Jump to content

SEAT TOLEDO 1M, 1.9 TDI A.R.L

Auras

Postare recomandată

Nu are nicio treaba ca e aburit..si nu e nici din cauza aparatului,ti-am zis ca stiu foarte bine cum sunt ledurile astea.eu am cu 6 smd-uri, ideea e ca si in set vin asa unul de un fel si celalalt de alt fel,asa sunt chinezariile. Greu de gasit ceva quality :offtopic: Oricum,cu putin efort le nimeresti pe alea bune!

Link către comentariu
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

68

• Circoloco

17

• Mihai.Nechifor

13

• nutzuXXL

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Gandindu-ma la ce masini ai avut inainte si cum le-ai pastrat ma astept si din Toledo sa iasa o masina cel putin la fel de aranjata si ingrijita ca si celelalte.ARL e un vis..imi pare rau ca nu mai are navigatie..poate cauti pe ebay sau pe amazon o navigatie OEM..e pacat sa ii pui vre-un dvd 2din ordinar.. Sa ai bafta cu ea si sa faci numai kilometrii cu zambetul pe buze!

Link către comentariu

nu stiu cat de mult il va ajuta navigatia originala,poate doar la aspect( pt ca la sunet e praf)

un pioneer/alpine/jvs 2din ar fi mai potrivit/practic mai ales daca iti pui vreun tun in spate...va avea alt sunet

legat de xenon..si mie la polo imi facea condens,am dat cu silicon pe cauciucul pe unde intra firele becului.de atunci nu mai am broboana de apa.

Link către comentariu

M-am referit strict la aspect Tibi,si nu stiu daca iti cumperi un jvc/pioneer,etc se va auzi cu mult mai bine.Cu atat mai mult daca ii pui si tun in portbagaj si nu schimbi si boxele cu ceva mai puternic.Foarte important este si de pe ce pui muzica,un CD original va fi superior intotdeauna pe orice player d.p.d.v. al sunetului.

Link către comentariu

Frumoasa si dotata! Culoarea e frumoasa mai ales ca tine bine si la praf :offtopic: Felicitari, ai facut o alegere buna!

Link către comentariu

Sal,

Frumos TOLEDO-ul .

Sa ai grija de ea si sa te duca unde vrei cu placere si fara incidente .

Motorul este cumva cel de 150 CP ?

O zii buna

Link către comentariu

Arata foarte bine limuzina, avatarul ne arata cum o sa arate fata masinii tale? :D

Link către comentariu

foarte tare seat-ul la fel si motorizare TDI-ARL.

am mers cu golf arl si stiu ce poate acest motor :(

cat mai multi km. fara probleme si incearca sa scapi de cd playerul acela ca nu sta bine in bord

Link către comentariu

Zilele trecute am reusit sa fac schimbul de ulei si filtre la masinuta, am pus filtre mann si ulei Castrol Edge 5w40(505.01).

Cu ajutorul unui prieten acum am geamuri negre pe masina. Zilele astea sper sa imi iau 2 sau 4 anvelope si sa fac un bracaj ca am impresia ca masina trage f putin dreapta si anvelopa dupa partea dr fata este uzata pe exterior.

Urmeaza sa schimb si parbrizul ca e crapat si zgariat tot, numai urme de pietre pe el si zgarieturi de la praf si dupa sa o inmatriculez pe BZ, in rest motorina sa fie si drumuri bune de talpa.

In pozele de mai sus aveam folie doar pe laterale, dar am reusit sa pun si pe luneta si acum parca se vad un pic mai inchise si lateralele.

post-11369-1277294828_thumb.jpg

post-11369-1277294841_thumb.jpg

Link către comentariu

arta in mare fel :)

unde ai pus folia pe luneta ? ca am incercat si eu sa imi pun dar a iesit nasol si vreau sa o pun din nou

Link către comentariu

Salutare,

Dupa atatea masini din VAG, de care iti e cel mai drag? Inteleg ideea cu ,,,,, criza, insa nu gasesc o logica la alegerile tale...:D.

Noroc!

PS: Ai reusit sa te bagi si la casuta?

Link către comentariu

stiu ca mai demult ai avut un passat de 131 de cai AVF ...

care e diferenta intre Toledo asta de 150 de cai si fostu Passat ???

Se simte diferenta ???

Link către comentariu

@nutzuxxl-Folia am pus-o la un prieten la mine la Rm Sarat, e pusa foarte bine, doar ca folie din aia de bazar ieftina, iar luneta la mine e pusa din 3 bucati dar taiate si imbinate pe dungile de la dezaburire si nu prea se observa, dar sunt foarte multumit de rezultat si m-a costat aproape cat costa sa pui un geam lateral(omologat) pe toata masina.

