Jump to content

Octavia I

Livakee

Postare recomandată

Salut, sunt de 1 zi pe forum si am zis sa imi descriu si eu ca toti ceilalti masinuta pe care o am.

Am cumparat-o in 2008 din reprezentanta 0km. Initial am vrut sa imi iau modelul Tour Sport, dar dupa multe "sfaturi" dintr-o parte si din alta am decis sa imi iau modelul stock si sa imi fac eu cate una alta la ea, decat sa o iau direct cu jante, bara sport, eleron si cateva chestii care mai vin din fabrica la modelul sport. Nu regret, dar cred ca era mai ok sa fi luat modelul Sport (scaune scoica, volan piele, tapiterie neagra) In fine, invatatura de minte pt viitoarea masina.

Cate ceva despre ea:

-1.9 TDi PD, motor AXR 101 cp din fabrica, modificat soft dupa 2500 de km pana undeva la 135-140cp. Dupa flash -> diferenta enorma la felul cum trage masina.

-dupa primii 2-3 mii de km am inceput sa fac cate ceva la ea cum ar fi: folie spate/fata (dupa ce am ramas fara talon am renuntat la folia fata), pleoape si eleron Miltec si am aruncat un CAS Pioneer+subwoofer/statie/condensator in portbagaj sa ajute sistemul destul de slabut al masinii (acum sunt multumit de muzica, nu imi trebuie mai mult)

Anul trecut in iarna am incaltat-o cu Anvelope Vredestein Snowtrac3 pe jantele de tabla (cea mai buna alegere facuta de cand am masina :icon_thumright: - foarte multumit de comportamentul lor pe zapada - recomand tuturor celor care nu au anvelope de iarna sa isi ia!)

Dupa aprox 1 luna am reusit sa gasesc un set de jante pe 17" Momo M2 care imi plac f. mult. Dupa cum am postat si in sectiunea "Jante si anvelope" singura nemultumire este ca directia este mai greoaie decat inainte, dar am decis sa fac un "tire-stretching" (avand in vedere ca jantele au o latime destul de mare 8j sau 8.5j) schimband anvelopele 225/45/17 cu unele 205/50/17. Sper sa se simta o schimbare in directie dupa aceasta modificare.

In rest nu am avut incidente/probleme cu masinuta, sunt f multumit de ea, in aprox 1 saptamana fac revizia de 45k. Raportul putere/consum excelent pt drumurile care le fac.

Numai bine.

P.S. Pun si cateva poze de asta iarna(facute cu telefonul :blah: ), o sa revin cu altele in curand.

post-71546-1277196310_thumb.jpg

post-71546-1277196318_thumb.jpg

post-71546-1277196355_thumb.jpg

Modificat de Livakee
Link către comentariu

In primul rand bine ai venit pe forum.

Foarte frumoasa masina. Ii sta bine cu jantele astea.

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente.

Asteptam si poze cu interiorul.

Link către comentariu

Bine v-am gasit si mersi mult.

O sa revin zilele ce urmeaza cu poze recente si mult mai clare (inclusiv interiorul)

Link către comentariu

Bine ai venit !

Multi km fara probleme iti urez .

Vad ca esti intrat si in "randul celor softati". :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Mersi mult. Da..sunt de ceva vreme "softat" :Driver: , cam de 2 ani :). Super multumit si fara probleme sau incidente in aceasta privinta:)

Numai bine

Modificat de Livakee
Link către comentariu

Bine ai venit... Cat te-au costat jantele? Imi plac mult ( de la distanta seamana cu Sputnik-urile de pe L&K)

Link către comentariu

superbe jantele...o prind foarte bine

sa conduci sanatos cat mai multi km.

Link către comentariu
Bine ai venit... Cat te-au costat jantele? Imi plac mult ( de la distanta seamana cu Sputnik-urile de pe L&K)

Mersi mult si tie si lui TIBI.

