Jump to content

VW Golf 3

crij

Postare recomandată

Buna baieti, vreau sa va prezint masina mea

E un golf 3 pe benzina cu:

motor de 1.8 ABS 90CP,

4xgeamuri electrice,

trapa electrica,

oglinzi electrice

ABS

Scaune sport

Airbag sofer si pasager

Din pasiune pentru aceaste masini am inceput sa o modific

Am reusit pana acu sa fac urmatoarele:

Full body paint(metal black, clean)

Sopuri cu LED

Prelungire capota (Bad Boy Look)

Subwoofer

Grila fara stema

jante alu de 15" cu cauciucuri de 205/50

Inchidere centralizata cu telecomanda

portbagaj modificat, buton de deschidere eliminat, si legat deschiderea pe telecomanda si buton din interior

Urmeaza si alte modificari numa e mai greu cu criza asta

Astept pareri, ms

post-56813-1276201253_thumb.jpg

post-56813-1276201263_thumb.jpg

post-56813-1276201281_thumb.jpg

post-56813-1276201287_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina, multi km in siguranta si asteptam si cateva poze cu interiorul ;)

Link către comentariu

super fain arata bad boy lookul :) poze cu interiorul si cu sobwooferul din portbagaj :P

cat mai multi km fara sa sara air-bag-ul si spune-mi te rog, cat te-a costat :Full body paint(metal black, clean)

Link către comentariu

vopsitul ma costat 600E dar impreuna cu modificarile de la capota si portbagaj, incerc sa revin spre seara cu ceva poze din interior.

Link către comentariu

Faina masina,a iesit bine BBL-ul...sa o stapanesti sanatos in continuare.

Link către comentariu

frumoasa masina si se vede ca bine lucrata...asteptam poze si cu interiorul

Link către comentariu

Buna baieti am revenit cu poze de interior, si am aplicat o folie pe parbriz pt parasolar

post-56813-1276353337_thumb.jpg

post-56813-1276353342_thumb.jpg

post-56813-1276353352_thumb.jpg

post-56813-1276353356_thumb.jpg

post-56813-1276353361_thumb.jpg

Link către comentariu

as dori sa cobor masina dar mi-e frica k va fi prea rigida o suspensie sport,ce parere aveti?

Link către comentariu

daca nu o sa ai probleme la intrare/iesire din garaj nu o sa fie probleme:) si eu mi-as dori sa imi pun dar eu si acum ating cateodata cu plasticul de jos cand ies din curte...

Link către comentariu

cu garaju nu am prbleme doar cu drumurile noastre minunate, vara trecuta am schimbat 2 seturi de cauciucuri din cauza gropilor.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

O intrebare : cu ce as putea astupa gaura ramasa de la stergatoarea din spate, fara sa o sudez sau asa ceva, ma gandeam la ceva dop?

Link către comentariu

da cauta un dop de cauciuc ceva. frumoasa masina. pentru fata punei si o buza de gti/vr6 sa vezi ce o sa se schimbe aspectu

Link către comentariu

In curand vreau s-o cobor putin, daca tot tre sa merg la service cu ea incerc sa rezolv si asta. dupa mai vedem cum ma lasa bugetu asta de criza.

Link către comentariu

foarte tare stopurile. daca vrei suspensie, pune suspensie reglabila macar, daca iti permiti.

Link către comentariu

Presurile nu-mi plac,scapa de ele .In rest o masina ingrijita ,frumoasa .Merita sa o cobori ,daca poti cu una reglabila ,mai bine ,daca nu si fixa e ok.Ingrijit si interiorul,imi place.Spor in continuare si drumuri bune :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!