Jump to content

SEAT TOLEDO 1M, 1.9 TDI A.R.L

Auras

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

Lasa ca si a ta arata intr--un mare fel. De abia astept vopseaua :D

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

68

• Circoloco

17

• Mihai.Nechifor

13

• nutzuXXL

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

In sfarsit de ieri am reusit sa las masina la vopsit si pana luni seara cand e gata ma misc cu surioara. Am cam neglijat masina, nu i-am mai facut nimic si pana nu vine frigul cand o sa bag mobra la conservat nu cred ca o sa mai primeasca update-uri. O sa fie revopsita complet bara fata inclusiv prelungirea barii, pragurile facute una cu pragul original al masinii si prelungirea barii spate.

Dupa ce iau masina de la vopsitor o sa polishez buzele la jantele pe 18 Borbet BS 8J fata cu 9J spatele, care in sfarsit le-a fost vopsit miezul si interiorul in Gri carbon si pana la sfarsitul saptamanii care vine sper sa le si am pe masina incaltate si in functie de cum ies o sa vad daca le pastrez si vand Borbet T sau le vand pe astea pe 18.

Totodata o sa fie montate si farurile cu lupa si xenon nou de 4300k.

Uitati si o poza cu surioara mai mica(scufita rosie), dar mai nervoasa si cateva poze cu jantele, cand o sa le polishez buzele o sa iasa senzatie

Jantele or sa fie incaltate cu anv 225/40/18 fata si spate(ca sa stea un pic stretch) ca pe spate tare imi este ca o sa imi frece in aripa dat fiind latimea mai mare a jantei

post-11369-0-65802800-1316151822_thumb.j

post-11369-0-10650700-1316151982_thumb.j

post-11369-0-72938500-1316152014_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sa mai stregem un pic praful in topicul asta cu mentiunea ca in sfarsit am reusit sa vopsesc pragurile in culoarea caroseriei si prelungirile de bari si revopsit bara fata toata ca era ciuruita de pietre si zgariata(stiu ca o sa spuneti ca trebuia sa fac si bandourile, si o sa le fac si pe alea, dar cand o sa am garantia ca dupa dezlipire o sa poata sa mi le lipeasca calumea pe usi la loc ca din fabrica). Am montat si farurile cu lupa, dar nu sunt multumit deloc de ele si zilele astea sper sa reusesc sa le modific pe alea stock sa le montez lupe luate de pe faruri oem. In rest masina merge fara probleme, aspectul s-a schimbat foarte mult de cand cu pragurile astea, iar pe viitor vreau neaparat sa umblu la toba finala sa o elimin si sa ii pun un tips din inox si teava sau o toba sport(dar astea cam intr-o luna cand o sa o bag pe surioara cu 2 roti la hibernat).

Ce parere aveti?

post-11369-0-29187200-1316979738_thumb.j

post-11369-0-58685800-1316980027_thumb.j

post-11369-0-25894500-1316980084_thumb.j

post-11369-0-54563000-1316980146_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

As zice ca ar arata mai clean daca ai renunta la folia fumurie de pe semnalizarile latetale. Crom cu gri sunt aproape la fel de la distanta. Asa le scoti in evidenta

Link către comentariu

New rims 8jx18 pe fata si 9Jx18 spate, de care sunt foarte foarte incantat si care pica pe masina manusa, anvelopele de pe jantele spate stau intinse un pic exact cat sa ofere un pic de protectie la jante, acum abia nu imi mai atinge anvelopa in aripa la hopuri mai mari sau la greutate in spate, vin ideal.

Ca si comportament al masinii e mai greoaie la plecare, in demaraj, dar nu foarte mult si ceva mai rigida.

Poze si apropo Borbet T pe 17 care le-am avut pana acum sunt de vanzare la pret bun si in stare foarte buna, detalii in aria de vanzari, sau pentru cine vrea le vand si pe astea pe 18(ca nu imi permit sa tin 2 seturi de jante de aliaj)

Apropo vad ca nu prea mai e activitate pe forum in aria masina mea :( , decat la masinile de peste 10 mii euro in sus, nu eram sigur daca sa mai postez sau nu, dar am zis macar sa fie o evidenta in ce s-a investit in masina pana acum.

.

post-11369-0-80845200-1317236689_thumb.j

post-11369-0-46529700-1317236763_thumb.j

post-11369-0-55842000-1317236844_thumb.j

post-11369-0-70441800-1317236871_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

cat am asteptat eu reply-ul asta...

ti-am vazut avatarul pe mess si de abia asteptam sa vad poza la o dimensiune mai mare.

congrats.

Link către comentariu

Jantele astea dau mai bine cred si din cauza ca au et35 si parca da impresia ca s-a mai micsorat si pe fata distanta intre roata si aripa

@Georgik-mersi de coment si da pot sa zic ca si eu inca sunt fascinat de cum arata pe masina si de fiecare data cand ma dau jos din masina ma mai uit odata la jante, plec de langa ea mai arunc un ochi :wub:

post-11369-0-02427300-1317237072_thumb.j

post-11369-0-97798700-1317237294_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

Man eu zic sa ramai la astea.Arata bestial,le mai bagi un polish cum ziceai si tu si gata.

