Jump to content

Octavia 1

robert90

Postare recomandată

Salut. De 1 saptamana sunt posesorul unei Skoda Octavia 1 din 2002. Masina are motor 1.9 tdi 90cp ALH, are 190k km si este adusa din germania la 130k km.Ca imbunatatiri pot spune ca are un kit (necomplet) de RS, ceasuri cu plasma si sistem audio destul de bun. Masina ruleaza foarte bine, are "greierasi" ei in mers si cateva chestii pe care speram sa le pot expune in cadrul sectiuni "Octavia" (mici probleme).

post-71384-1276952091_thumb.jpg

post-71384-1276952109_thumb.jpg

post-71384-1276952133_thumb.jpg

post-71384-1276952140_thumb.jpg

Modificat de robert90
Link către comentariu

multam' . cu prima ocazie atasez si poze din interior.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Foarte frumoasă mașina! Ai schimbat antena cu una mai mică, sau ți-a furat-o cineva și ai rămas doar cu baza? :D

Link către comentariu

asa am cumparat'o. fostul proprietar a spus ca a s-a agatat de sarma de intins rufe :D)

Modificat de Aditu
Link către comentariu

SFAT: cand mai postezi da clic pe ''add reply''

pune poze si din interior

sa conduci cat mai multi km si fara incidente

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

As vrea sa schimb kitul de ambreiaj la ea si am gasit niste preturi bunicele in jurul sumei de 500 lei. Ce vruiam sa va intreb (cei care se pricep) masina mea are volant monomasica sau bimasica?

Nu cred ca se considera reclama daca dau un link cu un pret, in caz ca gresesc imi cer scuze.

http://www.ropiese.ro/index.php?pg=pagini/...&&id=47

Aici este trecuta Skoda Octavia cu motor 1.9tdi alh 66kw pana in anul 2000. A mea este din 2002, este vreo diferenta intre ele sau se potrivesc?

Link către comentariu

salut, ai acelasi motor ca al meu, si eu am schimbat ambreiajul acum cateva luni, la vreo 145000 de km ( nu stiu daca reali).

volant ta este cu dubla masa, ca se atenueze vibratiile motorului diesel mai bine ( dar problema e ca se duce mai repede ca una monomasica) dar o sti nemti mai bine ca noi de ce au facut asa. pe mine kitul complet de ambreiaj ma costat 480 de ron (rulment,disc,placa) cu garantie SACHS.

Ai grija sa te interesezi la mai multe magazine fiindca acelasi kit de ambreiaj l-am gasit si cu 600 ron si cu 550 iar cel mai ieftin la 480, depinde de magazine ce adausuri comerciale adauga.unii sunt hoti la drumul mare.

Multi zic ca trebuie schimbata si volant odata cu kit-ul de ambreiaj, dar nu este o regula, la mine volant arata bine si nu am schimbat-o.

La mine se manifesta urat ambreiajul la plecarea de pe loc trepida ff tare, iar multi ziceau ca acest simptom este de la volant ca i s-au slabit arcurile, gresit cel putin la mine, ambreiajul l-am folosit pana a murit detot ( nu mai puteam pleca de pe loc).Dupa montarea noului ambreiaj merge normal,pedala e mai moare si tine mai jos fata de inainte cand tinea sus. bafta in alegerea ta

Modificat de JustinTm
Link către comentariu

la mine zdrancane in sarcina la relantii. cel mai bine se aude cand o lasi sa mearga neacelarata in treapta a 2'a. masina incetineste si cand ajunge sa relantii zdrancane de cateva ori apoi nu se mai aude.

am promis si poze cu interiorul:

post-71384-1278075042_thumb.jpg

post-71384-1278075051_thumb.jpg

post-71384-1278075059_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 months later...

ciudat...acum nu se mai aude nimic. de cand am scos masina la un drum intins ~600km parca nu se mai aude decat foarte rar si ceva mai silentios.

intre timp (de cand am postat ultima oara) am facut 4000 km cu masina fara a intampina vreo problema.

Modificat de robert90
Link către comentariu

Salut, as vrea si eu sa imi schimb serigrafia la ceasuri imi poti spune si mie de unde ti`ai luat?

Multumesc.

Link către comentariu

nu iti recomand. ale mele sau ars, noaptea nu aveam lumini pe bord.

nu stiu unde sa te indrum daca vrei neaparat sa iti iei, eu asa am luat masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!