Jump to content

ce se intampla


ardei
 Share

Postare recomandată

salut! am mai deschis un topic zilele trecute(probleme problemeprobleme)si nu stiu a fost sters sau mutat in alta parte.pe lnga ce am scris in acel topic (problemele cu injectia si consumul de benzina)as mai vrea sa va intreb daca are cineva idee, de ce se aude ca un chitait timp de cateva secunde cand motorul este pornit si ajuns la temperatura de 90 de grade.ghitaitul asta se aude undeva in zona galeriei de evacuare poate chiar mai jos,si se aude timp de 2-3 secunde dupa care se opreste cateva secunde, dupa aceea iar incepe si tot asa.e ca un frecat pe cauciuc .curelele nu sunt le-am verificat.se poate sa fie vreun segment rupt?masina scoate si fum negru la accelerarile mai bruste.

daca ma poate ajuta cineva si va rog data viitoare cand mai mutati topicurile macar spuneti unde le-ati mutat sau daca le-ati sters sa nu mai caut ca nebunul i9n disperare.

merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uite aici ti-am mutat topicul.

Iti ia 3 secunde sa vezi unde ti-e postul: dai click pe user-ul tau- apoi Find user's posts, si a aparut al doilea de sus.

PS: Ti-am zis si acolo iti zic si aici: Nu trebuie sa deschizi topic nou la fiecare problema aparuta. Apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!