Jump to content

Golf IV Edition

MrTeiu

Postare recomandată

arata bine. o sa imi comand si eu un set de covorase de cauciuc la a mea. cele pe care le are deja sunt ok la protectie dar nu sunt deloc estetice :P

cauta-i o cotiera!

Link către comentariu
  • 5 months later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MrTeiu

22

• Muale

10

• davides

5

• Edy_magirescu

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

De curand masina a primit niste incaltari noi si folie pe geamuri. A primit jante de 17` cu anvelope Michelin 225/45/.Si folie care este cea legala din punct de vedere al transparentei. Am pus niste poze cu si fara folie. Pe fata puteam pune mai inchis dar era pe propria raspundere. Pareri si sugestii ?

dsc02564mm.th.jpgdsc02472h.th.jpgdsc02480f.th.jpgdsc02560l.th.jpgdsc02562c.th.jpgdsc02554k.th.jpg

Modificat de MrTeiu
Link către comentariu

E alta viata cu folie...poti colanta si stalpii la portiere in negru lucios.Toate cele bune :icon_thumright:

Link către comentariu

pareri:

-arata f bine cu folie (ce transparenta are?), o sa te simti mai bine la vara.

-jantele sunt frumoase

-usa stanga spate a fost revopsita (?)

sugestii:

-pune colant si pe stalpul B

-vopseste bandourile si pe cel spate in zona de incarcare portbagaj aplica folie transparenta/neagra de protectie

-coboara putin suspensia,e cam ridicata

Link către comentariu

Pe fata are 79% si pe spate 7%.Cat despre usa din stanga spate, chiar am observat si eu in poze ca se vede mai inchisa insa nu a fost vopsita si cu ochiul liber in parcare nu se vede... :rolleyes: cine stie... poate cade lumina altfel in zona aia :). Stalpul B care ar fi ? M-am gandit doar si nustiu daca ar fi o idee buna sa pun colant negru pe plafon si pe stalpi... am vazut un model si arata destul de "misto":). Cat despre suspensie asta ar fi un motiv pt care am luat jantele de 17` pt a o ridica putin, anul trecut in vara am frecat-o pe dedesubt foarte mult de la drumurile noastre "bune". De vopsit urmeaza si bandourile cand se mai incalzeste putin.

dsc02559nl.th.jpg

dsc02558xc.th.jpg

Modificat de MrTeiu
Link către comentariu
  • 2 months later...

De saptamana trecuta masinuta a primit inca 30 de caluti de la TCM TURBO cu ajutorul D-lui Voinea si a lui Cosmin.Diferenta este foarte MARE fata de stock. O sa revin cu un feedback dupa 1000 km, 10.000 km.Cat despre feeling, parca e alta masina, venind catre casa dupa modificare ajungeam lejer la viteza de 160-170 km\h pe care inainte era o povara pt masina.Toata stima pt D-lui Voinea lui Cosmin si staff-ului TCM Turbo.In curand o sa pun noile anvelope de vara atunci o sa revin din nou cu poze si un feedback despre chip.Cand a dat caldura m-am gandit ca ar fi bine sa "innegresc" stopurile si stalpi si astfel am apelat la ajutorul celor de la Tornado [Llumar] din Deva.

Poze :

Inainte

14032011104.jpg

14032011105.jpg

Dupa

14032011109.jpg

14032011110.jpg

14032011111.jpg

Link către comentariu

ooo cip tuning ... stopuri smoked ... parca prea smoked :D oricum dau bine pe masinuta ! :icon_thumright:

Link către comentariu

pai cei de la tornado aveau 2 tipuri... prima era prea deschisa si asta... am ales aceasta pt ca e mai "Misto" :icon_thumright: cat despre cip, cristi recomand tuturor care au posibilitatea sa o faca cu mare drag. Mai ales TDI- istilor ca la ei e cea mai mare diferenta absolut si feeling-ul. Ce oameni avem in ro :blink: ... am sunat la 3 magazine online de niste jante sa dau comanda si la toti raspunsul a fost " va sunam pt confirmare" am asteptat 2 sapt si nimic.... acum caut in magazine direct dar nu prea sunt sanse sa gasesc ce am nevoie. Daca stie cineva magazine de jante din judet va rog sa "spuneti si la mine" ;))sau si din jud. Alba.

