Jump to content

VW Bora 1.9 Tdi - special edition

tristanro

Postare recomandată

A venit si la mine vremea, cumparand-o saptamana trecuta.

Model: BORA Variant 2002

Motor: 1.9 TDI

Putere: 101 CP

Culoare: Albastra

Dotari:

- Climatronic

- incalzire in scaune

- reglaj lombar la scaune

- Automatik- Tiptronic

- schimbator piele

- frana de mana piele

- imobilizator

- Tempomat

- cotiera

- 4 geamuri electrice

- oglinzi electrice si incalzite

- volan imbracat in piele

- pachet nichel exterior

- pachet aluminiu interior

- jante aliaj 16" VW

- inchidere centralizata

- volan reglabil pe doua axe

- scaune reglabile pe inaltime

- spalator faruri

- duze spalare parbriz incalzite

- ESP

- ABS

- model *SPECIAL*

Planuri de viitor nu prea am, doar luminile as vrea sa le schimb deoarece sunt slabe.

Poze dupa cum se cere pe aici.

post-71613-1277234782_thumb.jpgpost-71613-1277234788_thumb.jpg

post-71613-1277234797_thumb.jpgpost-71613-1277234859_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina . Sa o stapanesti sanatos !

Din pacate la Bora sistemul de iluminare este deficitar ..... Dupa cum ai zis si tu.

Link către comentariu

Ce bine ii sta ccu aceasta nuanta de culoare .

Sa o stapanesti sanatos

Si jantele sunt super.

Link către comentariu

draguta masina. si destul de dotata.

ciudat cum tu ai literele rosii,la mine aceleasi litere imi dau mai multi caluti...

lumina...poti incerca sa slefuiesti farurile daca sunt matuite-ajuta la iluminare mai buna. si eventual schimbi becurile cu ceva mai puternic (philips/osram) sau xenon.

pret?km?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. Cu farurile nu o scoti la capat decat daca le schimbi cu orice chinezarie iti doresti tu :D. Crede-ma, orice far aftermarket produs pentru Bora lumineaza mai bine. Am avut becuri puternice cum zice colegul de mai sus, xenon Hella pe farul stock, faruri aftermarket cu angel eyes bla bla bla si xenon si acum lupe montate in farurile stock. Eu la ultima varianta m-am oprit si sunt multumit, consider ca mai mult nu se poate, doar daca gasesti faruri Hella OEM cu lupa pentru xenon, insa sunt f rare prin dezmembrari si destul de piperate la pret

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
draguta masina. si destul de dotata.

ciudat cum tu ai literele rosii,la mine aceleasi litere imi dau mai multi caluti...

lumina...poti incerca sa slefuiesti farurile daca sunt matuite-ajuta la iluminare mai buna. si eventual schimbi becurile cu ceva mai puternic (philips/osram) sau xenon.

pret?km?

Am luat-o cu 88 000 de km, la pretul de 6000 E.

Ea provine din Germania, fiind rulata in romania din 07.2008, ultima revizie in carte fiind la 46000 in Germania.

Link către comentariu

multumesc

chiar as vrea sa vad ce fac cu luminile, ca noaptea nu e ok pe strada :):)

Link către comentariu

Am o intrebare si cateva sugestii . In primele poze cu masina se vede ca si cum sticla de la faruri ar fi foarte neclara , uzata . Daca este asa poti rezolva problema cumparand un polish pentru sticla . Da rezultate uimitoare. Sticla arata ca noua.

Sugestia mea ar fi sa incerci niste becuri cum ar fi Osram Night Breaker (ofera cu 90% in plus mai multa lumina) sau ceva echivalent de la Philips .

Succes !

Modificat de Tracto
Link către comentariu

nu e de la faruri ca am o poza si de cand e ra squicky clean.

am gasit H1 12V 55W NightBreaker OSRAM

Or fi bune?

post-71613-1277477779_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da, se cunoaste ca nu am avut masina pana acu, imi trebuiau becuri H4, am luat Osram Silverlight si se simte diferenta, o problema doar ca nu mai merge mecanismul de reglare la faruri.

Voi cauta faruri originale Hella SH, sau sa caut nisyte faruri mai ok noi? Nu as vrea sa bag xenon.

Link către comentariu

colegul Circoloco stie ce vorbeste , i-am urmat si eu acelasi sfat care ti l-a dat si tie si inafara de faruri cu xenon oem nu le-as schimba cu altceva .

Link către comentariu

frumoasa masina, s'o stapanesti sanatos :))

culoarea e super!

Modificat de vs91mrc
Link către comentariu

Eu am 2100 UB si nu am avut nevoie de nimic in plus fata de ce am primit in cutie

Edit: Corect ce spune viper. Acel adaptor de antena eu il aveam de la un Blapunkt pe care l-am avut inaintea Pioneer-ului. Oricum montajul e bine sa-l faci la un service autorizat de firma de la care-l cumperi pentru a beneficia de garantie iar ei au si acel adaptor

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

off :Eu am 2200 uub pe un golf 4....mi-a placut ca e aceeasi culoare cu bordul.

Anul trecut am dat 430 pe el si cu montaj a fost parca 450-460 lei.

Parca a trebuit un adaptor de antena din cate imi aduc aminte.

In rest foarte multumit de el.

On:Beton masinuta ai...sa o stapanesti sanatos...e beton hidramata pt trafic si Bucurestiul nostru.

Drumuri bune.

Link către comentariu

Primul pas care il fac cum fac rost de bani e sa ii fac un chiptunning la Voinea unul normal.

Link către comentariu
  • 8 months later...

Frumoasa domne,ce sa zici :blah_: si cutia automata chiar este super faina :)Sincer sa fiu nu am mers cu o bora hidramata pana acum dar cred k se descurca super bn in trafic mai ales k motorul este diesel si are cuplul mare la turatii mici.S-o stapanesti sanatos cat mai multe sute de mii de km :)Si asteptam viitoarele modificari daca vor fi,daca nu este ok si OEM... Sincer sa fiu ma atrage aceasta masina din toate pct de vedere,cand vad una pe strada sau la semafor mereu mai trag cu ochiul la colegu de trafic sa vedem ce modificari are el cum se prezinta masina lui,evident asa fugitiv :lol:lasand modestia la o parte,bora chiar este o masina sedan/break fff reusita si din pct de vedere tehnic si estetic,tinand cont ca s-a fabricat din 99 pana in 2005=2006 daca nu ma insel,chiar este o masina care si acum dupa cativa ani buni te face sa intorci capul dupa ea.Scz pt :offtopic: dar am vrut sa-mi spun parerea despre acest model Sedan/break de la vw chiar cred k o sa-mi fie greu peste cativa ani s-o vand :( ca totusi o sa implineasca si ea o varsta...Revenind la subiect chiar este indicat un chiptuning mai ales ca este diesel,din pacate as vrea si eu dar am inteles ca nu merita efortul la un aspirat benzinar :( Numai bn colegii!

Modificat de alecsandru19
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!