Jump to content

De la Golf la Passat

nico3

Postare recomandată

De cateva zile am schimbat Golful V cu un Passat B5.5 din 2005 4motion. Motivul principal: spatiul de bagaje. Ce sa spun, deocamdata sunt incantat de masina, confort, dinamica.

Din pacate nu stiu foarte multe despre DVD. Decat ca e Clarion MAX668RVD si are navigatie, TV, radio, mp3 (nu am manualul). As dori putin ajutor de la cunoscatori.

post-38411-1276160630_thumb.jpg

post-38411-1276160728_thumb.jpg

post-38411-1276160776_thumb.jpg

post-38411-1276160792_thumb.jpg

Link către comentariu

Vazut personal masina - este super ingrijita , iar pe parte de electrica , turbo , injectoare , egr este impecabila !

Multi km fara probleme George.

Link către comentariu

Arata super, si navigatia vine perfect acolo ;) multi km fara incidente :P

Link către comentariu

Arata foarte bine masina!

Ce model sunt jantele?

Link către comentariu

Frumoasa masina , imi place cat de bine s-a integrat DVD-ul in bord parca e OEM

Legat de jante , imi permit eu sa raspund , Vancouver se numesc e un model foarte frumos.

post-17118-1276264061_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut!Frumos Passat,pare super ingrijit!Sa ai parte de el!

1.000.000km+ fara incidente! :icon_thumright:

Link către comentariu
Frumoasa masina , imi place cat de bine s-a integrat DVD-ul in bord parca e OEM

Legat de jante , imi permit eu sa raspund , Vancouver se numesc e un model foarte frumos.

Mersi pentru informatia legata de jante. Chiar nu stiam cum se numesc, probabil sunt din fabrica echipate.

Legat de DVD, mie sincer, nu mi se pare foarte bine integrat, e putin in afara consolei si marginea aia argintie, cred ca ar fi aratat mai bine neagra...

Link către comentariu

Sunt din fabrica ,din cate stiu eu odata cu semnalizarile in oglinzi a aparut si acest model de jante, care se gaseste si pe b6 avand spitele putin mai late.

M-am uitat mai atent si am vazut ca e putin iesita in afara ,ce sa faci nu e OEM ca sa intre perfect. Am vazut unitati care ziceau ca sunt montate bine si cand te uitai erau iesite in afara cam 2 cm deci jalnic cu tot cu rama adaptoare.La cum arata in poza mie imi place cum vine ..numai bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!