Jump to content

Apa in motorina

N3buNul
 Share

Postare recomandată

Salut. Am un passat b3 din 1999 de 115cv. De ceva timp imi apare apa in motorina. Am schimbat filtrul de motorina cu tot cu piesa care vine in capatul filtrului, unde intra tuburile de apa si de motorina (serpentina sau ceva de genul), am scos toata motorina din rezervor si am curatzat toata instalatia, dar tot gasesc apa in filtrul de motorina. Stie cineva cum se poate curata rezervorul? cum se da jos? imi e frica, ca inca a mai ramas ceva apa in rezervor. are cineva vreo solutie, sau a mai patzit cineva asa ceva? cum ati procedat?

Bafta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina ta e B5 (sau 3B), nu B3.

E posibil sa-ti intre apa pe-acolo, dar eu as zice sa verifici cumva racitorul de motorina din fata rotii dreapta fata.

Acolo motorina e pe retur iar presiunea ei e mica, pe cand a antigelului e pana in 2 bari. Cred ca pe-acolo iti intra apa.

Link către comentariu

poate sa iti intre si pe la gatul de umplere al rezervorului sau chiar pe la buson, verifica si pe acolo.

Rezervorul vezi ca se da jos pe sub masina, cel mai bine mergi pe o groapa sau pe un elevator.

Link către comentariu

Cosmin, ai dreptate, este un B5 sau 3B, la repezeala nu miam dat seama ce am scris. Oricum o sa verific si racitorul. Mersi

horia1983, mersi frumos de ideea. m-am gandit si la asta dar nu prea aveam idee cum se da rezervorul jos. Sa vedem cum fac rost de un elevator ceva

Modificat de N3buNul
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!