Jump to content

Golf IV

Smksmokey

Postare recomandată

Hello everybody

am cumpart un golf IV acum doua zile. Primul meu VW. Este o masina foarte misto

2002 VW Golf IV 1.9 TDI 101cp AXR

Chip tuned la 131cp

123600 km

5+1 viteze

ABS

ESP

olginzi electrice

4 geamuri electrice

bord computer

alarma

ce vreau sa fac:

faruri xenon 8000K (luni :unsure: )

filtru de aer sport K&N

casetofon cu mp3, usb, ipod

cu component speakers in spate

poate si un subwoofer dar nu stiu inca

front grill.

folie pe geam

poze trebuie sa le fac, poate le postez maine

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

sa o conduci sanatos multi km

nu-ti recomand 8000k,pune mai bine 4300k maxim 6000.

''succesuri'' la modificari

Link către comentariu
sa o conduci sanatos multi km

nu-ti recomand 8000k,pune mai bine 4300k maxim 6000.

''succesuri'' la modificari

tot trebuie sa ma gandesc intre 6000k sau 8000k. Am condus o masina cu 8000k si ma durut ochii.

dare dece spui sa cumpar 4300 sau 6000k?

btw mai ai huse de schimbator pentru golf mk4?

vreau si eu una daca mai ai?

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

Mda, asta este trendul: xenoane cu temperatura de culoare cat mai mare, cat mai multi decibeli, folie si filtre sport.

De ce nu pui de 10k ? :Driver:

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

ewwww purple nasty

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Pune 4300k. Mai putin deranjante si mai utile pe carosabil ud, dar te sfatuiesc sa pui faruri cu lupa sau lupa in far si apoi xenonul :))

Link către comentariu

salut , foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente

Un sfat de la mine , nu pune filtru sport pentru ca la diesel-uri nu se renteaza , nu te ajuta cu nimic

Link către comentariu
salut , foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente

Un sfat de la mine , nu pune filtru sport pentru ca la diesel-uri nu se renteaza , nu te ajuta cu nimic

merci pentru sfat

asta nu stiam

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

cu 8000k nu vedeam nimic,mai ales cand ningea sau ploua.poti pune bec h7r(care este pt far cu oglinda)

cu cat lumina e mai albastruie,cu atat scade vizibilitatea

te pot ajuta daca vrei husa pt schimbator...discutam in anunt sau pm

Link către comentariu

am cumpart xenon de 6000k pentru 300ron cu montaj foarte misto sunt. maine cumpar component speakers :)

Link către comentariu

am instalat difuzoare Helix. Component pe fata si coaxile pe spata cu o statie Alpine se aude foarte misto. O sa pun poze de faruri HID si mai multe de interior in curand

Link către comentariu

am si eu o problema cu semnul de ulei. sa aprins cand eram in constanta, si am completat cu un litru de ulei dar semnul de ulei tot nu dispare,,,, ce credeti? merci

o sa o duc la un service sa reset computerul

Link către comentariu

xenon gaseai si mai ieftin (vad ca esti din bucuresti). la ulei e normal sa iti mai manance dar inainte de a completa te-ai uitat si la joja?cum ai pus asa 1 l direct?vezi sa nu cumva sa ai prea mult.

masina arata bine,casetofonul merge schimbat. unde ai facut chip tuning?se simte diferenta?sau asa ai luat masina cipuita?

Link către comentariu

nu am pus direct LOL

am verificat joja

si am vazut ca nu este destul ulei si am pus 300ml si am verificat dupa doau ore,,,,dupa am pus inca 300ml si tot la fel.....si dupa 1L este ok nivelu dar nu dispare semnul de ulei

,,,,,chip tuning a fost pus de fostul patron. Merge foarte bine cu chipul nici o problema.

am schimbat difuzoarele si castefonul. cu un Alphine CDE-100EUB si difuzoare Helix componente si coaxile pe spate.

pe becuri HID am dat 300ron cu montaj

116cp cum merge?

A fost pus chipul cu 1000k inainte se o cumpar deci este ok lol

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

eu am dat 200+50 montaj la xenon.

mi se pare destul de mare diferenta la ulei incat a intrat 1l. mai verifica-l din cand in cand,majoritatea motoarelor de genul asta mai mananca putin la drum.

116cp e ok,deocamdata doar ma documentez despre chip. daca il fac o voi face mai tarziu,acum trage foarte bine; ma refer la depasiri,accelerari. nu plecat de pe loc cu scart sau alte nebunii.

la chip ma gandesc si la un kit ambreiaj,nu stiu daca asta va face fata unui cuplu mai mare.

folie cand pui?se vede frumos mai ales ca ai masina neagra.

nasol ca nu ai ASR/ESP

Link către comentariu
eu am dat 200+50 montaj la xenon.

mi se pare destul de mare diferenta la ulei incat a intrat 1l. mai verifica-l din cand in cand,majoritatea motoarelor de genul asta mai mananca putin la drum.

116cp e ok,deocamdata doar ma documentez despre chip. daca il fac o voi face mai tarziu,acum trage foarte bine; ma refer la depasiri,accelerari. nu plecat de pe loc cu scart sau alte nebunii.

la chip ma gandesc si la un kit ambreiaj,nu stiu daca asta va face fata unui cuplu mai mare.

folie cand pui?se vede frumos mai ales ca ai masina neagra.

nasol ca nu ai ASR/ESP

pote am uitat sa spun dar am ESP si ABS pe masina.

la depasiri si accelerari este foarte misto...daca vrei putem se ne vedem si sa incerci. :salut:

Link către comentariu

vezi ca ai scris gresit,era vorba de asr...abs au toate :biggrin:

legat de kitul xenon ieftin...nu mereu ce e ieftin e si bun,sunt patit.

cat mai multi km si drum intins

Link către comentariu

Dap, se pare ca nu ai decat asr si abs. Masina arata bine in poze, renunta la gandul de a iti monta un filtru sport, arunca un ochi la cel pe care il ai pe masina si cand ai sa vezi ce e pe el o sa iti dai seama si de ce?! Ii poti pune folie, o sa dea bine masina fiind neagra, pune poze cu masina pe lateral, nu mi-am dat seama masina are 2/4 usi, jante?

Cati mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

masina este in 4 usi si am jante cu capac (stock).

m-am interesat si eu am butonul de ESP. asta insemna ca am ESP + ASR nu?

Modificat de Smksmokey
Link către comentariu

vreau sa pun niste folie pe manere si pe dashboard.

Ce ideea imi dati?

am gasit

www.carbonsystems.ro

Link către comentariu

da, de treaba baietii de la carbosystems, numai sa-i prinzi liberi, ca au foarte mult de munca. eu mi-am pus fibra la ei, pe consola centrala, tot golf 4, poti sa te uiti la masina mea sa vezi cum a iesit. binisor as zice eu, trebuie sa nu-i prinzi pe final de program ca se grabesc si nu iese perfect.

spor! :icon_thumright:

LE: postul este asta: http://vwforum.ro/index.php?showto...t=#entry1230824

Modificat de www_ionut_ro
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!