Jump to content

Passat B3 1991, 2.0 I

Balta

Postare recomandată

Sunt posesorul unui B3 de 10 luni! Masina mergea BRICI cand am cumparat-o, insa cu timpul, au aparut fel de fel de probleme, fie ele mecanice, fie electrice! Am reusit in mare parte sa le rezolv, insa mai am de muncit!

Ca dotari, nu are prea multe:

- culoare gri metalizat

- servodirectie

- trapa electrica decapotabila

- Interior negru

- Geamuri fata electrice

- Inchidere centralizata

- 6 difuzoare (doua in fata, doua in usi si doua in spate)

- Proiectoare de ceata fata

interiorul m-a costat asa:

-doua tuburi de spray rosu 280 - 18RON

-un tub spray negru lucios - 9RON

-o coala smirghel fin de 800 - 1.20RON

-o coala smirghel mai dur - 1.2RON

-pedale, ornament schimbator, husa schimbator, maner frana de mana: 35RON (pret de furnizor, in magazine le gasiti pana in 60RON toate)

TOTAL: 64.4RON

poze cu interiorul "modificat"!

post-53150-1276271034_thumb.jpg

post-53150-1276271038_thumb.jpg

post-53150-1276271094_thumb.jpg

urmeaza sa imbrac scaunele in piele (negru pe margini cu interior rosu), sa schimb materialul de pe portiere si eventual sa mai plasez cate un loc de inca un difuzor pe fiecare usa! Folie geamuri fata, spate, luneta!...

revin cu poze dupa ce mai fac una-alta!

Modificat de Aditu
Link către comentariu

34344594.th.jpg

56242019.th.jpg

94304970.th.jpg

35060144.th.jpg

38038930.th.jpg

73701453.th.jpg

71725564.th.jpg

10210395.th.jpg

ceva din exterior, interior si ceasuri de bord! :biggrin: special pt Gabi!

Link către comentariu
  • 3 months later...

in oras, 10L, afara undeva la 7-8%! Daca mai e cineva pe forum cu motor 2E, sa dea aici un semn!

intre timp, am modificat luminile din bord: lumina de la ceasuri, rotite de ventilatie, dezaburire, comutator faruri, proiectoare!

revin cu poze in scurt timp!

are cineva de pomana o bricheta cu lumina(rosie, ca verde am si eu)?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

masinuta mea draga, a primit astazi maner la usa sofer nou si cablu nou, la frana de mana, pe partea dreapta!

Maine vin cu ceva poze recente, mai am ceva de modificat in interior, de spalat, curatat si apoi PHOTO SHOOTIN`! :beer::D

Link către comentariu

Adica faci bordul din nou negru? Eventual schimbi si pedalele si maciulia de la schimbator?

Parerea mea e ca nu arata deloc bine.

Bafta

Link către comentariu

poate ii place mult culoare rosie in combinatie cu negru ....

eu as avea inca o sugestie...sa faca in 3 culori...rosu...galben...negru...si chiar ca ar fi super original atunci :beer:

Link către comentariu

eu sunt fan Chicago Bulls, asta e motivul din care am pictat masina asa. combinatia negru-rosu ma zapaceste ! :rolleyes:

nu, nu...nuca de la schimbator am schimbat-o de o luna buna;p edalele nu le schimb inca, deoarece, nu am cumparat altele si pe cele vechi nu le mai am, ca era mancat de vreme cauciucul de pe ele!

Ornamentul de la frana de mana l-am dat jos...maine sper sa termin treaba si sa arunc 2-3 poze! :) atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte!

Link către comentariu

La exterior masina mi se pare ingrijita, dar la interior cu combinatia asta de culori rosu-negru mi se pare ca arata foarte kitch, oribil. (urmeaza prize false pe capota, stickere de tuning si alte briz-briz-uri, beculete rosii si albastre la exterior, etc)

Recomand sa renunti la vopseaua rosie si sa faci bordul negru, sa dai jos pedalele alea si manerul schimbatorului(cauta ceva cat mai oem) fara plasticuri cromate si alte prostii.

La masina asta daca vrei sa atragi priviri recomand o folie discreta pe geamuri, un set de jante frumusele, un eleron lamelar M, o suspensie si cam atat si ai sa vezi ca o sa inoarca cu siguranta priviri, iar la interior poti sa pui ceva muzica si un dvd1din cu monitor de 7inch si cam atat.

Sper sa nu fi suparat de criticile mele, dar mi se pare ca ai luat-o in directia gresita cu modificarile.

In 2004 am avut pe mana un Passat ca asta dar de 1,8 cam jumatate de an si pe vremea aia dadeam clasa la f multe masini, mergea si arata exemplar si statea foarte bine pe sosea, era masina ideala la vremea aia

Link către comentariu

merci de critici, e clar ca de asta am nevoie, pentru a sti cum da...!

schimbatorul, am precizat anterior ca nu mai e de mult timp, le fel si manerul de la frana de mana! Daca voi ziceti negru, am sa tin cont de sfaturi!

beculete pe exterior, prize false?!...doamne fereste, alea mi se par clar masini de cocalari!

once again, multam fain de sfaturi!

