Jump to content

Vw Vento

vladutzzz89

Postare recomandată

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladutzzz89

43

• ZBENG

6

• dreamer

6

• mabial

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multor persoane le place 69 ce-i drept... iar la capitolul care te intereseaza mi se pare un pret ok de cat sa te apuci de suduri etc. Bataie de cap inutila, parerea mea

Link către comentariu

l-am vazut la sibiu la GLL tuning show... Arata mult mai bine pe viu decat in realitate:X sperba masina..

Link către comentariu

o sa fiu din nou la sibiu weekendul acesta ...in legatura cu adaptoarele o sa iau o bucata ca mi se pare foarte mult 70 de euro bucata am gasit si la 230 ron da cu transport aprox tot acolo esti dar iau o bucata si incerc a doua sa o fac eu daca nu o sa reusesc o sa cumpar si a doua bucata

Link către comentariu

cu ce ocazie? un nou tuning show? am auzit si eu ca mai este unul dar nu stiu exact cand..:|

Link către comentariu

am fost la sibiu cu ce mam ales simplu un gard picat pe masina in concluzie tre sa revopsesc haionu si aripa spate

Link către comentariu

Color este acelasi lucru cu piele neagra?! Foarte frumos, dar cum ai dat de ele? Parca erai hotarat sa iei niste sine pentru scaunele aftermarket.

Link către comentariu

Per ansamblu arata foarte,foarte bine ..si pretul bun.In ce dezmembrari le-ai gasit ?de passat ca si al meu nu ai vazut,caut de nebun .

Link către comentariu

Pfoai ce pret senzational...mi se pare foooarte ieftin pentru asa interior. Ce sa mai,sa il stapanesti sanatos...ar merge un tratament ptr piele ;)

Link către comentariu

o sa vina si ala deocamdata o sa ma apuc de praguri si de revopsit aripa si haionu

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Se potriveste,e chiar frumos..Presupun ca pe cel original nu-l mai ai ,stiu ca ti-ai prezentat masina tot cu unu sport,dar intreb,poate,poate.Asta daca era modelul cu airbag si cu piele pe 'colac'.

Link către comentariu

baietii am si eu o intrebare nu stiti daca se potrivesc ceasurile de golf4 diesel pe vento diesel?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!