Jump to content

Vw Vento

vladutzzz89

Postare recomandată

Totul a inceput acum 2 ani am cumparat masina cat se poate de stoc...am inceput incet cu niste faruri angel eyes dupa care am trecut la lucruri mai marete o toba sport inox cap coada o suspensie sport si ceasurile plasma...dupa care a mai trecut un am si am zis ca nu e destul vreau mai mult si am inceput serios o grila fara semn folie fata spate oglinzi sport semnalizari din bara schimbate un volan sport un set de suspensii noi reglabile si niste jante pe 17" cum nu mia fost deajuns am trecut la pasul urmator scos semnul de pe portbagaj scos bandouri si clante si un badboy dupa care urmeaza vopsitul o sa pun si cateva poze !!!

post-71296-1276804092_thumb.jpg

post-71296-1276804099_thumb.jpg

post-71296-1276804104_thumb.jpg

post-71296-1276804110_thumb.jpg

post-71296-1276804202_thumb.jpg

post-71296-1276804308_thumb.jpg

post-71296-1276804515_thumb.jpg

post-71296-1276804519_thumb.jpg

post-71296-1276804523_thumb.jpg

post-71296-1276804529_thumb.jpg

post-71296-1276804573_thumb.jpg

Modificat de vladutzzz89
Link către comentariu
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vladutzzz89

43

• ZBENG

6

• dreamer

6

• mabial

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

o sa iasa super masina vladutzz. sper ca ai in plan si niste stopuri noi dupa ce termin cu vopseaua ca sa fie masina completa

Link către comentariu

pentru stopuri am alta idee am vazut pe un vw vento facute rosi total arata super bine eu sa imi iau si eu inca un set le fac rosi si daca nu imi plac cum iese sigur o sa imi iau un set nou

Link către comentariu

Super masina am si eu una motor bun cu putine modificari mananca asfalatul :)

Link către comentariu

Scoate suportul de nr si lipeste cu banda dublu adeziva.

Cum te impaci cu suspensiile?

Link către comentariu

este un proiect lung motorul va fii schimbat cu unul pe benzina e bun si cel diesel pentru oras e perfect ...numarul o sa fie lipit cu banda dupa ce vine masina de la vopsit in privinta suspensiilor eu nam nimic de obiectat sunt pe placul meu coboara destul arata masina altfel deja cu suspensii sport intradevar ca nu sunt ideale pentru drumurile noastra dar nas renunta la ele

Link către comentariu

E alta masina cu suspensii sport si la look si la stabilitate,intradevar. Cat te-a dus suspensia daca nu te deranjeaza intrebarea ca sunt in tatonari de piata ptr o suspensie. In rest numai de bine,asteptam alte detalii picante ale proiectului...

Link către comentariu

suspensia Ta-Technix o fost 225 de euro noua garantie 2 ani si reglabila intre 0-80 mm..eu sunt multumit o am de 5 luni si imi place cum se comporta masina

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. Te rog sa pui poze dupa ce iese de la vopsit.

Sa o conduci sanatos!

Link către comentariu

mersi frumos...poze cu ea vopsita sper ca pe saptamana viitoare sa fie gata si o sa pun atunci poze

Link către comentariu

frumoasa foc...sa-ti traiasca.app,cat ai dat pe oglinzile alea?ca sunt superbe :salut: si de unde le-ai luat?

astept pm daca vrei.

Link către comentariu

Daca reusesti sa il faci sa arate mai bine decat in prima poza atunci e un succes.

Vento e o masina frumoasa, e suficient sa ii pui jante si suspensie sport si deja arata mai mult decat bine(la fel ca in prima poza).

Toate bune!

Link către comentariu

o sa iasa frumos sper sa imi placa si mie culoarea o sa fie aproape ca aceasta numai ca o sa fie culoare mata

Link către comentariu

poze cu masina vopsita...urmeaza alte poze dupa ce se pun jantele sus si se vopsesc oglinzile..enjoy

post-71296-1277285731_thumb.jpg

post-71296-1277285747_thumb.jpg

post-71296-1277285752_thumb.jpg

post-71296-1277285757_thumb.jpg

post-71296-1277285769_thumb.jpg

Link către comentariu

pe usa :biggrin: intru ca toti oamenii ...usa se deschide din telecomanda !!! magie pura !!! :biggrin:

Link către comentariu

Daca tot esti la vopsit. Vopseste stalpii centrali ai usilor negru mat... sa fie continuitate intre geamuri. Imi place cum da culoarea mata pe ea si bine ca nu e NEGRU. E army car, ceva de genul :biggrin: Bv si astept sa o vad cu jante

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Deja m-am saturat sa tot fiu intru-totul de acord cu Circoloco :biggrin:. Trebuie sa fiu mai pe faza si sa scriu eu primul impresiile :biggrin:.

Deci, si eu cred ca ar arata mai ok cu stalpii negri si astept poze cu jantele pe ea.

Sanatate si spor!

Link către comentariu

Ti-ar trebui niste stopuri smoked OEM sau ceva tuning... astea parca nu prea se potrivesc.

Link către comentariu

la stalpi va ramane deocamda asa....si in legatura cu stopuri o sa incerc sa le fac rosi total am vazut pe un alt vento si arata super frumos daca nu iese o sa iau niste stopuri simple alb rosu

Link către comentariu

vladut fiind si eu un pasionat si detinator al unui vw vento as vrea sa imi dau si eu cu parerea despre bijuteria ta:

- mie unu mai mult imi placea cu bandouri si cu manere(portierele sunt prea simple spui ca e tabla de pe acoperisu caselor vechi) in fine nu are rost sa te superi fiecare are gustu lui

-apoi daca ai ajuns pana aicea sunt de acord cu baieti cu stalpi vopsiti negru pentru continuitate

-am urmarit discutia si am vazut ce ai de gand cu stopurile facandule rosii complet , dupa parerea mea nu se leaga cu nimic pe masina ta acel rosu al stopurilor (am vazut si eu stopurile despre care vorbesti) mai bn ar da cele de tuning albe cu striati sau ceva smoked clar datorita culori mate(parerea mea)

-ar faceo mult mai smechera cu un eleron de luneta(mai cocosata)

-in rest te admir pt pasiunea ta si astept pozele finale ale masini care este destul de frumoasa si schimbata fata de una stok (daca vree sa mai facem schimb de idei sau alte discutii te astept pe id de mess ,,piturca_16bv,, si astept si parerile tale despre masinuta mea)

Modificat de Pitzy_PTY
Link către comentariu

foarte misto culoarea,nu mai pui niste poze mai noi cu masina? bafta in continuare cu ea

Link către comentariu

poze voi pune cat de curand nu am avut timp ca am fost la GLL tuning show la sibiu unde am luat locul 2 la best paint!!!urmeaza si poze

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!