Jump to content

Parbriz atermic Octavia si detector de radar

radu_m
 Share

Postare recomandată

Salut,

Stie cineva daca exista vreo zona netratata in parbriz unde ar putea fi amplasat detectorul(la Renault exista asa ceva deasupra oglinzii retrovizoare) sau ce modele functioneaza chiar si prin acest parbriz?

Multumesc,

Radu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Cobra functioneaza prin acea zona de la parbrizul Renault la tatal meu. Golful are zona muuuult prea mica si fin desenata. Se vede de afara detectorul daca esti acolo cu okii

Link către comentariu

Nu-i din nou legal detectorul? Eu am auzit ceva zvonuri... :D

Link către comentariu

• Administrator

asa se zicea, ca se schimba legea astfel incat sa devina legal detectorul. Mai mult nu stiu.

Link către comentariu

• 3 months later...

Inca nu s-a legalizat utilizarea lui, insa asta nu ma impiedica sa folosesc si sa si comercializez...

Dupa ce mi-am Megane-ul CC, am constatat reducerea capacitatii de receptie a semnalului, evident din cauza parbrizului... Il folosesc cu succes, montat linga oglinda.

La Golf n-am nici o problema. La noi la Cluj n-au treaba politistii. Il las linistit la vedere, pe bord. In Bucuresti insa, nu risc. Am avut placuta surpriza sa-l aud sunind in timp util, chiar si din locasul de deasupra casetofonului. Modelele folosite sunt Cobra ESD 9210 si 9550. Ultimul, care are si busola digitala, mi-a prins extraordinar de bine in Bulgaria. ( m-am ratacit) In plus detecta fara probleme radarele din Bulgaia si Turcia.

Link către comentariu

acea zona "descoperita" este pentru cartelele de autostrada din afara , nu pentru detectorul de radar

Link către comentariu

Care e geamul atermic?

Ala verzui cu parasolar?

Daca da am .....it-o ca tocmai am schimbat geamul meu clar prin care "vedea" bipaitoarea cu unul d'asta!

Link către comentariu

domnu' andrei , sefu, intelege matale ca este doar pt cartelele de autostrada ...asta este bun pt ca protejeaza de razele UV ...

Link către comentariu

Si care e raspunsul la intrebarea mea?

Asta verzui este sau nu "atermic" si imi bruiaza bipaitoarea?

Link către comentariu

Si care e raspunsul la intrebarea mea?

Asta verzui este sau nu "atermic" si imi bruiaza bipaitoarea?

Ala verzui e cel atermic. Al meu e la fel si n-am probleme cu detectorul, nu mi s-a parut sa-l bruieze in vreun fel.

Link către comentariu

AM aflat!

Ala verzui e doar verzui, nu e si atermic!

Ala atermic are "irizari" albastrui!

Link către comentariu

• 1 year later...

si ce inseamna irizari? daca esti dispus sa explici...

Link către comentariu

AliNOS, nu cred ca e cazul sa invii un thread vechi de peste un an ca sa intrebi ce inseamna irizari, te rog abtine-te pe viitor.

IRIZ

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!