Jump to content

SEAT TOLEDO 1M, 1.9 TDI A.R.L

Auras

Postare recomandată

@nemtzalau-colantarea plafonului o sa vina cat mai repede, acum nu stiu daca sa il fac negru lucios sau mat(voi ce parere aveti?)

@Tibi-ms de aprecieri, iar cu eleronul sunt in dilema daca sa il iau sau nu, oricum pana la primavara am timp sa ma decid.

@Uhu10uhu-Foarte frumos aranjat 1M ala si pe viitor mi-ar placea sa arate si al meu asa, daca pica praguri de Fr/cupra si bara fata de la dezmembrari la pret decent o sa le iau.

@georgik&lafamilia-am in plan si variantele voastre, dar o sa vedem cand colantez plafonul daca fac si sigla fata sau nu, iar pe o grila fara emblema nu prea ma indur sa dau banii ca mai am inca o grila in balcon Oem.(poate doar daca vand una din astea 2)

@Nutzu-ms de aprecieri si poate ne vedem prin Galati sa schimbam 2-3 vb ca sunt interesat sa montez un ceas suplimentar cum ai tu ptr boost

Link către comentariu
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

68

• Circoloco

17

• Mihai.Nechifor

13

• nutzuXXL

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu nu iti propun sa pui grila fara semn,nu cred ca o sa arate bine,eu cred ca arata mai bine negru,la mine imi place cum arata poate si de aia ca e culoarea mai inchisa.Misto jantele.Spor la modificari! :screwy:

Link către comentariu

Azi avand ceva timp liber am reusit sa montez lumini la picioare fata, maine poate reusesc sa pun si in spate. Am facut rost de niste module cu leduri pe care le-am legat la firele care alimenteaza plafoniera(multumesc Al Bundy ptr cateva sfaturi).

Initial montasem leduri de culoare alba, dar m-a mancat sa pun de proba un modul rosu si dupa l-am schimbat si pe celalalt ca se vedea prea frumos, o nuanta foarte frumoasa de rosu :wub: , in ton cu luminile bordului.

Sa nu va luati de prosoapele de pe scaune, dar nu suport husele auto si ca sa nu murdaresc scaunele le-am pus si am uitat sa le dau jos cand am facut pozele.

Maine o sa urmeze si alte surprize, sper sa fie vreme frumoasa. A si sa nu uit sa mentionez ca masina merge fara probleme pana acum si am facut in apox 5 luni de cand e la mine undeva la 10.000km(se apropie revizia :vaidecapulmeu: )

post-11369-0-59730800-1288899318_thumb.j

post-11369-0-32301200-1288899326_thumb.j

post-11369-0-53001200-1288899334_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

Azi am colantat plafonul negru lucios, se putea aplica un pic mai bine colantul(cel putin la piciorul antenei de gps le-a dat mari batai de cap ca nu au stiut sa demonteze). Pretul a fost destul de mic, compenseaza lucrarea facuta, acum sper sa si tina sa nu se desfaca, in rest ca si aspect arata foarte bine masina cu plafonul negru(iar daca e sa nu tina asta o sa ma duc sa il schimb)

Poze maine pe zi ca azi am si uitat sa fac.

Am o intrebare de la cei care au aplicat colant pe masina daca trebuie intretinut in vreun fel anume sa nu se zgarie(merge aplicata ceara pe suprafata colantata?)

Link către comentariu

Se va zgaria in timp oricum mai ales la stersul de la spalatorie. Se zgarie lacul de pe masina (vizibil cel mai bine la negru) si nu o sa se zgarie un plastic? :D. Antena se da jos din interior cam asa

Link către comentariu

iti trebuie neaparat un 2din, sau ceva pe negru

in rest na, ce sa zic , asteptam pozele cu plafonul colantat.

ai grija cu jantele :blah:

Link către comentariu

Dvd 2din e pregatit deja, e ceva chinezarie, no-name, dar cu ecran fix si arata foarte bine in bord ca nu e model din acela cu ecran sa iasa in afara bordului, ramane doar sa vad cand am timp sa ajung acasa la Rm sarat sa il montez pe masina ca il iau de la un prieten.(nu e cu navi, dar pretul este foarte bun, mai exact vand Pioneer 40mp de pe masina si mai pun o diferenta mica si il iau pe asta).

