Jump to content

SEAT TOLEDO 1M, 1.9 TDI A.R.L

Auras

Postare recomandată

Din pacate parca simteam eu ca e o golanie la mijloc, cel care trebuia sa mi le trimita azi prin curier s-a razgandit, spunandu-mi ca nu s-a trezit dimineata sa mearga la sediu la curierat ca acum sta la 40 km fata de bistrita unde au astia sediul,(...)

Poate era bine sa rogi intai un coleg bistritean sa se intereseze la fata locului. Despre ce firma e vorba?

Link către comentariu
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

68

• Circoloco

17

• Mihai.Nechifor

13

• nutzuXXL

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

M-am inteles cu respectivul care vroia sa mi le trimita sa mi le puna la Urgent Curier, am sunat ieri la ei si mi-au confirmat faptul ca la ei se poate deschide coletul inainte de a fi platit, doar sa imi bifeze optiunea asta cel care le trimite.

@Sharanel-daca tot ai adus tu in discutie vorba de un coleg forumist din Bistrita(nu cunosc niciunul), daca ai timp as putea incerca sa il contactez pe respectivul sau sa iti dau un nr de telefon sa dai o fuga sa vizualizezi jantele respective(raman dator).

@Cirocoloco- ai mare dreptate ca oricum in concediu pot si am sa plec cu jantele de tabla pe 16(luni le fac o verificare si reechilibrare), iar la sfarsitul lunii cand ma intorc din concediu o sa fie sezonul tablelor, o sa trebuiasca doar sa iau cauciucuri de iarna, iar pana la primavara trebuie sa pice o ocazie(ca pe criza asta nu multe persoane cumpara jante de aliaj, mai ales in plina iarna).

Zilele astea am facut rost la un pret destul de mic de un kit de xenon Af H3 de 6000k si cu balasturi super slim care o sa le montez luni pe proiectoarele de ceata, cu toate ca de cand am cumparat masina n-am folosit deloc proiectoarele de ceata.

Luni sper sa reusesc sa colantez si plafonul negru lucios(ce parere aveti?)

Alta nelamurire ar fi daca am voie cu xenon Af pe farurile mele fara lupa(spalator de far am) pe ruta Ungaria-Slovenia-Italia ca peste tot pe unde citesc ba am voie si nu se leaga nimeni de mine, ba ca nu am voie si amenzile sunt foarte mari(daca e nevoie la vama pot sa pun halogenele, dar nu as vrea ca sa pierd din vizibilitate).

Zilele trecute am vazut in trafic in Galati un Mini cooper cu nr de It si cu xenon Af pe far fara lupa, m-am oprit langa el si l-am intrebat daca am voie cu asa ceva, el spunandu-mi ca pana la maxim 6000k temp de culoare se da voie, ce e peste se sanctioneaza.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Sunt frumoase jantele, insa din cate stiu nu sunt modulare (posibil sa ma insel). Anyway, daca te intelegi in vreun forumist din Bistrita, rezolvi fara stresul cu deschisul coletului, firmele de curierat la noi promitand multe doar sa pui coletul la ei. Mult succes!

Link către comentariu

M-am hotarat si nu mai iau BBS-urile, l-am sunat si i-am zis ca poate vine un coleg din Bistrita de pe forum sa le vada si mi-a zis ca nu mi le-a mai trimis ca a gasit sa le dea cu 20E(bineintelesc ca nu le-a dat) mai mult, mi-am dat seama ca nu e serios si nu-mi mai trebuie, si caut ceva pe 17 de preferat cu buza si pe spate mi-ar placea sa fie un pic mai late, renunt la ideea cu 16 si pana la primavara merg cu tablele, trebuie sa pice o ocazie in iarna asta :)

Modificat de Auras
Link către comentariu

Nu cred ca e vorba de nici un Alin de la Best Tuning, banuiesc ca e de la Best Teapa ca vad ca nu mi-a mai raspuns de nici un fel si a dat-o in sf-uri si nu imi mai trebuie.

Pentru cei care isi cauta jante 5x100 uitati linkul sau ca sa nu cumva sa fie vreo mare teapa link catre jante .

@Sharanel-daca ai posibilitatea sa verifici daca este ok ca si vanzator daca il cunosti, sau cine stie daca ai posibilitatea sa mergi sa vezi jantele si sunt ok eu le-as lua in continuare, dar la pretul mic care il au si la ce impresie mi-a lasat vanzatorul nu prea cred ca e pe bune anuntul.

