Jump to content

VW Golf V

adicuu

Postare recomandată

Am facut o excursie de 2550 km pana in Austria, 4 persoane, bagaje cat au incaput, parca era racheta :)

Masina s-a comportat excelent, fara probleme. Consumul de la iesirea din tara pana la intrarea inapoi a fost de 5%. S-a mers si cu 130 km/h dar preponderent s-a mers cu 105 - 110.

Link către comentariu

ingrijita masina ta si mai interesant e ca ai activat niste chestii utile zic eu cu ajutorul vag comului,interesanta de asemenea mi se pare partea cu sensibilitatea colanului de la 2 la 6.la viteze ridicate ar trebui ca volanul sa se intareasca,cum se comporta la peste 100km/h fata de setarea standard 6?,ps un set de jante 17 '18 ar schimba mult aspectul final

Modificat de guesswho1983
Link către comentariu

Mersi. Ar mai fi cateva setari dar mine nu imi merg, calculatorul e pe 18 biti, nu mai stiu exact :(.

Setarea sensibilitatii volanului ajuta la viteze mici. Cu cat creste viteza, cu atat se intareste si sensibilitatea volanului.

Cat despre jante, locuiesc in nord si e un chin pentru orice masina care merge pe ruta Dej - Baia Mare, asa ca o sa ramana cativa ani asa. Sunt tare curios cand o sa termine tronsonul asta, cica ar incepe anul acesta lucrarile le drum.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Hello din nou :)

Intre timp am ajuns cu masina la 215.000 km reali. Masina se comporta bine.

Am facut o mica modificare, acum cand apas frana, se aprinde cercul complet la stopuri.

Vreau sa-mi cumpar cauciucuri noi si nu stiu de care sa-mi cumpar: Continental, Bridgestone, GoodYear sau Dunlop. Toate sunt sub 300 ron bucata, dimensiunile sunt 195/65/15, acum am 205/60/15 dar nu sunt trecute in CIV si am fost si la reprezentanta si mi-au dar 4 liste de cauciucuri pentru masina mea, dar fara aceste dimensiuni.

Din ce am auzit, Dunlopurile de vara nu prea sunt grozave.

Ce parere aveti?

Link către comentariu

cine ti`a zis ca dunlo nu sutn grozave ... zii sa`ti dea banii inapoi ! la mine ordinea ar fi Bridgestone,Dunlop,Conti si Goodyear ... acum depinde ce model la fiecare firma in parte ;)

Link către comentariu

eu am un touran si l-am incaltat cu bridgestone turanza.sunt foarte bune,nu sunt zgomotoase,chiar sunt foarte mulumit de ele :Driver:

Link către comentariu
  • 5 months later...

N-am mai scris cam de multisor pe aici.

Intre timp am mai facut vreo 5.0000 de km.

Dar cum drumurile patriei sunt "grozave" (cine a fost recent prin Padis stie), rulmentul de pe fata dreapta a cedat si trebuie sa-l schimb. Spre ce marca de rulment sa ma orientez. Cineva mi-a zis ca din fabrica sunt echipate cu FAG, la un service la care am sunat a zis sa pun SKF ca sunt mai bine, si pretul e altul bineinteles, adica mai mare.

Cam ce mi-ati recomanda?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masinuta a implinit o cifra rotunda :D

20111104145632.jpg

Modificat de adicuu
Link către comentariu

Deci de faceai poza la 22:22, era completa poza!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

La modificarea orei nu m-am gandit. De 3 luni am resetat kilometrajul intermediat la 220.000 ca sa fie 2 pe linie, cu o mica eroare de vreo 50 de metri :)

@sebip Cand am facut 2 pe linie chiar trecusem de piata abator si am tras pe dreapta, eram in drum spre Baia Mare, si era cam mult pana la 22:22 :D

LE:

Cica exista Photoshop :P

2011110414562.jpg

Modificat de adicuu
Link către comentariu

Frumos......felicitari si multi km fara probleme. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 9 months later...

Neatza lume.

Masina a mai facut 232.000 de km si a facut poc.

Vibrochenul s-a rupt in doua de la un por, defect de fabricatie. Distributia a ramas pe loc si nu a sarit, doar un arc de la rola parca nu functioneaza cum trebuie. Distributia avea 52.000 km.

Un vilbrochen nou cica ar fi undeva la 5.500 de lei.

Cam la ce pret ar fi unul second? Trebuie si cuzinetii aia de pe acolo bineinteles.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!