Jump to content

Sipu MEU :D VW Golf3 1.6

GT_SIP

Postare recomandată

Salut . Detinator al unui G3 1.6 75 CP am sa va prezint masinuta.

Dotari : Servo-frana , servo-directie , trapa electrica

Exterior: jante Borbet 15' , oglinzi schimbate , amortizoare sport (reglabile),faruri cu lupa clara, grila fara semn , geamuri fumuri , Toate au omologari TUV din germania o gramada de hartogari . in fie mai sun cate ceva pe ea am sa pun cateva poze sa o vedeti sa va dati cu parerea . MS . Astept intrebarile voastre

post-70515-1275655712_thumb.jpg

post-70515-1275655715_thumb.jpg

post-70515-1275655718_thumb.jpg

post-70515-1275655723_thumb.jpg

post-70515-1275655727_thumb.jpg

post-70515-1275655734_thumb.jpg

Modificat de GT_SIP
Link către comentariu

Arata foarte bine,ce nu imi place este cd-playerul,daca era negru era altceva,strica aspectul bordului,si cotiera care zici ca e de logan(fara suparare),in rest multi km fara probleme!

Link către comentariu
Arata foarte bine,ce nu imi place este cd-playerul,daca era negru era altceva,strica aspectul bordului,si cotiera care zici ca e de logan(fara suparare),in rest multi km fara probleme!

asa am duso :( pana acuma la partea estetica inca nu mam ocupat , a trebuit sa-i fac distributia si schimburile de ulei .

Link către comentariu

Arata ok masina...cd-ul intradevar sare in evidenta negativ,dar imi place chestia atarnata de oglinda,vreau si eu de ceva timp dar n-am gasit :offtopic:

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
Arata ok masina...cd-ul intradevar sare in evidenta negativ,dar imi place chestia atarnata de oglinda,vreau si eu de ceva timp dar n-am gasit :))

Sa o stapanesti sanatos.

am inteles cu cd-u da ,nu ala am vrut neaparat sal pozez ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

A Venit si randul etrierelor care le-am vopsit cu un "Verde de Paris"

08062010004.jpg

Am scos suportu de plastic de la numar si l-am lipit cu banda dublu adeziva

15062010x.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

post-70515-1278543913_thumb.jpg

Modificat de GT_SIP
Link către comentariu

Ai vazut ca prea multa lume are rosu si te-ai gandit sa faci ceva unic:Din poze arata bine, o sa imi dau cu parerea cand o sa o vad in realitate, dar nu cred ca arata rau.

Link către comentariu

Dupa cum l-ai denumit..verde de paris recunosc ca m-a bufnit putin rasul si m-am gandit la reclama la varul lavabil: albastrul burgunde :). Acum serios vorbind mi se pare destul dee tipatoare culoarea si pensula destul de groasa. Nu lasa dare de la fire spre deosebire de pulberea spray-ului? Si inca ceva... pe fata as fi vopsit doar etrierul nu si oala de la disc: poate o vei face negru. Daca e ok pentru tine asa ignora-ma :Driver:

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
  • 5 months later...

post-70515-0-95912900-1293752373_thumb.jpost-70515-0-82199400-1293752404_thumb.jpost-70515-0-52926600-1293752489_thumb.j

upload : Am pus un Cd alpine, 2 boxe in usi alpine , filtru sport , toba Borla Pro Xs , volan Victor , Tapitat cutia de bass,leduri prin bord ,semnalizari clare , stopuri clare si alte mici moddificari de care nu mai tin minte.

Modificat de GT_SIP
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!