Jump to content

Intake Air Temp

drakool21
 Share

Postare recomandată

Salutare dragi colegi!

Intrebarea mea catre voi este "care este temperatura normala a aerului din admisie, in functie de temperatura ambientala, la motoarele TDI PD"?

Motivul pentru care intreb este ca in ultimele zile am stat cu ochii pe Intake Air Temp si la temperatura exterioara ~33C, la 100kmph in treapta 5, ~2.200rpm, valoarea raportata de ScanGaugeII este intre 63C si 69C. In unele conditii temperatura mai scade, dar nu am vazut sa scada sub 45C. Dupa mintea mea valorile par cam mari... Am tot cautat pe net si search pe forum dar n-am gasit nicaieri vreo indicatie asupra valorilor normale.

E posibil sa fie vreo problema cu intercooler-ul sau senzorul de temperatura?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri, astept cu nerabdare opiniile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate stiu eu, aceasta temperatura o poti monitoriza si pe climatronic. Chiar o urmarisem si eu pe vagcom intr-o vreme si tot pe-acolo se invarte (60-65 de grade). Deci... e normal.

Link către comentariu

Merci pt info, @C O S M I N! M-am mai linistit :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu in sarcina chiar ieri am masurat , da era infernal de cald afara , in treapta a 2a blana si a 3a , a ajuns si la 69-70grade , acuma am un intercooler mai mare si dupa ce il pun vreau sa vad daca este vreo diferenta.

Link către comentariu

Ar fi foarte interesant de vazut ce efect are un intercooler mai mare, sau un FMIC asupra temperaturii de admisie, si mai ales asupra puterii. Eu simt o diferenta clara de putere in functie de temperatura ambientala. Cel mai bine trage pe la 20-22C.

Link către comentariu

Da clar , se simte diferenta bine cand este mai reece afara. Dupa ce o sa reusesc sa pun acel intercooler ca trebuie facute mici modificari o sa fac niste masuratori si va zic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!