Bafta! :emthup:

Link către comentariu

foarte frumoase jantele. foarte frumoasa masina. ca imbunatatiri as adauga o schimbare de antena, poate cu una gen shark oem

Link către comentariu

Ti-am mai zis si iti mai zic " Frumoasa masina :D :D "

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

Vin superb jantele mai ales pe spate :wub: Personal nu prea imi plac jantele negre..le-as face un gri inchis si buza asa cum e.. sa o conduci sanatos in continuare!

Link către comentariu

Multumesc tuturor de aprecieri si da jantele sunt piesa de rezistenta si ma bate gandul tare mult sa le pastrez pentru mine ca roti de vara ca pana acum din 6-7 seturi de jante care le-am avut pe seatul asta, parca niciunul nu pica asa de bine :rolleyes: , o sa incerc sa vand Borbet T-urile si pe astea sa le pastrez si sa ma acomodez cu ele ca sunt ceva mai rigide ca 17-le, masina se simte mai greoaie, dar de fiecare data cand ma uit la ele raman surprins cat de bine dau.

@BUT-Jantele nu sunt negre ci sunt exact gri inchis carbon(cel putin pe cutie scria gri carbon, acum ce sa zic parca mergeau o idee mai deschise dar in realitate arata foarte bine), probabil ca dau impresia datorita ca pozele sunt facute cu telefonul si mai batea si soarele in ele si au inclusiv perla in ele, straluceste asa frumos vopseaua :D

Link către comentariu

Am scos jantele pe 18 de la vanzare, momentan vreau sa le pastrez ca roti de vara pe agregatul meu si exista posibilitatea sa le dau decat unei persoane care mi-a facut o oferta buna la ele pe care nu prea pot sa o refuz, daca se razgandeste jantele o sa ramana pe masina.

Am mai facut si vreo 2 poze, jantele pica superb pe masina, ii vin manusa.

:icon_redface:

post-11369-0-34558100-1317539522_thumb.j

post-11369-0-12557500-1317539542_thumb.j

post-11369-0-91434600-1317539670_thumb.j

post-11369-0-75489600-1317539686_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari,arata foarte bine masina,de ce spui ca nu esti multumit de faruri?nu bat bine?

Link către comentariu

Brava nene :). Am trecut azi prin 19 si chiar ma uitam sa vad de vad ARL-ul :)). Am ramas surprins sa o vad asa aratoasa. Sa o stapanesti sanatos. Sincer nu stiu cum reusesti sa mergi cu 18 toli pe strazile de la noi, ca pe mine ma oftica bucsele si la 15 toli nu numai la 16, darasteptam marea asfaltare si dupa sa vezi...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi in timp ce cautam jante de iarna de tabla pe 15-16 sau ceva low cost de aliaj, la un centru de anv sh am gasit un set de BBS RX2 pe 16,oem VW si pe care nu am rezistat sa nu le iau, au multe depuneri de praf si ferodouri si ceva urme de folosinta, dar le-am luat la un pret bun(ala care le-a adus din afara habar nu avea ce sunt alea jante BBS si modulare pe deasupra) si cred ca o sa le fac roti de iarna(asta in caz ca nu pica vreo oferta sa le dau cu table la schimb si diferenta de bani).

post-11369-0-30062500-1318624028_thumb.j

Link către comentariu

Daca iti face cineva o oferta f buna sigur nu refuza :D

E ca un copil care se plictiseste repede de o jucarie

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris in aria Masina mea, am vazut ca nu prea mai e interesata lumea decat de avioane(initial am zis ca nu mai postez ca parca nu mai e forumul ce a fost odata, dar am zis hai sa tin evidenta modificarilor aduse ARL-ului)

Am reusit cu ajutorul unui prieten Florin mk4 sdi si de asemenea multumesc si colegului de forum Cristi KRZ(ptr cele 2 lupe) sa modific farurile stock de la Toledo si sa montez lupe in ele, au fost facute si 2 capace ptr lupe din inox, iar rezultatul este unul pe masura, iar farurile lumineaza destul de bine, doar ca zilele astea in functie de timp o sa vreau sa le reglez un pic, farurile ca si model in momentul de fata sunt unicat :wub: , doar ca nu prea sunt multumit de cum mi-a montat tinichigiul bara pe fata si o sa merg zilele astea sa o traga un pic mai in spate.

Lupele sunt H1 si au xenon AM pe ele de 6000k si 35w si ma tenteaza sa le schimb si sa pun de 50w acum ca am lupe.

Scuzati mizeria de pe masina, dar promit ca zilele astea spal masina si fac niste poze mai de calitate.

Zilele astea am schimbat si uleiul(motul 5w40 special 505.01) si filtrele mann, masina merge fara probleme, imi place feelingul rotilor pe 15 de iarna fara de cele pe 18 care le-am avut ultima data, doar ca e cam uratica masina si am observat o chestie care mi-a placut tare mult, mai exact daca ii dau talpa cu TCS(ESP) OFF mi se pare ca trage cu mult mai bine comparativ cu esp on, oare asa mult sa fie limitata de ESP?

.

post-11369-0-04802800-1323710251_thumb.j

post-11369-0-91557200-1323710262_thumb.j

post-11369-0-34025500-1323710362_thumb.j

post-11369-0-89219300-1323710373_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

Arata super bine. Ar arata mai frumos cu niste stergatoare AeroTwin+bratele aferente.Poate vine Mosu' si la ea :P

P.S Am observat si eu ca daca nu ai macar stage 1 si evacuare Milltek nu prea mai esti bagat in seama p'aici :))

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!