Link către comentariu

Am crezut ca vrei sa cumperi de la o firma, asa ma puteam interesa, dar in conditiile in care vrei sa cumperi niste jante SH de la o persoana fizica, un oarecare daniyiel, care nici macar nu sta in Bistrita ci undeva prin imprejurimi (nu se stie exact unde)... nu cred ca mai are rost sa il sun. Oricum daca ti-a spus ca-s date deja, treaba e clara. Am putea spune chiar ca e "afumata" :Driver:

Dar sa nu-ti para rau, jantele negre sunt frumoase DOAR pe rafturile magazinelor, pe o masina in mers se vede doar o mare negreala, EXACT ca si cum ai avea jante de otel fara capace. Adica naspa. Nu e o intamplare ca jantele negre sunt o raritate.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

N-am mai scris de multa vreme pe topic. Am fost plecat intr-un concediu prin Europa in care am facut cu masina peste 5000km, fara nici o problema a mers foarte bine.(in viitorul apropiat trebuie sa fac iar schimbul de ulei si de filtre).

Intre timp am montat si un kit de xenon pe proiectoare(cu toate ca nu le folosesc, nust daca le-am aprins de 2 ori de cand am masina), dar am dat foarte putin pe kit ca l-am luat sh si cu balasturi slim.(le-am aprins doar cat sa le fac poze in ambele situatii :)) )

Am schimbat si parbrizul cu unul nou, s-a schimbat un pic si vizibilitatea inspre bine, am primit si cateva pietricele in el, a facut cateva semne dar nu s-a crapat si sper sa tina in continuare.

Am facut un downgrade la jante si acum am table pe 16.

Urmeaza zilele urmatoare sa colantez plafonul negru lucios si daca ma inteleg la pret sa comand un set de jante de aliaj pe 17 ca sunt in tratative cu cateva persoane.

post-11369-1286038093_thumb.jpg

post-11369-1286038176_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

eu asi fi lasat becurile originale . xenoanele in proiectoarele de ceata nu prea isi au rostul . mai ok ar fi niste halogene cu lumina spre galben .

dupa ce colantezi plafonul sa ne dai detalii :)) si eu vreau sa il colantez :)

Link către comentariu

Am gasit cateva poze facute in concediul care doar ce s-a terminat ;)

@Rimini-Italia, pacat de vremea ploioasa care am prins-o dar oricum nu ne-am dus pentru plaja.

@Nutzu xxl-in legatura cu colantarea plafonului o sa tinem legatura ca am vb cu un prieten sa intrebe la firma daca ne face vreo reducere daca ne strangem un grup de 4-5 persoane care vrem sa colantam cate ceva la masina, daca e sa fie pretul bun si te intereseaza te anunt oricum inainte.

post-11369-1286174223_thumb.jpg

post-11369-1286174236_thumb.jpg

post-11369-1286174257_thumb.jpg

post-11369-1286174490_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Ii sta bine cu negru la jante, deci trebuie sa pui ceva mare si negru :huh:

Link către comentariu

@viorelfull-Masina are chip facut de Dimsport galati, dar pe viitor depinde cum o sa stau cu finantele o sa ma orientez catre un furnizor de soft cu ceva mai mult feedback si ceva mai multa responsabilitate.

Ce parere aveti despre modelul asta de jante Oem vw pe 17? Crede-ti ca o sa arate bine pe Toledo-ul meu cu sigle la jante de Seat? Jantele le-am gasit la un pret destul de bun, doar ca trebuie repolishate buzele de la jante ca au probleme cu lacul original(lucru des intalnit la jantele cu buza polishata)

post-11369-1286260428_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai sa razi, dar sunt chiar jante OEM de Seat (posibil sa fi fost puse si pe VW). Denumirea lor este CROMODORA si le poti gasi in catalogul de accesorii de la TOLEDO 1M2 si Leon 1M.

Ti-am atasat catalogul

Accessories_TOLEDO.pdf

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:stupid: Cand lumea trece la roti de iarna, noi facem exact invers si de ieri am pe masina jante pe 17, replici la Santa Monica, made in Italy, in stare destul de buna si care au fost achzitionate la schimb cu tablele(erau bune de iarna dar asta e :D ) si o diferenta destul de mica de bani.

