Jump to content

Golf MK 3

Claudiu90

Postare recomandată

De curand am devenit si eu proprietar de VW golf 3, si mi-am facut cont pe acest forum pentru a afla mai multe despre aceast tip de masina. As vrea sa va prezint pe scurt masina mea:

Dotari:

-VW golf 3 GT 1.6 101 CP

-4 geamuri electrice

-2 airbag-uri

-servo-directie

-scaune sport

Momentan atat, dar sper ca pe viitor sa o imbunatatesc.Eu spun ca pentru o prima masina e ok , destul de puternica si frumoasa.

20100424181846.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de Claudiu90
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme :) .Bafta!

Link către comentariu

Multumesc.

O sa apelez al voi cu toata increderea daca voi avea nevoie de ajutor:)

p.s. masina are si AC , am uitat sa mentionez;)

Modificat de Claudiu90
Link către comentariu

mai pun si eu ceva poze mai recente:)

20100612202756.th.jpg

20100612202740.th.jpg

Modificat de Claudiu90
Link către comentariu

frumoasa masina. ce planuri ai cu ea? ar merge niste jante :biggrin:

Link către comentariu

da, niste jante, de preferat Azev, folie pe toate geamurile, o buza de GTI, stopuri si faruri:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos golfu incearca sa inegresti semnalizari putin ,sopurile si fa marginea la oglinda de la faruri neagra sa vezi schimbare!!! bafta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Astazi masina a primit discuri si placute noi ATE, pe fata si pe spate, schimb filtru ulei, filtru benzina, filtru polen si filtru aer.

In curand va primi arcuri si telescoape noi + distributie..:rolleyes:

Link către comentariu
  • 6 months later...
  • 8 months later...

Salutari fani vw...am intrat in posesia unui golf3 1.6 GT 101 cp...si as avea cateva intrebari daca ma puteti ajuta,eu am mai avut un golf dar 1.6 75 cp aeeú:

-nu mi se pare ca trage destul pt cei 101 cp as zice chiar ca cel vechi de 75 tragea mai bn.

- se limiteaza la 5000 rpm si in viteza si pe liber si oriqwm, pe bord arata rosu de la 6.500 si nu inteleg dc face asta

-si ultima intrebare care este defapt o nelamurire: eu stiam ca 101 cp are motorul de 1.6 dar cel cu 16v dar al meu este la fel ca cel de 75 doar k are admisia si evacuarea puse invers si difera cate ceva....v'as fi recunoscator daca m'ati ajuta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!