Jump to content

Passat B3 1991, 2.0 I

Balta

Postare recomandată

mah..nu ar fi rau...arata bine si pe gri

dar eu zic in prima faza sa scape de rosu ala excesiv ;)

Link către comentariu

Ba, da rau va mai plictisiti...fa-l negru ..pana-l faci tu gri pe asta ,faci 2 bord-uri pe negru .

Modificat de mabial
Link către comentariu

Mabial...aici nu se plictiseste nimeni ;)

incercam sa il covingem pe Balta sa renunte la rosu din interior :D

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
salut marius!

da`mi si mie un PM, zi cum ai facut fundal negru+font rosu la display-urile din bord! :D

te rog frumos, daca esti amabil!

Dupa ce demontezi afisajele ,ai pe ele o folie care trebuie sa o dai jos usor fara graba dupa care sa le cureti cu o carpa si spirt pana inlaturi acel adeziv .Dupa toate astea pui folia invers.Daca sifonezi folia cand o dai jos o sa fie posibil sa nu mai stea perfect pe ecran si sa nu mai vezi afisajul.De aceea mare grija cand o dai jos.In carcasa afisajelor am pus o folie transparenta rosie ,se gaseste la orice magazin de birotica.Scuze da nu stiu sa dau pm :) decand cu noul forum.Nici nu m-am prea sinchisit sa caut.

Modificat de mabial
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!