Link către comentariu

Salut maestre,n-am stiut ca ai topic cu masina,acuma te-am gasit.In legatura cu ce vrei sa mai faci la ea, decat bani pe folii si piele pe scaune,care parerea mea nu au nevoie de nici o imbunatatire+de asta piele pe scaune si fara aer conditionat...mai gandeste-te :icon_thumright: ,mai bine ce tine de exterior.Cand am vazut-o eu atunci cand ai fost la Cluj,aveai o oglinda care avea nevoie de inlocuire :)),trapa care avea ceva probleme,nu mai retin nu functiona sau nu functiona partial,oricum investeste acolo.Interiorul sincer,nu-mi place.La fel am avut si eu acuma ceva timp o iesire din asta,nu chiar asa tare ca si a ta (ma refer la vopsit prin interior),dar mi-am revenit repede,tot asa din sfaturile altora.Balta e prea mult rosu.Cum au zis si colegii, renunta la combinatia asta,lasa-le negre sa vezi ce mult o sa-ti placa dupa ce revi la original ;) crede-ma!Im i place cum ti-ai facut lumina la reglaje aer si la ceasuri si am vazut ca muncesti sa-ti pui pe ceasuri ceva frumos.Sa ai spor!La muzica ,am vazut eu,nu mai retin pe ce topic, ca vrei nu stiu ce dvd-oaie cu ecrane .Da-le naibii nu-ti baga banii acolo deocamdata,daca ii ai foloseste-i pentru masina,nu pentru urechile tale..asta deocamdata ;).O sa vina si vremea muzicii.Hai,spor la treburi si investeste in ea unde trebuie ca merita,e frumoasa ;)

Modificat de mabial
Link către comentariu

am nevoie de un GAMMA! DECI, VREAU DEALA NEAPARAT! :beerchug: dau MP3-ul meu! :D

Bai, am pus astazi ceva autocolant imitatie lemn...nu arata chiar rau!

doar ca ...s-a rupt cablul de sub schimbator la cutia de viteze...si mi-a pierit cheful de orice alt detaliu! Am fost toata ziua nervos, mecanicul meu, a venit, s-a uitat la mine acasa, a zis ca trebuie ala scos, and he left! si m-am apucat eu de treaba, dar nu ii dau de cap! daca aveti vo` idee...tell me!

Link către comentariu

eu zic sa nu pui nici un gamma...si sa pastrezi player-ul care il ai acuma...

vorba colegului de la Cluj...in prima faza axeazate mai mult pe partea exterioara a masini...jante...faruri..stopuri...

oricum sunt curios cum a iesit cu imitatia de lemn....

Link către comentariu

avand in vedere ca am scos afara jumate de bord, nu am avut vreme de imitatia asta! am pus pe scrumiera si torpedou, mie, personal imi place....e mai ok decat vopseaua rosie! :)))

in caz contrar, ce negru sa folosesc pentru bord, mat, lucuios, de care?!

aspect exterior:

-am oglinda varza de azi iarna...nu ca nu am avut bani de ea, cred ca nu am acordat interes oglinzii, nu stiu de ce, dar pe saptamana viitoare trebuie sa dau o fuga pan` in Ungaria! asa ca daca site nea` Bogdan sau Red Fighter un centru de dezmembrari calumea, sa zica!

-stopul interior stanga trebuie sa il schimb!

-jante...neah, cel putin not now! iarna asta vreau acumulator nou si incalzire scaune, poa` la primavara!

asta e oglinda:

post-53150-1287163542_thumb.jpg

asa arata interiorul azi-vara, undeva prin iulie! cu presuri custom-made, de mine! :))

post-53150-1287163538_thumb.jpg

partea laterala, a fost lovita rau, azi-iarna, am indreptat ce am putut si cat de cat...merge acum, oricum, in functie de buget, am sa ii trag o vopsea!

post-53150-1287163533_thumb.jpg

Si fusta spate a fost varza, am chituit-o, vopsit-o, se vede clar si stopul spart, doua indoituri, una deasupra lui, alta pe langa emblema cu "PASSAT" si cateva puncte de rugina

post-53150-1287163555_thumb.jpg

numa bine! poze duminica, atat eu cat si bogdan (asa zice el...)! :D

Link către comentariu

mai...de oglinda ma ocup eu...

saptamana viitoare merg eu si caut prin Arad oglinda pt tine si daca gasesc ti-o trimit prin posta...

iar cat despre bord eu zic sa il faci cu o culoare mata...nu lucioasa

Link către comentariu

bun! maine nu, dar luni, daca nu da bine imitatia, ma apuc de vopsit cu negru!

momentan, prioritatea e sa mearga masinuta STAS!

merci de indrumari!

..Totusi, mie imi place masina lu` Bogdan, ca e bordul negru cu gri...bicolor! :rolleyes:

Link către comentariu

frumos passat-ul si ingrijit,imi place cum ai lucrat la interior cu vopsirea bordului,ti-ar da bine la exterior niste jante de aliaj cu buza R15,sau poti si la jantele astea de tabla sa le vopsesti buza argintie,parerea mea .Sa ai multa bafta in tot ce ti-ai propus sa faci,si multi km fara incidente. :icon_thumright:

Modificat de Ionut Bunescu
Link către comentariu

Salutare,

Frumoasa masina,insa dupa parerea mea ce ai facut tu acolo cu interioru ala,cu maciulia si cu "acordeonu" de la maciulie si stickerele alea,e un kitch.Eu as fi incercat sa o readuc la viata:tabla sa fie ok,vopseaua la fel,i-as fi pus niste jante frumusele(ponderate) si niste lupe cu xenon,atat.

Nu te supara dar,

Link către comentariu

ma bucur! :( criticile sunt bine venite!

burduful de la schimbator, daca ala e "acordeonul" ..era gaurit rau de tot, a trebuit sa il schimb, in fine poate gasesc ceva OEM pentru asta, as baga unul de piele neagra, era in jur la 100RON! Stickerele acolo erau de cand am eu masina.

Oricum, tinand cont ca am avut probleme constant pe partea mecanica si electrica, nu am prea bagat banii in elementele vizuale!...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!