Jump to content

Passat B3 1991, 2.0 I

Balta

Postare recomandată

da, mai putin pe interior!

@ionut - merci fain de tot!

din lipsa de ocupatie, si deoarece nu am baterii la camera, am facut altceva...ziceti care bate mai bine! :blah_:

post-53150-1287442747_thumb.jpg

post-53150-1287442758_thumb.jpg

in primavara o duc la vopsitorie, undeva prin aprilie, sa se mai domoleasca vremea! :)

Link către comentariu

Stimate domn,

Passatul, prin definitie e o masina eleganta, fie ca are doi, cinci sau 10 ani. Eu consider ca nu i se potriveste nici una din ipostazele in care l-ai prezentat ( poate doar pentru ceva jocuri pe calculator ;) ). Ce ai facut cu bordul... :D Daca vrei sa il vopsesti, vopseste-l negru mat. (arata bine si nu se reflecta razele soarelui in el)

In rest, mai bine te asiguri ca functioneaza perfect si abia apoi investesti in alte lucruri de finete. (suspensie, jante)

Sa o conduci cu placere!

Toate bune!

Modificat de steffan
Link către comentariu

Arata misto cu jantele de B5.5, dar cum a zis si colegul steffan, culorile nu se potrivesc. Daca tot vrei sa-ti schimbi culoarea, ai putea incerca un visiniu inchis sau verde tot inchis (nu mate). Ambele culori mentionate de mine se afla si in paleta de culori pt Passatul 35i (alea americane cel putin). Si interiorul fa-l la loc negru si stock, ca arata suoerb asa cun era el de la mama lui, ai putea sa cauti daca e niste geamuri si oglinzi electrice OEM. Asta dupa ce faci mecanica tipla. In rest multi km cu masinuta fara probleme si sa o stapanesti sanatos. :D

Link către comentariu

hmm..cred ca ascult si de sefii de aici si raman la diamond silver metallic! :) dar si Tornado red ma cam ...ma rog, mananca sa o fac! Nu cred ca ar arata rau, un red, cu folie pe geamuri, jante pe 15, ceva OEM si lasata mai jos cu 5cm :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

am reusit sa schimb cablurile de la schimbator, aici tin sa ii multumesc domnului Ugod, care mi le-a trimis! :D functioneaza impecabil!

...trebuie sa montez la loc, cam tot ce am demontat din bord, sa fac curatenie generala si...cam atat! acum pe bune ca revin cu ceva poze pe maine seara!

Link către comentariu

as fi putut face poze, daca nu eram contra-cronometru si daca aveam camera video sau foto! :D dar, daca cineva are nevoie de help in sensul asta, call me! :P

POZE (scuzati JEGul si mizeria, am fost ieri la gratarele, asa ca de prinderea postului)..maine poze cu ea pe lumina!

post-53150-0-79161900-1289852283_thumb.j

post-53150-0-43936500-1289852287_thumb.j

post-53150-0-53632000-1289852291_thumb.j

post-53150-0-40584500-1289852295_thumb.j

post-53150-0-98452500-1289852299_thumb.j

post-53150-0-76079000-1289852303_thumb.j

post-53150-0-95578400-1289852314_thumb.j

post-53150-0-96957600-1289852319_thumb.j

pareri la interior colegii! :D

Link către comentariu

pareri...hmm...

imitatia de mahon sincer nu-mi place si cred ca era de ajuns sa ai iluminatul pe rosu la ceasuri si la butoane...si cam atat :nono:

dar nah...masina ta...opera ta... ;)

in schimb vad ca ti-ai luat Cd-Player Beta VW...si chiar arata foarte bine... :icon_thumright:

si inca ceva...frate...fa ceva cu frana de mana!

nu e normal sa fie ridicata asa de tare in sus...ma strange cablurile...da drumul la aer din instalatie si e ok...

iar in legatura cu tapiseria de pe usi...cumpara o solutie de curatat mochete de la Bio Carpet...citeste instructiunile...si curata putin materialul de pe usi :exclaim:

sper sa nu fi fost prea rau :))

Modificat de bogdan.tuta
Link către comentariu

am schimbat cablul la frana de mana, nu sta asa sus in mod normal, dar nu e prins cablul nou cum trebuie, de fapt, e prins de maner un singur cablu, deaia sta asa!! nu am avut timp sa il fac si ala, probabil joi merg sa il fac, pentru ca maine si poimaine, zugraveli in casa, chestii, trestii!

merci fain, pan` acum o parere negativa in ceea ce priveste imitatia! :))

Link către comentariu

2 pareri + un detailing la interior. Fara rautate dar daca il cureti cum trebuie ..intinereste cu 10 ani

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

tocmai ce vorbeam cu bogdan si ii ziceam ca maine merg la cumparaturi, nu am mai siliconat bordul de un an! :))

Link către comentariu

un sfat prietenesc si o mare rugaminte la tine... :D

cumpara un silicon ce curata si da foarte putin luciu bordului...

chiar nu as vrea sa vad interiorul tot lucios... ;)

Link către comentariu

NU ,pentru imitatia de mahon,mai urata si ca rosul ce il aveai.Negru e ce-a mai buna optiune,cum iti spuneam acum ceva vreme eu si alti colegi ;).