Daca nu fac rost de table pe 15 si 5x00 in cel mai scurt timp o sa fac iarna cu 17 si o sa le incalt cu cauciucuri 215/50/17, 225/50/17 sau pana la urma 225/45/17 dar sa gasesc ceva prea bun.

Momentan decat o poza ca am mers ieri in afara localitatii numai pe ploaie si masina este foarte murdara ca sa nu mai zic de jante.

Ce parere aveti sa mai pun si distantierele de 2cm pe spate sau nu?

Ca si impresie de la 16 la 17 chiar ma asteptam sa faca foarte urat masina, tinand cont cum facea cand am luat-o ca aveam 17, dar cu anvelope necorespunzatoare, dar cu astea chiar nu imi venea sa cred ieri cand le-am urcat pe masina si ca si feeling directia este mai precisa, stabilitatea diferenta enorma(sta mult mai bine pe soseau), nu face urat la gropi sau damburi, doar la denivelari mari si viteza mai mare si se simte un pic mai greoaie masina, dar nimic care sa nu merite sa le tin pe masina.

Sper sa nu am probleme cu ele de la drumurile noastre, iar ca si greutate jantele aveau greutatea normala unor jante pe 17(nicidecum replici din acelea grele)

Mai multe poze zilele urmatoare cand prind o ocazie sa spal masina :screwy: .

post-11369-1287313396_thumb.jpg

Link către comentariu

arata foarte bine cu noile jante ! ar da mai bn cu distantiere pe spate :screwy:

ok , daca gasesti oferta ceva , il colantez si eu :stupid:

ps: am eu jante de tabla pe 15" de vanzare . au fost pe un golf 4 .

Modificat de nutzuXXL
Link către comentariu

Cred ca ar da si mai bine cu distantierele montate.Colanteaza plafonul si o sa ii schimbe foarte mult aspectul.Frumoasa si ingrijita ca si celelalte masini.Felicitari pentru munca si eforturile depuse.

Ar mai trebui sa vopsesti etrierii in rosu si semnalizarile de pe aripa sa le dai cu un spray fumuriu.

Spor la modificari!

Link către comentariu

Am montat si flanse distantiere spate de 2cm, jantele de pe spate sunt acum la nivel cu fata, urmeaza sa caut zilele astea inca 2 anv 225/50/17 de iarna sa le pun pe fata, stiu ca vine mai bine cu 225/45 dar iarna e mai ok, in plus masina s-a inaltat binisor de cand cu 17.

Jantele nu sunt zgariate, doar ca nu mai luceste cromul ala pe ele si vreau sa le repolishez fetele, acum nust daca o sa iasa.

Am spalat masina si i-am dat si o ceruire, iar d.p.d.v.mecanic pana acum nu m-a suparat deloc.

Urmeaza:

-pleoape faruri

-plafon negru lucios cu colant

-etriere vopsite(rosii cel mai probabil)

-eleron lamelar tip M

-senzori de parcare si m-ar tenta sa vopsesc bandourile in culoarea caroseriei, dar nu stiu daca sa vopsesc si prelungirile de bari fata-spate ca imi e ca nu o sa dea prea bine cu toate astea vopsite(astept pareri referitor la acest aspect).

In pozele de mai sus pe jantele fata am 225/50/17 dar dupa ce imi mai iau 2 anvelope de iarna cu 225/50/17 sa le pun pe fata pe astea le mut pe spate ca sunt Dunlop Sp sport all season.(oricum la drumurile pe care merg e super cu talon de 50, nu mai face asa urat masina cum facea cu 45)

Si ma tenteaza sa iau ceva 2din ca e pacat de consola care o am, dar din lipsa de bani asta o sa mai astepte sa gasim ceva de criza. :rolleyes:

post-11369-1288086177_thumb.jpg

post-11369-1288086250_thumb.jpg

post-11369-1288086371_thumb.jpg

post-11369-1288086394_thumb.jpg

post-11369-1288086413_thumb.jpg

post-11369-1288086954_thumb.jpg

post-11369-1288086961_thumb.jpg

post-11369-1288086970_thumb.jpg

Link către comentariu

arata bine cu jante pe 17,poate le pastrezi pe astea totusi sau iti pui originale daca zici ca astea sunt replici.

ps hai odata cu colantu ala pe cupola :icon_thumleft:

Link către comentariu

daca as strecura in lista ta , grila fara semn... ce ai zice?

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!