Jump to content

Vw Vento

vladutzzz89

Postare recomandată

felicitari pentru premiu. sa speram ca vin tot mai multe :offtopic: :P

Link către comentariu
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladutzzz89

43

• ZBENG

6

• dreamer

6

• mabial

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce chestie ..azi mi-ai sucit gatul pe fabricii,in zona podului de cale ferata,mergeai spre podul hingherilor si acuma dau si de topicul tau din gresala.

Vento-urile,cum zicea colegul steffan arata super bine si doar cu o suspensie si un set de jante pe masura.Acuma depinde de gusturi,ale tale din ce vad sunt mai pe tuning.Masina am vazut-o si imi place cum a iesit,nu stiu de ce nu-mi place bad boy-ul,poate si pozele sunt de vina.Stopurile daca inca nu ti le-ai facut/luat,parerea mea ca ar da mai bine negre sau smoked cum se mai zice,sau rosu cu negru dar nu prea ai rosu pe masina+ treaba cu stalpii negri sa fie in nuanta gri negru.Asa ma gandesc eu ca ar arata si mai bine.La interior e stock?Cand ai vreme pune si niste poze cu interiorul.Te felicit pentru pasiunea si pentru felul in care ti-ai investit banii in aceasta frumoasa masina.Drumuri bune ! :blink:

Modificat de mabial
Link către comentariu

mersi ma bucur ca iti place eu am facut ca e o pasiune ..interiorul deocamdata este stoc am doar un volan sport urmeaza sa iau un set de scaune sport scoica cred si niste centuri sa mearga cu scaunele dar un pic mai tarziu ca sau cam terminat fondurile !!! :rolleyes:

Link către comentariu

Imi mentin parerea legata de stalpii centrali si mai vin cu 2 :rolleyes:. Vopseste si spoilerul fata (arata invechit si negru fiind, nu mai merge cu nimic). La fel si jantele. Cand era neagra erau ok negre cu buza polishata dar acum trebuie sa le mai deschizi putin la culoare, dar sincer habar nu am ce ar merge avand in vedere culoarea masinii pe care nu am mai vazut-o :D Cred ca ceva gri petrol (sobolan) cam pe acolo

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

buza cea neagra nu o voi vopsit pentru simplu motiv ca vine buza de vr6 e mult mai lata ramane tot neagra si doar pentru faptul ca frec cu ea nu vreau sa frec vopseaua de asfalt si deaccea nu se vopseste daca vopsesc si jantele cat mai aproape de culoarea masina o sa fie prea mono daca o o vezi pe strada in miscare ti se schimba parerea ;) nu poti compara pozele cu vazut pe viu si stalpii vor ramane asa !!

Link către comentariu

frumoasa masina, dar ii trebuie cva care sa fie in contrast. si fa ceva la stopurile alea ca nu se vede bine. fa-le in genul celor de pe vento de la politie (negru + rosu) sau alb cu rosu.

Link către comentariu

cum am zis si in alte posturi ..stopurile vor fii facute custom sau voi cumpara ceva depinde cat de mult o sa imi placa cele custom

post-71296-1278405490_thumb.jpg

post-71296-1278405496_thumb.jpg

post-71296-1278405499_thumb.jpg

Link către comentariu

uuu frumos si streched :icon_thumright: ce sa vrei mai mult?!?!

Link către comentariu

pacat ca nu is ale :blah_: mele jante steffan evo cu cauciucuri toyo proxes fata 215 45 16 9J spate 225 40 16 10j

Link către comentariu

daca mai urc in spate pe cineva ating daca nu urc e numa bine :beer:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

stopurile s-au facut raman doar oglinziile care se fac astazi !!!

post-71296-1280483814_thumb.jpg

post-71296-1280483818_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa rau masina...si parca ii sta mai bine cu jantele astea decat cu cele de 10j,daca erau si alea negre cu buza argintie cred ca statea altfel treaba :D

Link către comentariu

Imi plac la nebunie jantele, capota si culoarea. :D Foarte frumoasa si smechera in acelasi timp masina. La cat mai multi km fara incidente. :D

Link către comentariu

jantele deocamdata raman cele pe 17" interior negru mat si buza polishata ...stopurile sunt vopsite am gasit nuanta dupa mai multe incercari ieri...si multumesc de aprecieri!!! :ceuameni: :D

Link către comentariu

Bravo man, arata bine. Sunt curios cum arata si live. Poate treci si tu pe la intalnirile saptamanale din Cluj.

Link către comentariu

Imi plac triplele rosii cum ti-au iesit.De vazut,te-am vazut cativa dand tarcoale pe sus pe la mall,dar cam atat.

Link către comentariu

da am fost o singura data sus la mall intro miercuri parca dar si atuncea ma uitam dupa un preten :)) o sa vin si la intalniri

Link către comentariu

Daca asta e plictiseala la tine... :pale:

misto spalatorie,pacat ca e departe de mine :D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

masina a primit un set de scaune sport si am si eu o intrebare pt cei care au montate scaune sport pe golf3/vento eu am la scaune sine universale ceea ce vreau sa intreb este daca imi cumpar adaptor scaune sport pt golf3/vento le pot monta?

post-71296-1282576711_thumb.jpg

Link către comentariu

am intrebat si imi trebuie adaptoare la scaune ori sa le cumpar cu 69

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!