Si o poza cat inca era calda folia pe stopuri:

14032011107.jpg

Link către comentariu
Edy_magirescu

ii sta bine cu stopurile fumurii...numai sa nu fii obligat de politist, sa o dai jos si sa mai iei si o amenda pe deasupra.Sper sa nu patesti ca mine :( .Toate cele bune :icon_thumright:

Link către comentariu

Oribile stopurile! Si pe deasupra si periculoase!

In rest imi place ca o pastrezi cu modificari mici si de bun gust. S-o stapanesti sanatos! si poate schimbi/dai jos folia de pe stopuri.

Link către comentariu

Edy - de ce sa le dau jos ? ce treaba are politistul cu stopurile si cu ce argument vine ? pana acum cat am umblat nu am avut probleme cu politia sper sa nu am nici in continuare.

nervoss - de ce zici ca sunt periculoase\oribile ? toate modificarile pe care vreau sa le adaug masini vreau sa fie cat mai discrete in asa fel incat sa dea un bun aspect si sa ramana un VW Golf 4.

Link către comentariu
Edy_magirescu

cand m-a oprit nenea politistu' mi-a cerut autorizatia pt folia de pe geamuri cat si pt stopuri.Exact asa am avut si eu,nuanta asta pe care o ai tu acum.Motivul? ...''masina nu e echipata de fabrica asa...'' Uite asa asa arata si a meapost-25814-0-84480200-1301401492_thumb.j Sper sa nu ai aceeasi surpriza si tu.

Link către comentariu

Scade vizibilitatea stopurilor prin folie.. nu exista sa iei autorizatie pentru asa ceva

Link către comentariu

Sa stii ca am intrat in doua magazine din Cluj sa intreb de jante, dar nu aveau ceea ce iti trebuie tie.

Felicitari pentru resoftare, chiar imi amintesc ca si eu ti-am recomandat cand ne-am intalnit. Peste max o luna sper sa am si eu :D, nu de alta, dar de cand cu jantele pe 17 simt ca am pierdut putin din sprintul masinii.

Link către comentariu

felicitari pt soft,folie.

din pacate nu si pt stopuri. nici estetic nici functional nu vad rostul foliei... :(

stalpii A B C sunt cei care leaga "tavanul" masinii de restul. A fiind la parbriz.

intelegi dc zic de colantarea in negru....sa dea continuitate de culoare pe masina,acum bara rosie intrerupe linia geamurilor

Link către comentariu

YooHu - deci e super cu cip si atunci cand am facut drumul acela la simeria am vb despre cip si m-am hotarat pana la urma.Se simte foarte mult diferenta. Si eu cand aveam jantele alea am simtit mult pierderea din sprint ca am avut 90 cp nu stiu daca la 101 e chiar asa... de tine e super ca poti ajunge departe cu un chiptunning din cate am citit pe aici.Recomand!

Cat despre folia de pe stopuri, cand ma va opri politia atunci o sa o dau jos daca pomeneste de ea.Sper sa nu am de a face cu ei, mie unu imi place cum arata masina cu stopurile negre... am vrut sa cumpar stopuri cu led negre, dar am zis sa incerc asa ceva prima data ca e si mai ok la pret, de ii problema o sa dau comanda de stopuri le pun si DONE :)

Pe astea le vreau :D si sper ca pana in iarna sa fie montate daca nu am probleme.

Stopuri LED Volkswagen Golf IV Break - 159.00

Link către comentariu

interesante stopurile,am mai vz pe forum.

nu stiu cat de fiabile sunt ledurile si daca se pot schimba usor in cazul in care se arde unul...

oricum nu e led peste tot...

cat te-a costat folia pe geamuri,si eu as vrea sa imi pun ca vine caldura acum

Link către comentariu

Muale - folia ma costat 500 ron cu 5 ani garantie parca... e ok cu folie mai ales acum ca incep caldurile pasageri si nu numai ei au un confort mai ridicat :).

Link către comentariu
  • 1 month later...

Luni Golfuletul face 1 an de cand il am si a primit o pereche de jante noi MAK pe 16` si niste anvelope Dunlop 225\50\R16.

Pareri ?