Poze cu plafonul colantat negru lucios :rolleyes:

Cu prima ocazie cand gasesc un vopsitor bun vreau sa vopsesc bandourile si prelungirile de bari in culoarea caroseriei(dar imi este teama ca dupa dezlipire nu mai reuseste sa imi puna la loc bandourile de pe usi, mai exact sa se lipesca ca inainte).

post-11369-0-76181500-1289194757_thumb.j

post-11369-0-70350600-1289194901_thumb.j

post-11369-0-90966300-1289194911_thumb.j

post-11369-0-49351300-1289194924_thumb.j

post-11369-0-78395400-1289194937_thumb.j

Link către comentariu

Se pare ca nimanui nu i-a placut in ultima perioada ce i-am mai facut la masinuta :(

Zilele astea am reusit sa vopsesc etrerii rosii, am folosit un spray normal cu vopsea rosu rubin aprins, am curatat bine cu peria de sarma, am degresat cu benzina si dupa ce am izolat bine pe acolo am dat cate 3 straturi de vopsea cu spray-costuri 10 lei/spray+7 lei scotch de hartie si cam 2, 5 ore de munca ca i-am facut singur(foarte incantat de rezultat :rolleyes: )

Poze

post-11369-0-58718400-1289659890_thumb.j

post-11369-0-07216100-1289659899_thumb.j

post-11369-0-33638200-1289659908_thumb.j

post-11369-0-80832400-1289659918_thumb.j

post-11369-0-99126800-1289659928_thumb.j

post-11369-0-92662000-1289659940_thumb.j

Link către comentariu

Imi place ce ai facut cu Etrieri, se vede foarte bine prin jantele Santa Monica.

Cat despre luminile de la picioare....Arata foarte bine ! Poate faci si un DIY, ca as vrea sa ma apuc si eu de treaba si nu am nici o baza :D

Link către comentariu

cu jante pe 17 si distantieri de 2 cm nu atinge aripa? la mine a atins si dupa ce am dat jos suspensia sport

Link către comentariu

Felicitari ai facut lucruri frumoase pana acum, spor in continuare.

@dox99... si eu am Santa Monica cu distantiere 2cm pe spate, suspensie -3cm si nu am probleme chiar si atunci cand masina a fost full. Ciudat ca Bora-Golf IV sunt aceeasi platforma. Din cate stiu si Toledo la fel

Link către comentariu

Imi place mult ca in fiecare saptamana ii aduci cate o modificare:P

Circoloco, poate dox99 avea alt et, poate nu avea tot santa monica :)

L.E.: acum am vazut topicul lui dox, tot de santa monica era vorba, my bad :)

Modificat de RazvyRULZ
Link către comentariu

Jantele au Et corespunzator si nu ating deloc, chiar si cu flanse de 2cm pe spate.

Zilele astea am trecut la bocancii de iarna, s-a schimbat comportamentul masinii, parca trage mai bine, se simte ca e mai usoara directia, in schimb pe partea cu stabilitatea am cam pierdut si acum trebuie sa fiu mai atent la virajele luate in forta(flansele nu le-am mai pus, ca oricum am table pe 15 si nu cred ca ajuta prea mult)

Am dat jos si inscriptiile cu Seat si Toledo de pe portbagaj si am eliminat si suportul nr spate si l-am pus cu banda dublu-adeziva :rolleyes:

Am reusit sa fac si cateva poze, oricum aspectul s-a schimbat acum cu table si realizez cat de mult conteaza un set de jante, dar acum mergem pe modul confort :lol:

post-11369-0-43688000-1290412037_thumb.j

post-11369-0-17974400-1290412043_thumb.j

post-11369-0-54876900-1290412049_thumb.j

post-11369-0-03556500-1290412057_thumb.j

post-11369-0-13154200-1290412064_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Frumoasa masina , se vede ca are un propietar pasionat :icon_thumright: .

Daca o dai , ce masina ai vrea sa iti iei ?

Bafta .

