Jump to content

Golf V Plus

vlad31

Postare recomandată

Salutare la toti in primul rand,

Sunt si eu membru al forumului cam de un an jumatate si m-am gandit ca ar fi timpul sa imi prezint si eu masina , cumparata de mine si de tatal meu acum 2 ani din " Germanica" de la reprezentanta din Koln.

Masina este un VW GOLF V Plus din 2005 1.9 TDI PD 105 CP BKC

Culoare : argintie( nu-i stiu numele ...)

Norma de poluare: Euro 4

Prima inmatriculare a fost in 05.2005

Am luat-o la 77.000km , actualmente 105.423 km verificati cu vag-com de catre mine

Ca dotari...este echiparea "Comforline" cu :

- oglinzi electrice incalzite

- AC climatronic reglabil pe 2 zone

-Airbag sofer si pasager cu

posibilitatea dezactivarii airbag

pasager

- 10 airbaguri

-bandouri vopsite in culoarea masini

- buzunare in spatele scaunelor din fata

- sertarase sub scaunele din fata

-torpedou si cotiera frigorifice

-Centuri de siguranta in 3 puncte pentru

locurile din fata,cu reglare pe

verticala

-claxon bitonal

-geamuri electrice fata/spate cu tenta de verde temoizolante

- 2x chei tip briceag

-radio cd RCD 300 ( daca stiti pe cine-va care vinde un RCD cu mp3 2 din va rog sa imi dati pm , vreau sa cumpar unu) cu 8x incinte acustice si 2x tweetere

-ABS, ASR, ESP

- cutie de viteze manuala 5+1

-bord computer

-Tempomat

-inchidere centralizata

-anvelope 195/65/R15 91h ( mi s-au cam dus si vreau sa iau altele , daca stiti vre-un magazin bun care sa aiba 205/60/15 va rog dati un PM)

-jante de magneziu "Misano" parca asa se numesc

-Volan in 3 spite

- cotiera fata /spate

-parasolar cu oglinda luminata

-Iarna trecuta a primit un set de jante de tabla cu 4 cauciucuri de iarna , 2x Dunlop Sp sport winter m3 si 2x Sava Eskimo s3 (pe spate)

- A mai primit o alarma Viper automarket cu diferite functii.

Si mai multe dar acum nu mai imi vin in minte daca va mai intereseaza ceva si nu am mentionat eu va rog intrebati-ma.

I-am activat din Vag-com -functia de coming/leaving home

-inchiderea masini automat peste 15km/h si deschiderea la scoaterea cheii din contact

-si multe altele dar nu le mai tin minte...

Daca aveti unele sfaturi va rog sa mi le spuneti ....orice e bine primit

Detin un Vag-Com asa ca daca aveti nevoie puteti sa ma contactati am datele de contat in profil.

Sper ca ma primiti si pe mine la intalnire saptamale din bucuresti la Sala Polivalenta .... vin cu tata deoarece am doar 17 ani .... sper ca nu va suparati nu ?:beer:

Sper ca nu v-am plictisit , sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.

si acum pozele: http://img19.imageshack.us/g/dscf1497pi.jpg/ <-- aveti aici cate-va si o sa mai pun cand mai am timp sa fac

Merci si sper sa va placa masinuta :D

Modificat de vlad31
Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• vlad31

27

• kirkus

7

• adifox

4

• gabone luciano

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

scuze, nu am vazut linkul

frumoasa, sa o stapanesti sanatos

ceva modificari ai in plan>??

Link către comentariu

si mie imi place golful plus.

portbagajul cum este, cu roata de rezerva mare sau mica? eventual o poza cu portbagajul...

in plafon ai locuri de depozitare? cate sertarase?...eventual poza

sa te bucuri de ea, ca un an trece repede :(

Link către comentariu

Multumesc frumos pt urari baieti..

