Jump to content

SEAT TOLEDO 1M, 1.9 TDI A.R.L

Auras

Postare recomandată

Pai faza cu ESP-ul scos inseamna Launch Control. Cand il ai activat iti intarzie plecarea de pe loc ca infraneaza roata are turatia mai mare fata de cealalta, cu ESP-ul scos ambele roti au aceeasi turatie.

Arata foarte bine cu lupele, spor la ea:D

Link către comentariu
  • Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

68

• Circoloco

17

• Mihai.Nechifor

13

• nutzuXXL

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce ai impresia ca daca nu ai nu stiu ce "bolid" nu intereseaza pe nimeni ce mai faci la masina? Pe noi ne intereseaza. :)

Felicitari pentru faruri! Au iesit foarte bine. Nu te-ai gandit la lupe bixenon sau asa ai gasit? As fi vopsit inelele din jurul lupei... de exemplu albastre. :)

Dar nu aveai deja faruri cu lupa? Cum de ai trecut la OEM+lupa?

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Daca tot ai muncit la ele, pacat ca nu ai pus niste lupe OEM de prin dezmembrari. Nu mai zic ca bi-xenon erau ideale :) Oricum au iesit bine.

Link către comentariu

Farurile au iesit foarte bine parerea mea, nu se aburesc si sunt si reglabile electric ,desigur fiind far oem.Nici nu le-am vazut montate pe masina dar din poze arata un alt Toledo .Nu e rau ce ai zis tu rudolf.s ,sa le fi vopsit in albastru , le-as fi vopsit in rosu sau alb....sa semene cat mai mult cu un ochi :D, dar inoxul arata mai discret . A trecut la oem+ lupa caci asta e moda, optez si eu pentru xenon 55w , fa rost de stergatoare aero twin si ti le adaptez eu pe masina, nu va trebui sa schimbi bratele!

Link către comentariu

Imi pare bine ca va plac farurile si de luminat lumineaza bine, trebuie sa imi fac timp sa ma duc la Florin sa ma ajute cu reglajul lor calumea, ca acum imi bat cam in botul masinii, iar reglajul motoraselor e la maxim in sus, dar aia se rezolva.

Zilele astea sper sa reusesc sa dau jos placa cu cele 2 difuzoare de bass si sa pun policioara originala la loc in masina, iar la difuzoare mi-a promis un prieten ca ma ajuta cu o incinta pentru ele care o sa o fac cam cat jumatate din portbagajul masinii.

Cu seatul in ultima perioada merge mai mult prietena, eu ma misc cu un Passat Intermediar Break din 95, 1,9 tdi 90 cai 1z, pe care l-am inscris pe Bg(ca la noi statul e prea nesimtit si costa taxa de peste 2 ori din cat am dat pe masina) si cred ca in iarna asta o sa caut sa inchiriez un garaj ptr Toledo ca Passatul e f f inalt si bun pentru drumurile noastre, e tanc

Link către comentariu

mie imi place de masina ta si iti urmaresc cu interes topicul. mi-a placut si cealalta masina. Tu fa treaba in continuare ca are cine sa te felicite :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cu parere de rau va anunt ca ma bate gandul sa renunt la Toledo, asa ca l-am bagat de vanzare, momentan doar pe vwforum ca inca sunt nehotarat http://vwforum.ro/topic/85959-vand-seat-toledo-1m-2003-19-tdi-arl/ :( (merg foarte putin in ultima perioada cu Toledo-ul(ca am un B4 variant TDi din 94 pe Bulgaria, iar nevestei nu ii trebuie 150 cai +)

Imi pare bine ca va plac farurile si daca tot am postat aveam 2 poze cu surioara mai nervoasa a ARL-ului pe 2 roti :icon_redface: , iar in spatele ei se poate vedea si Seatul. Pozele sunt facute de la ultima iesire pe anul asta duminica trecuta cand a fost foarte frumos afara, momentan sta cuminte in garajul unui bun prieten si asteapta primavara(in iarna asta o sa primeasca si ea ceva update-uri gen toba sport, filtru de aer sport,xenon , anvelope, ulei,filtre, etc)

Poate o sa ziceti ca sunt nebun, doar ca va spun ca nu se compara senzatia cu nici o masina

post-11369-0-14268300-1324489631_thumb.j

post-11369-0-60380300-1324489876_thumb.j

Link către comentariu

Marfa farurile cum le-ai facut ce lupe ai pus. Marfa masinuta Ce cuplu ai? Ce-ti mai place sa-o incalti :))))

Link către comentariu

Uita ca exista 2roti! Te invit ,cand sunt de garda, sa vezi rezultatul ''senzatiei'' de care spuneai.Iti va trece repede.

Ramai la 4 roti ca e mai safe in ce jungla sofam zilnic cu totii.

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Nu da frate arl ul. Arata prea bine...ei bine acum cateva zile nu arata asa bine cu rotile de iarna :))

Link către comentariu
  • 1 year later...
andrei.toledo

Masina a fost vanduta acum mai bine de 1 an.Propietarul are acum un BMW E46 320D FL :)

Link către comentariu

:) Nu mai stiam nimic. Cu Auras nu am mai vorbit de ceva timp iar pe topic nu a mai scris nimic. Pacat si bafta cu masina noua!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!