Jump to content

Golf V Plus

vlad31

Postare recomandată

gabone luciano

salut, masina e foarte frumoasa si fara prea multe modificari , am vazut ca vrei sa-i pui jante pe 17 , vezi in certificat daca ai trecuta aceasta dimensiune......

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad31

27

• kirkus

7

• adifox

4

• gabone luciano

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca nu are isi ia talon nou si acolo nu mai este specificat :)

Link către comentariu

da , faza cu talonu se face usor nu este asta o prob. .. sa treaca anu asta mai repede :)

@ adifox .. . daca am roti pe 15" trebuie sa iau roata de ajutor pe 16 " ??

Se pricepe careva la photoshop sau sa imi ziceti si mie o idee de tuning pt exterior .... ca am cautat cu "goagle" si nu am gasit golf V plusuri tunate .... ca nu am nici o idee pt exterior :( some idea

Link către comentariu
gabone luciano

scz ca revin pe problema jantelor......e ilegal sa pui ceva pe masina neatorizat si neomologat ..sa nu mai zic in caz de un accident daca te ia la verificat si masina are cauciucuri mai mari si jante sa nu mai vorbim de radar ca iti arata mai putin indicatorul la chilometraj si tu ai viteza mai mare.......in plus ca fortezi directia....

Link către comentariu

pai daca mi le autorizez la RAR .... si mi le trece in carnet ce sa mai fie ilegal ?

16" stiu sigur ca am in carnet dar nu mai stiu daca am si 17 :-??

Modificat de vlad31
Link către comentariu
gabone luciano

la rar nu o sa-ti autorizeze (am incercat si eu)....e diferenta mare de la 16 la 17.........cele pe 17 sunt mult mai grele ...aspectul e mult mai frumos dar o sa ai consum mai mare bucse schimbate mai des,,,si in timp o sa trebuiasca sa schimbi si caseta de directie , iti da ESP-ul peste cap , nu recomand .........eu la passat am 205/55/16.......

Link către comentariu

In carte apare ca optional si 225/45/17, deci poti sa ii pui dimensiunea asta fara probleme, iar daca mergi cu grija nu o sa schimbi nimic la articulatie 100.000 km.

Link către comentariu

Deocamdata am pe 15 ( 205/60/R15) si nu prea imi place cum se vad ... mi se par mult prea mici si da un aspect urat la masina .. o sa vad ce fac , dar intentia mea ar fi tot pe 17" mai vedem

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut! Am o masina ca a ta. Parca imi vad masina. A mea are in plus, incalzire scaune, stropitori faruri, astea din ce am dedus din foto. In rest, identica. Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente. Atentie la roti supradimensionate! Toate piesele aferente vor suporta o greutate mai mare, deci o uzura prematura.

Link către comentariu

Merci Petru19.

In curand se va monta pe ea "footwell lights" pe ea ... sa vedem cum o sa ii stea

O idee despre culoare ? am de ales intre albe / albastre / rosii

Link către comentariu

Parerea mea ar fi ca cele albe sunt de bun gust. Este doar opinia mea. Gusturile nu se discuta...

Link către comentariu

Mergi la VW sa iti dea un act conform caruia poti pune roti de 17" pe masina, mergi cu el la RAR si gata. Nu o sa fie nici o problema pentru masina rotile pe 17", nu se da peste cap ESP-ul (nu am mai auzit asa fabulatii pana acum) si daca mergi incet si cu grija pe drumuri proaste o sa reziste si articulatile si caseta de directie, etc :)

Link către comentariu

Vezi topicul meu cu Golf-ul Plus sa iti faci idee despre cu arata cu 17" si suspensie sport de fabrica. La exterior poti sa ii mai pui pleoape si praguri (Cele de Jetta se potrivesc la fix. Cele de GTI vin altfel la usa spate)

Nu fa greseala sa pui footwell lights made in China. Ai loc pentru varianta OEM deja decupat (si pentru fata si pentru spate). Culoare din cate stiu e numai una...alba.

Link către comentariu

@petru19 : albe am si luat :P

@kirkus : Am cumparat deja ledurile si firele care trebuie trase .... despre cele OEM nu stiu nimic , sincer nici nu m-am interesat ... nu stiu pret , ce contine , cum se vad ... asa astea care vreau sa le pun am vazut live cum se vad. Si plus ca daca nu o sa iasa bine/ nu o sa imi place le schimb nu e cine stie ce pierdere.

App ce model de bbs ai pe masina ca imi plac mult de tot ...

Dau mai multe poze/informatii dupa ce le montez sa va dati si voi cu parerea :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Salutare

N-am mai scris de mult pe acest topic .... masina a primit revizia de 107.000km la care am schimbat toate filtrele , uleiul si bucsele. Am fost plecat in concediu unde am facut 6000 km fara nici cea mai mica problema, la consum a scos 5,5l / 100km deci mai mult decat acceptabil.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Astazi mama a lovit masina :( a intrat intr-un logan din cauza intersectiilor "foarte bine " semaforizate . Trebuie schimbata bara , far , janta , aripa si nu mai stiu dar dupa impact masina trage mai greu si trage stanga din directie :(

Link către comentariu

Important e ca mama ta sa fie ok. Fiarele se indreapta.

Offtopic: Nu vrei niste faruri cu lupa? S-ar putea sa le vand pe ale mele :D

Link către comentariu

Si acuma pozele : http://img84.imageshack.us/i/imagine049.jpg/ http://img502.imageshack.us/i/imagine038.jpg/ http://img403.imageshack.us/i/imagine039.jpg/ http://img641.imageshack.us/i/imagine029.jpg/

@ Kirkus : as fi interesat , lasa-mi un pret pe pm

@ b 50 ppx : parca , dar nu mai stiu sigur, 5-6 mil ( oricum in jur de )

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

acum am gat topicul despre masina ta....din gresala, cautam ceva....si m-a prins de l-am citi...am vazut ca ai vrut sa cumperi farurile cu lupe de la kirkus....sunt la mine...arata super...sa nu fie cu suparare...nu am stiut ca le vrei...nu asi fi intrat peste intelegerea voastra

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!