@adifox poze iti fac maine , nu am roata de rezerva am kit cu spuma , portbagajul este mic pe cat de spatioasa este la interior si spatii de depozitare am doar pentru ochelari in plafon dar nu imi fac griji ca am sertarase peste sertase inauntru

@ marius3191 Ca planuri ar cam fi : -Jante pe 17"

-Suspensie reglabila pe inaltime

-prelungire bara fata cea de la "je design"

-evacuare sport in totalitate

-Chip tuning

-praguri

-kit bi-xenon de 6000k , trebuie sa caut niste lupe

-DRL-uri

-Filtru sport

-Folie llumar pe geamuri( asta urmeaza in cel mai scurt timp)

-Pleoape sau un bad boy inca nu stiu

-Schimbat toata linia audio cap coada

-un subwoofer cu o statie , dar inca nu stiu pentru ca spatiu in portbagaj este fffoarte mic ... si nu cred ca merita

- cam astea ar fi ... de inceput , mai vedem pe parcurs

.... dar majoritatea planurilor trebuie sa mai astepte.. din cauza varstei :salut:

Modificat de vlad31
Link către comentariu

sunt curios sa vad portbagajul, eu am luat golful cu roata de rezerva subtire ca sa am portbagaj mai mare, ca masina anterioara era un vw touran si acolo aveam un portbagaj f mare

eu la golful meu plus am banchetele spate culisabile spre inainte, astfel incat portbagajul se mareste destul de mult. tot asa ai si tu banchetele? se trag in fata cam 15cm?

Link către comentariu

Asa, se inmultesc Plusurile pe forum :P

Sa o stapaniti sanatosi si asteptare usoara pana la permis

Vezi ca pentru bi-xenon ai nevoie de farurile OEM. Din pacate nu se gasesc AM ca pentru Golful normal. E pacat de faruri sa montezi lupe chinezesti in ele...

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Salut baieti ,

Scuze dar astazi nu am avut timp sa fac poze cu portbagajul ca am fost plecat toata ziua ...

@ kirkus te-am vazut azi pe la 16:30 - 17:00 in intersectia "MIhai Bravu cu Calea Vitan ... eram in statie la 34 :vwrullz: si ieri ieseai dupa strada Foisorului parca ... nu stiu sigur daca asa se numeste

Kirkus nu e vb de lupe chinezesti .... sunt lupe OEM luate dupa diferite faruri oem stricate / sparte dar cu lupele bune

Modificat de vlad31
Link către comentariu

Se poate sa fi fost pe acolo :icon_thumright:

Eu caut faruri OEM cu lupe..dar sunt atat de rare....

Link către comentariu

Arata bine, sunt frumoase Plusurile si mie sincer nu mi se par masini de familie, spatiul destul de limitat, pozitia la volan etc. Sunt chiar sportive, foarte agresive prin formele ei. Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Nu mai utiliza spalatoriile cu perii automate... apar zgarieturi de la microfibrele periilor :icon_thumright:

Link către comentariu

Adica oglinzile?! Farurile sunt facute deja. Lasa oglinzile gri. Negre o sa dea impresia de "ingustare"

Link către comentariu

ok o sa le las asa atunci ... de oglinzi era vb am uitat sa precizez

Link către comentariu

dupa cum am vazut in poza cu portbagajul, la varianta cu roata de rezerva subtire este mai mare adancimea portbagajului, decat in cazul tau care din cate am inteles ai varianta cu compresor si kit de reparatie.

de ex la mine de jos pana in placa care acopera portbagajul am 62 cm, adica as putea pune linistit in picioare o cutie cu inaltimea de 62cm.

ce as fi curios este daca ai bancheta din spate culisabila astfel incat sa poti mari portbagajul putin fara sa rabatezi banchetele.

Link către comentariu

@adifox da am bancheta culisabila , iar bancheta este sectionata. Eu am portbagajul si sub mai am un spatiu si dupaia kitul .... acuma caut o roata de ajutor poate gasesc pe la dezmembrari sau sa ma duc sa vb cu un samsar prin targ sa ii dau kitu' si sa imi dea roata + o diferenta de la mine .... ca mi se pare prea "nesimtit" pretul de la reprezentanta (860 Ron)

Masina a primit azi incaltari noi de vara Dunlop Sp Sport 01 ( 205/60/ R15) :D

Link către comentariu

da asa gasesti roata subtire si mai ieftin, eu am avut una pe 18 toli, varianta mai scumpa, la reprezentanta era aproape 1100 lei, am dat-o cu 400 lei, noua.

poti gasi varianta mai ieftina, aia pe 16 toli, asa cum am si eu pe masina. bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!