa e la golf) foate coductele sunt prinse cu coliere exact ca in figura 2.

La tine nu e asa?

Conducta cu senzorul de temperatura nu este cea care iese din intercooler si merge la galeria de admisie? De ce zici tu ca merge la EGR? Nu are nici o legatura.

Eu nu am intampinat nici o dificultate in curatarea intercoolerului.

Daca mai mai intrebari, te astept sa-mi "share" experienta

Link către comentariu

Cateva imagini rupte dintr-o operatie mai ampla (schimbarea cureleide distributie)

andi, sper ca nu ti-ai schimbat cureaua de distributie la mashina ta...!!!! ;-) :12:

Link către comentariu

Nope, imaginile sunt din procedura de schimbare a curelei de distributie de pe TDI Club si sunt pentru sasiul A4

Link către comentariu

• Administrator

la mine a fost usor, la fel cum zice eugen. Cu clestele s-au desfacut colere si s-a scos. Am avut ulei cam 40-50ml zic eu. L-am scurs tot si am montat la loc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!