Jump to content

my passat b6 2.0 tdi dsg

vip007

Postare recomandată

salutare :) sunt nou in comunitatea vw chit ca am mai condus d'ale firmei

in urma unor probleme a trebuit sa imi vand masinuta mea si cum necesitatea unei noi masini a reaparut

am optat pentru un passat :D

am cautat peste tot si nu prea gaseam ceva ce sa imi placa asa ca am inceput sa imi intreb prietenii si culmea unul dintre ei avea un b6 de vanzare.

masina arata si se misca bine

am fost surprins de consum care e genial pentru mine... plecad de pe o masian cu 2.0 benzina si steptronic :) a fost ca un vis sa vad consum de 6 la drum lung si o medie de cand am masina de 8...

inca sunt niste chestiuni la ea care imi sunt un mister, dar sper sa le aflu cat mai repede posibil :)

mai am si cate una alta sa modific la ea sa arate mai bine dar strictul necesar este deja ok

sper sa va placa si voua cum mi-a placut si mie :D

din dotari: highline + drumuri grele, senzori de parcare spate si car kit parrot jante pe 16

o sa va tin la curent cu micile mele modificari si readaugiri deoarece sunt unele piese lipsa(gen chedar chromat de la usa stanga fata)

de cand am facut pozele am schimbat si numerele :) un nou se de poze urmand sa vina :)

post-27511-1275813495_thumb.jpg

post-27511-1275813592_thumb.jpg

o zi faina

Link către comentariu

2-3 si cu interiorul :)

urmeaza unele mai faine :D zic eu :))

post-27511-1275814933_thumb.jpg

post-27511-1275814927_thumb.jpg

post-27511-1275814924_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumos Passat-ul tau.O modificare pe care trebuie sa o faci este modificarea stopurilor de pe portbagaj.Cauta pe youtube "passat skyline tails" sa vezi exact la ce ma refer. Bafta!

Link către comentariu
lucian_90tud

Foarte frumoasa masina :)) . Spor la modificari si cat mai multi km cu ea.

Link către comentariu

Cea mai tare combinatie 2.0tdi cu DSG!!! sa o conduci cu placere si sa te poarte cati mai multi km fara probleme!

ce masina ai condus inainte?>

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

multumesc de urari :D si eu sper sa o duc cat mai multi km cu placere :D si mai ales fara probleme

inainte am condus o Afla Romeo 147 cu 2.0 si 150cp... mi-a placut la nebunie dar acum descopar si alte utilizari ale masinii :)) cum ar fi consum mic fiabilitate ridicata portbagaj :))

Link către comentariu

Faina masinuta, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea. Si bine ai venit pe forum.

Link către comentariu
  • 9 months later...

hello :D se pare ca un bec a hotarat sa imi zica pa :))

are cineva idee cum se schimba becurile d1s? la farurile adaptive? trebuie dat jos farul sau ceva?

va multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!