Modificat de rulez
Link către comentariu

Chiar sunt curios si eu, prea treci repede de la una la alta :D. Singurul de care ai fost cel mai incantat mi s-a parut Golful 5

Link către comentariu

Si pe asta o dai? :vaidecapulmeu: :blink:

Treci la o cupra?

Sfatul meu e sa te gandesti bine ca sa nu ai regrete.

Link către comentariu

Zilele astea am cumparat cateva bunatati pentru masinuta si anume ulei Motul 5w40 special ptr pd si filtre Mann, maine sper sa fac si schimbul, scuzati mizeria din portbagaj dar am tot neglijat sa fac putina ordine acolo si de asta sunt atatea prostii.

Ma gandesc din ce in ce mai mult sa nu mai vand masina ca nu prea merita si masina asta nu m-a suparat deloc de cand am luat-o si merge foarte bine, multi imi zic ca li se pare suspect pretul cerut pe ea si ca e cam mic(acum imi pare rau ca nu am cerut mai mult :lol: ) , iar referitor la urmatoarea masina nu stiu exact ce mi-as lua, poate ceva cu tractiune integrala(un 2,5 si V6 tdi quattro mi-ar placea mult, dar multi ma atentioneaza ca nu merita ca au consumul cam ridicat, sau mi-ar placea un E39 525 sau un E46 de 2004 si 150 cai 6 trepte asa mai dotat, in special mi-ar placea o masina mai premium, la seatul asta singurul dar singurul lucru care ma deranjeaza e ca uneori as vrea sa fie mai bine antifonat si ca mi se pare cam zgomotoasa inauntru), cred ca pana pe la jumatatea lui ianuarie o sa suspend anuntul ca oricum nu am cand sa umblu dupa masina in caz ca o dau pe asta, vin si sarbatorile si chiar sunt dependent de masina, mai ales pe frigul care se anunta :frigbaitata: Acum am inceput sa ma documentez cu privire la o mai buna insonorizare a masinii si antifonare.

post-11369-0-76014100-1292264488_thumb.j

post-11369-0-76014100-1292264488_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Nu am mai scris de ceva vreme in topicul asta, momentan sunt hotarat sa nu vand masina ca nu m-a suparat deloc pana acum.

Am schimbat presurile de cauciuc cu unele Petex-Rigum exact ca alea originale(poze zilele urmatoare).

Azi daca tot am prins cateva ore libere m-am apucat sa reconditionez (polishez) jantele de vara pe 17 ca nu mai aveau luciu deloc, erau matuite, zici ca erau murdare in loc sa fie polishate.

Am bobinat la o janta ca doar una am reusit sa fac azi cam 3 ore cu mici pauze, iar la final rezultatul a fost mult peste asteptarile mele, janta este oglinda, in realitate arata mult mai bine ca in poza si cu toate ca eram tentat sa vand jantele sa trec la ceva cu buza, dupa ce am vazut cum arata cu adevarat m-am razgandit. Celelalte jante sper sa le fac pe parcursul saptamanii asteia. Janta am polisha-o manual si si cu mentiunea ca mi-am tocit un pic degetele de la atata frecat.

In poza cu janta fara luciu mentionez ca janta era stearsa, curata, doar ca arata exact ca o bucata de aluminiu mat, fara luciu deloc, uitati si rezultatul si cu mentiunea ca sunt super incantat :rolleyes: si sper ca restul sa imi iasa cel putin la fel de bine si sa tina polish-ul si luciul pe ele(daca aveti cumva jante polishate astept recomandari despre o intertinere cat mai buna a loc, fara sa oxideze la loc, cu toate ca pana la primavara nu le urc pe masina.

