Jump to content

vw passat b5.5

ovexdoc

Postare recomandată

asadar mi-am dat golful si dupa ceva cautari am gasit-o:noua doamna care imi va tine companie pe drumurile patriei,o berlina din august 2004 model 2005 cu semnalizari in oglinzi 1.9 tdi AVB.

culoare bleu-albastrul cerului imi place f mult

km 138 000

dotari:

-climatronic

-comp de bord

-volan,schimbator si frana de mana imbracate in piele

-cotiera fata spate

-volan reglabil pe adancime si inaltime

-airbag-uri cortina

-scaune sport cu reglaj lombar si pe inaltime

-torpedou refrigerat

-ESP

-2 chei briceag una nefolosita

-etc nici nu stiu tot ca abia am luat-o.

Modificat de ovexdoc
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, arata bine! imi place ca e modelul mai nou cu semnalizari in oglinzi si culoarea e mortala.

Link către comentariu

ce i-am facut de cand luat-o:

-inmatriculare bineinteles

-schimbat ulei si toate filtrele

-muzica-pe golf aveam amplificator si subwoofer dar din ce am citit pe forum nu se mai aude bine in passat subul asa ca le-am dat si am optat pentru difuzoare si pe fata si pe spate.masina a avut casetofon beta cu difuzoare fata.a fost nevoie de inele adaptoare,iar usile spate au necesitat grile si cabluri trase.mp3-ul este un alpine iar difuzoarele ground zero gztc 165t.se aud super dar totusi ar trebui o insonorizare-poate pe viitor.am uitat sa fac poze la montaj am doar cu ce s-a scos:

post-17807-1275939758_thumb.jpg

-schimbat manson schimbator cu unul din piele arata super is foarte incantat de el:

post-17807-1275939948_thumb.jpg

post-17807-1275940099_thumb.jpg

-o cheie nu mai avea emblema am pus alta la fel cu originala

-schimbat un brat pe dreapta

ce vreau sa-i mai fac:

-saptamana asta distributie si scuturile motor si cutie ca lipsesc

-apoi detailing interior pentru ca scaunele fata sunt un pic murdare si s-a fumat in masina iar eu nu suport miros de nicotina

-detailing exterior deoarece are multe zgaraieturi de la nevasta fostului propietar si farurlile matuite

-jante aliaj ca urasc capacele

-folie

-xenon

-si ce o mai fi

o sa revin cu niste poze mai faine dupa detailing.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos , desi e doar avb , motorul e foarte economic , la fel am si eu .Cumva in fata a fost atinsa ? Bara fata , in partea dreapta-far are luft cam mare.

Link către comentariu

da a fost un pic agatata o s-o repun la loc,am zis mai sus ca masina are nevoie de un detailing exterior are multe zgaraieturi.eu am verificat-o in reprezentanta si mi s-a spus ca nu a fost lovita.mi-a convenit pretul(6600)si anul de asta am trecut cu vederea micile defecte,dar o sa le remediez,o sa revin cu poze atunci.multumesc pentru urari!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!