Link către comentariu

ceva poze facute ziua!

post-53150-0-21784300-1290007636_thumb.j

post-53150-0-74899100-1290007646_thumb.j

post-53150-0-30908100-1290007660_thumb.j

post-53150-0-77490700-1290007681_thumb.j

post-53150-0-18576100-1290007690_thumb.j

post-53150-0-44202500-1290007700_thumb.j

clusterul nu mi-a iesit tocmai cum trebuie, insa nu e gata :) asta e doar autocolant normal...cel transparent urmeaza sa fie pus pe stiplex, asta daca gasesc pe undeva asa ceva!...ornamentul de pe usa soferului, bucata aia, se afla la mecanicul meu la atelier, am "lasat`o acolo" din greseala, iar cu oglinda si stopul, luna viitoare, acum trebuie sa gasesc gurile de ventilatie, ca le-am copt!

am schimbat astazi si sensorul pentru temperatura apei, acum imi indica in bord, insa tot nu am rezolvat problema relantiului, incerc sa vad pana unde urca temperatura apei, probabil trebuie sa schimb si termocontactul! Daca rezultatele sunt negative si apoi, mai ramane de schimbat sonda lambda si regulatorul de relanti...

Modificat de Balta
Link către comentariu

prieteni...prieteni....dar sa sti ca imi place mai mult cum arata masina la exterior decat cu atata rosu inauntru... :(

am vazut ca ai facut mici modificari si la ceasurile de bord si ca ai pus si sigla cu VWFORUM :D

iar referitor la relantiu...eu zic sa nu te apropi de Sonda Lambda...ca nu are nici o treaba cu turatia motorului

mai degraba verifica sa vezi daca nu prinde aer pe undeva pe langa admisie...

iar despre temperatura apei ramane sa schimbi doar termocupla de la radiator in cazul in care apa urca mai mult de cat trebui.

Link către comentariu

Salut!

Imi place ce vrei sa faci cu masina! Tata a avut un passat din '79 (primul tip, ala sport, "cocosat") si ma oftic si in ziua de azi ca nu l-am pastrat sa il refac... Probabil de acolo mi s-a tras mania cu VW. :Driver:

Referitor la ce faci tu, daca mai e nevoie de inca o parere... Si eu zic ca interiorul negru e cel mai... ok.

Eu cand am luat masina din semnatura, am vrut-o obligatoriu neagra. Mi se pare ca negrul ii da prestanta, eleganta dar si "duritate" in acelasi timp. Asta cred ca e valabil si cu interiorul.

In rest, continua-ti opera! Spor la treaba! :icon_thumright:

Link către comentariu

sa vad ce chef de lucru am maine..ca mi-e o lene de ma doare! :))

de 3 zile ridic si aplic pe pereti! In caz ca nu ma trezesc maine obosit si am ceva chef de munca, il fac negru mat!

Link către comentariu

post-53150-0-13405600-1290182902_thumb.j

asta e mai OK?! nu mi se pare deloc rea!

oricum, cine a vazut interiorul in poze: naspa!

Cine l-a vazut live: ce misto e asa!

so?!...ce sa fac?! :))

Link către comentariu

da...e mai ok asa...

dar unde gasesti tu asa ceva?

si daca faci asa bordul renunta la partea cu torpedoul...

pune model doar pe incuietoarea torpedoului ca arata mai bine ;)

Link către comentariu

hey!

da, este ok asa. mult mai ok decat ala cu negru si rosu. te-ai gandit bine la gri, avand in vedere ca este culoarea masinii... :icon_thumright:

Link către comentariu

balta cred ca se referea doar la ornamentul ala pe maro...

pt ca bord pe gri nu este...doar pe negru mat sau albastru mat...

ce se vede in poza cred ca este o modificare e pozei....a luminozitati si asta este moltivul pt care apare pe gri bordul.. ;)

Link către comentariu

:lol: foatre tare!

ce-i drept, m-am mirat putin si ma intrebam cum a reusit sa il vopseasca asa repede in gri, dar mi-am zis "ce stiu eu?". stiam (sau presupuneam) ca se fac doar negre...

mda... ce sa zic... acum poate ii vine vreo idee sa il faca gri!!! :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!