Astept impresii

post-11369-0-94496100-1294780783_thumb.j

post-11369-0-62580400-1294780812_thumb.j

post-11369-0-52564700-1294780856_thumb.j

post-11369-0-30439600-1294780888_thumb.j

post-11369-0-39148400-1294780914_thumb.j

post-11369-0-67420500-1294780953_thumb.j

Modificat de Auras
Link către comentariu

Chiar ti-a iesit foarte bine diferenta fiind de la cer la pamant. Cred ca pentru un plus de protectie ai nevoie de un polish obisnuit aplicat cu o masina rotativa. Eu zic ca daca dai 2-3 straturi nu vei avea probleme. Spor la lucru si foloseste manusi :D

Link către comentariu

Mersi de sfaturi circoloco, am incercat sa dau la ce-a de-a 2 janta polishata cu masina rotativa si nu ajuta foarte mult, tot mai bine iese la mana :lol: mai am inca 2 jante de polishat dar cand o sa fie timp liber.

Din seria de noutati la masina am reusit sa schimb presurile tip tavita cu unele Petex, arata mult mai bine, se pot observa in pozele de mai jos, dar o sa fac unele mai calitative dupa ce spal masina.

Astazi am reusit sa schimb mp3 playerul de la masina cu alt Pioneer 5000ub, foarte destept, cu stick usb(acum e mult mai simplu), l-am dat pe cel vechi argintiu 40mp si o diferenta de bani, partea cea mai buna la playerul asta e ca are fata neagra si culorile tastelor si display-ului(are vreo 10 culori) se pot seta separat in functie de culoarea bordului(la mine a mers perfect culoarea amber la ambele ca la red era un pic mai aprins fata de display-ul climatronicului), m-am chinuit un pic cu montajul si daca as fi avut inca 2-3 mm sa pot sa il bag mai inauntru ar fi fost perfect(am foarte multe cabluri in spate ca sunt si cele de la amplificator), dar nici asa nu arata rau deloc :rolleyes: (de cand am luat masina m-am tot chinuit sa fac rost de un player pe negru si cu iluminare rosie, iar in caz ca n-o sa fie probleme cu el o sa il tin mult si bine, poate doar cand o sa avem fonduri sa trecem la ceva 2din), iar ce imi place mult iar la playerul asta e ca stick-ul usb are cablu si nu este la fata, deci risc mai mic sa dau peste el sa il rup in fata mp3-ului, iar cablul l-am tras pana in zona scrumierei(unde sunt cele 2 cutiute mirositoare).

Poze

Cand o sa prind ceva timp liber o sa schimb ledurile de la picioare din rosii in albe ca astea nu-mi mai plac cum arata

post-11369-0-59675200-1295089851_thumb.j

post-11369-0-99150600-1295089860_thumb.j

post-11369-0-47206000-1295089908_thumb.j

Link către comentariu

Am si eu o intrebare, ledurile de la picioare sunt aprinse permanent? Sau functioneaza ca lumina de la plafoniera, cand se deschide o usa :-?

Link către comentariu

@Hihi-ledurile de la picioare sunt legate la plafoniera si se aprind cand se aprinde plafoniera, dar cum am zis mai sus maine vreau sa schimb modulele rosii cu unele albe.

Link către comentariu

Goodies :blah:

Astazi am reusit sa ajung la mecanic si sa schimb kitul de distributie la masina ca se implinisera anii ca si vechime dar si km de cand a fost facuta de primul proprietar al masinii.

Am pus kit Continental(contitech-curea si role) si pompa de apa airtex, iar cand s-a apucat de demontat am constatat ca mai trebuie sa schimb si cureaua de la alternator si totodata rola intinzatoare accesorii ca era uzata si facea putin zgomot, acum pot sa merg mai linistit cu masina si chiar este mai silentioasa ca nu mai fac zgomot rolele alea.

M-a usturat un pic la buzunar(pe criza asta), cost total 1000 lei-cu tot cu antigel schimbat(dar asta ca am efectuat schimbul curelei la un prieten foarte bun mecanic si manopera a fost foarte mica, iar piesele le-am luat direct de la depozit) dar cum am de gand sa nu mai dau masina momentan sper sa fi meritat.

Am reusit sa fac si cateva poze, imi pare rau ca nu m-am gandit sa fac poze la toata operatiunea de schimbare si faceam si un DYI.

Am postat aici in topic ca sa fie tinuta o evidenta la ce se mai schimba pe la masina(oricum pastrez toate bonuletele si facturile)

post-11369-0-77730800-1295632385_thumb.j

post-11369-0-36098800-1295632411_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!