Jump to content

Vw Vento

vladutzzz89

Postare recomandată

da mam interesat am vazut mufa undeva de la pretu de la 50 de euro pana la 150 de euro in concluzie o sa imi schimb plasmele cu alt model dar ce caut acuma sunt niste ace de bord de cielo poate stiiti voi pe cine are de vanzare :icon_bounce:

Link către comentariu
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladutzzz89

43

• ZBENG

6

• dreamer

6

• mabial

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca mai esti interesat de un suport universal de prindere al scaunelor te pot ajuta cu poze. Am scaune sport care sunt cu tot cu sistemul de prindere. Daca tot vrei sa-ti montezi ceasuri de golf4, sunt unele pentru golf3(nu sunt sigur daca sunt la fel ca la vento)cu look de G4.

post-38791-1284312596_thumb.jpg

By the way...nice work :huh:

Modificat de eleet
Link către comentariu

scaunele sport leam vandut si nu mai am nevoie de adaptoare cat despre ceasuri si eu la kunset am vazut cablu si era 150 de euro o sa iau doar alte plasme mai frumusele pe fundal negru daca as gasii ceasurile de golf4 cu tot cu mufe as fii interesat dar desigur depinde si de ce pret!!!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

usi montate sau facut si pragurile dar se vor monta numai la primavara nu vreau sa le sparg iarna asta:D

post-71296-1285265974_thumb.jpg

post-71296-1285265987_thumb.jpg

post-71296-1285265991_thumb.jpg

post-71296-1285265995_thumb.jpg

Link către comentariu

lambo doors?! vento-ul asta, incepe sa arate a Reventon :icon_geek: culoarea, jantele, interiorul, usile, ochii de inger! foarte buna treaba! asteptam poze cu puicutele care spala usile! :biggrin:

Link către comentariu

inaintezi rapid tare cu modificarile ...ai prins acceleratu ....foarte frumos cand termini vreau sa-l mai vad la Sibiu la show :)

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu
  • 5 months later...
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!