Jantele au fost luate initial din Italia de la un circuit de langa Monza cu un discount de 50% de cineva care lucra acolo. Costau undeva la 1200 de euro acum 2 ani si ceva daca nu ma insel.

Apoi eu am reusit sa le gasesc in Pitesti pe o Octavia I din 2001, am lasat un bilet asta iarna in oglinda omului, dupa care m-a sunat si am reusit sa le iau :) . Am dat in jur de 500 de euro pe ele. :D Mi-au placut f mult.

O sa fac cateva poze cu masina spalata zilele astea(sa ne lase ploaia :P ). Se vad foarte frumos cand sunt curate.

Numai bine.

Link către comentariu

Azi am prins o ocazie bunicica pt niste poze :P . Din pacate a plouat si nu am apucat sa o spal (dar e curata la interior :D ). Urmatoarele poze vor fi cu ea spalata :lol:

si interiorul (s-a cerut :) )

post-71546-1277384570_thumb.jpg

post-71546-1277384591_thumb.jpg

post-71546-1277384603_thumb.jpg

post-71546-1277384621_thumb.jpg

post-71546-1277384685_thumb.jpg

post-71546-1277384696_thumb.jpg

post-71546-1277384707_thumb.jpg

post-71546-1277384721_thumb.jpg

post-71546-1277384769_thumb.jpg

Modificat de Livakee
Link către comentariu

salut. foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. ce vreau sa te intreb, de unde ai cumparat eleronul,cat a costat si cum se prinde? doar cu adeziv sau este nevoie sa dai gaura in haion?

Link către comentariu
salut. foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. ce vreau sa te intreb, de unde ai cumparat eleronul,cat a costat si cum se prinde? doar cu adeziv sau este nevoie sa dai gaura in haion?

mersi mult. eleronul este luat de la skoda tuning. ii gasesti pe google sau pe undeva pe langa trafic greu (calea 13 septembrie). l-am luat impreuna cu pleoapele. nu este lipit cu banda dublu-adeziva, ci cu un fel de silicon/adeziv... mi l-au montat tot la firma de unde l-am luat.

eleronul m-a costat impreuna cu pleoapele, vopsirea si montajul acum 2 ani in jur de 550 ron.

Mersi de asemenea Circoloco. ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut, dupa cum am promis, am facut niste poze cu masina spalata ;).

Mentionez ca tocmai am incaltat-o cu un set de anvelope noi, dimensiuni un pic mai mici decat cele precedente si anume 205/50/17 - sa fiu in conformitate cu ceea ce imi scrie pe CIV. Anvelopele sunt Nakang NS2 si sunt foarte multumit de felul cum se comporta atat pe ploaie cat si pe uscat, de asemenea la gropi sau zgomot rulare viteza mare. De asemenea sunt foarte multumit pt ca s-a modificat directia, este simtitor mai "usoara" si de asemenea se simte si la consum (fata de cele vechi 225/45/17).

Poze:

post-71546-1278399081_thumb.jpg

post-71546-1278399138_thumb.jpg

post-71546-1278399159_thumb.jpg

post-71546-1278399173_thumb.jpg

post-71546-1278399190_thumb.jpg

post-71546-1278399214_thumb.jpg

post-71546-1278399282_thumb.jpg

post-71546-1278399308_thumb.jpg

post-71546-1278399322_thumb.jpg

post-71546-1278399337_thumb.jpg

post-71546-1278399351_thumb.jpg

post-71546-1278399402_thumb.jpg

Modificat de Livakee
Link către comentariu

Foarte frumoasa. Pacatoasa culoare - asa e si al meu Passat.

Link către comentariu

da, chiar ca pacatoasa culoare... dar este si frumoasa cand e curata :P

da, cred ca o sa scot odorizantul... oricum ma enerveaza pt ca nu pot regla grila aceea, imi bate tot timpul exact asa cum nu vreau.

Link către comentariu
  • 6 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!