Poze:

06052011025.jpg

06052011014.jpg

06052011018.jpg

06052011020.jpg

06052011021.jpg

06052011024.jpg

Link către comentariu

frumoasa masina,ai acelasi motor ca a mea, ALH...motor foarte rezistent si economic...pe criza asta e perfect:) sunt interesante jantele noi,dar eu as prefera ceva cu mai putine spite, santa monica dau cel mai bine pe orice golf 4, scurt sau variant.

Iti recomand sa vopsesti bandourile in culoarea masinii, o va schimba radical, uite sa-ti faci o idee cum arata a meapost-34145-0-59663900-1304690634_thumb.j

Vreau sa te intreb cip-ul de cati cp e in +? si cum e? se simte o diferenta vizibila? nu ti-a facut probleme ambreiajul sau turbina din cauza asta? ca as fi si eu interesat sa-mi pun. si cat te-a costat?

Multi km fara probleme iti doresc !

Link către comentariu

Merita chipurea, se vede diferanta mai ales la drum lung dar si turometrul urca mai vioi si te trezesti la 100km/h....

Sau mai exista si un mod care se face asupra electricii pompei si modifica valoare cantitatii injectate dar nu este foarte recomandat. Traiasca chiptuningul ca masina alearga intardevar bine.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Cipul e de 30 de cp. Se simte foarte mult diferenta, ajungi la 100 km\h "cantand".Diferenta vizibila ? Cu ambreiajul inca nu am nici un fel de probleme pt ca deobicei nu fac plecari de pe loc gen burnout. Si nici turbina nu da semne de oboseala... O diferenta vizibila e consumul, daca ii o ti numai in talpa consumul creste considerabil, dar daca mergi constant consumul scade cu pana la 20% chiar si 30% luna trecuta am facut niste teste in legatura cu consumul si mi-a iesit super bine la un mers normal[constant cat se poate] si am iesit la 4,2 %. La pret te intelegi cu D-l Voinea.

Modificat de MrTeiu
Link către comentariu
  • 6 months later...

Buna, de ceva timp am mai facut niste modificari la golf, am schimbat discurile de frana fata-spate si placutele toate sunt ATE, am schimbat si lichidul de frana, antigelul, uleiul din cutia de viteze si am montat si un carlig Bosal.Am dat navigatia cea veche pe alta OEM cu butoane si pe ambele parti. Mai urmeaza niste mici modificari la ea astept maine sa imi ajunga. O sa va tin la curent. Ca si toata lumea am pus si eu cauciucurile de iarna pe masina, diferenta de la 16` la 15` se simte destul de mult, viraje destul de stranse pe care le luam la 60 km\h acum trebuie sa reduc la 40-45 km\h. Ce sa va mai zic... Masina merge impecabil... pana acum nu am mai avut "antecedente" cu ea daca pot sa le zic asa. Si sa zic si cateceva despre soft de fapt ce sa va zic ? nu am nici o problema si nici o parere de rau, merge ca si in prima ei zi :) din pacate singurul inconvenient pe care cred ca toata lumea il are e pretul carburantului care creste si creste creste creste.... totul creste in tara asta [in afara de salarii]

DSC02889.jpg

22112011013_2.jpg

22112011013_1.jpg

25112011021_1.jpg

22112011014.jpg

22112011013.jpg

22112011012.jpg

22072011859.jpg

30112011034.jpg

30112011033.jpg

30112011032.jpg

Am uitat sa adaug in postul de mai sus sa va zic ca de cand am facut resoftarea am facut si un filmulet in care se vede "viata" pe care o are motorul.Am filmat cu telefonul si va rog scuzati tremuratu` maini ;)) nu am stabilizator.Am inceput de la 100 km\h in treapta a 5 a.Mai era "pedala" dar am avut niste masini in fata care si ele mergeau destul de bine si a trebuit sa incetinesc...

http://www.youtube.com/watch?v=ZuDu-H-82yY

si o poza cu discurile...

15062011111.jpg

Modificat de MrTeiu
Link către comentariu

Foarte tare golfuletul! ALH EDITION ! ME 2 ! :)) In caz ca nu esti in grupul nostru " VARIANT CARTEL ", te invitam cu cea mai mare placere... Familia noastra e numeroasa, unita si "glumeata" sa zic asa :)) Inca odata, faina masina. sa ai grija de ea, si ea de tine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!