@kvalerro-dintre toate masinile vag care le-am avut pana acum cel mai drag ca look exterior mi-a fost si este Mk5-ul, iar ca si motorizare putere este actualul Toledo, iar referitor la casuta urmeaza...astept sa pice o ocazie ca se preconizeaza foarte multe pe viitor.

@The Rock-intre Avf de pe passat si Arl de pe Toledo se simte diferenta binisor, cel putin la treptele superioare, in schimb duc dorul suspensiei soft de pe passat, mai ales ca Toledo are suspensie semisport(sport de fabrica) si in combinatie cu 17 pe un drum rau sau cu denivelari ma cam rupe, dar ca si stabilitate sta foarte foarte bine pe curbe. Am de gand sa schimb 17-le de pe masina cu ceva pe 16 ca merg destul de mult pe drumuri foarte proaste si cu 17 si suspensia asta a masinii imi cam bat joc de ea(p.s jantele sunt de vanzare, o sa le curat zilele urmatoare si o sa fac un topic la vanzari).

@Redfighter-Da motorizarea e :D Ai pm

Urmeaza zilele astea sa fac identificarea la masinuta la Rar ca sa o inscriu, sa schimb parbrizul ca e crapat si foarte zgariat, sa schimb stregatoarele, proiectorul ala care are geamul spart si dupa daca este "sanatate" poate ne apucam de lucruri mai serioase de facut la masina.

Link către comentariu

Sa pui si tu un pret la parbriz ca ma intereseaza si pe mine. Succes la RAR!

Link către comentariu

Am facut Rar-ul, ieri am si inscris masina, dar poze cu nr de inmatriculare noi o sa urmeze imediat cum reusesc sa le prind cu banda dublu-adeziva(p.s. nr sunt preferentiale).

Am schimbat si proiectorul care avea geamul spart cu unul sh valeo.

Una dintre cele mai bune schimburi de pana acum la masina asta a fost ca zilele trecute am facut downgrade la jantele pe 17 Rial care imi rupeau spatele si masina la jante Oem de Golf 4 pe 16 BBS Montreal 2(care arata foarte bine pe masina, dar cu toate astea ma tenteaza sa le vand si sa iau ceva aftermarket dar tot pe 16, 17 la masina asta mai ales cu suspensia ei mai dura este o combinatie foarte proasta pentru drumurile foarte proaste pe care merg in marea majoritate a timpului(p.s-jantele le gasiti in aria de vanzari).

Am montat si Flanse-distantiere spate odata cu schimbarea jantelor de 2cm si sunt foarte multumit de rezultat.

post-11369-1278395918_thumb.jpg

post-11369-1278395937_thumb.jpg

post-11369-1278396041_thumb.jpg

post-11369-1278396047_thumb.jpg

post-11369-1278396128_thumb.jpg

post-11369-1278396156_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Frumoasa...numai drumuri bune si bafta cu proiectul in continuare!

Link către comentariu

nu-i sta rau nici cu jantele astea,dar celelalte imi placeau mult mai mult :X

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Dau foarte bine jantele dar le trebuie capacele cu semnul SEAT. Foarte frumoasa masina...si ce de cai :icon_thumright:

PS: bandourile in culoarea masinii, dar cred ca deja sunt in plan

Link către comentariu

@Mihai.Nechifor-Momentan nu le iau stickere sau embleme cu seat la jante ca as vrea sa le vand sa imi iau ceva aftermarket si tot pe 16, nu prea ma impac cu aspectul jantelor OEM, iar referitor la bandouri le-as face si maine dar imi e teama sa nu le pierd dupa, ca nu o sa se mai lipeasca ca inainte, dar am in plan si asta.

Luni am inmatriculat masina pe localitatea de domiciliu si acum am nr preferentiale , mai exact BZ-19 ARL, dintre toate variantele de litere preferentiale astea mi s-au parut cel mai ok :rolleyes: .

Nr pe fata l-am lipit cu banda dublu-adeziva Bison, iar pe spate momentan e cu suport dar o sa fie dat jos imediat cum o sa gasesc o solutie sa dau buretele ala lipit pe tabla pe care se aseaza nr si cu mentiunea ca le-am curatat si marginea neagra cu acetona pentru un aspect mai clean.

Urmeaza plafoniere full led si nr de inmatriculare :icon_cool:

post-11369-1278684123_thumb.jpg

Link către comentariu

Sunt zeci de useri care au vopsit bandourile ulterior, la fel si eu, si nu se pune problema ca zboara. Ce nr de inmatriculare iti cade?! :) Fa-le ca merita

Link către comentariu
cristifoldesfr

salut super masina,sa ai noroc la ea si fara evenimente.

Modificat de Kostas
Link către comentariu

foarte frumoasa masina .... sa o stapanesti sanatos .... mai ales in buzunare ...

Link către comentariu

Frumoasa masina,un motor adevarat,sa o stapanesti sanatos,cat mai multi km. :blah:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!