Jump to content

stergatoare ibiza aero-retrofit

Carmella
 Share

Postare recomandată

Ma gandesc sa-mi iau niste stegatoare mai de d-ne ajuta. Valeo Silencio x-treme mi-au atras atentia insa sant ceva cam scumpe si ma gandesc sa nu raman fara el la cat de multi ciobani sant in tara asta.

Are cineva niste sfaturi sa-mi dea in domeniu ? sa fie aero+retrofit pls.

many thnx

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se fura multe lucruri de la masini: oglinzi. capace de roti, am auzit chiar si rotile se fura - daca ai chinionul poti ramane si fara masina etc

Nu cred ca ai ce face in acest sens! Cum iti este norocul.

Nu cred ca s-a inventat vreun antifurt pentru stergatoare, dar unul din vecinii mei de aici din Bucuresti a gasit solutia. De vreo 2 zile le are legate cu sarma nu stiu motivul,are Dacie Nova dar nu cred ca are importanta.Am sa fac o poza poate ajuta

De asemenea, daca vrei cu adevarat sa le protejezi se pot scoate si baga in portbagaj (le pui inapoi dimineata, sau cand ai nevoie, dar in acest caz ar trebui protejat parbrizul, fiindca daca dai din greseala de maneta de la stergatoare nu-i a buna).

Modificat de bogdan.cocea
Link către comentariu

Cele mai bune sunt Bosch Aerotwin Retrofit. Iti trebuie stergatoare cu dimensiunile 475/530 mm. Din pacate, sunt destul de scumpe, cam 130 RON setul. Daca sunt prea scumpe, poti incerca Valeo normale, nu cele aerotwin, sunt destul de bune si tin destul de mult.

Link către comentariu

E diferenta mare intre aerotwin si normale. Si eu mi-am pus Bosch aerotwin, la putin timp dupa ce pusesem normale, deci alea normalele nu apucasera sa se uzeze. De un an de zile sunt tot silentioase si sterg super. Parerea mea :icon_thumright: .

Link către comentariu

Exact, sterg foarte bine, eu le am de aproape doi ani in varianta Aerotwin (nu retrofit, asa a venit masina echipata) si inca sterg ok. Pretul insa nu e foarte mic.

Link către comentariu

E diferenta mare intre aerotwin si normale. Si eu mi-am pus Bosch aerotwin, la putin timp dupa ce pusesem normale, deci alea normalele nu apucasera sa se uzeze. De un an de zile sunt tot silentioase si sterg super. Parerea mea :( .

Din pacate eu am alta parere despre Bosh: dupa 6 luni stergeau rau si sunau oribil :D

Link către comentariu

dupa o experienta nu tocmai placuta cu valeo silencio sau ceva de genul (in 3 luni se mancase efectiv lama) am zis ca nu mai dau atatia bani pe niste stergatoare si mi-am luat unele din cora , tot aero , 15 lei bucata.Au peste 6 luni si sterg impecabil.La cum au inceput sa se fure din nou de la stergatoare pana la oglinzi, antene si alte prostii nu merita sa dai 130 lei pe set , e doar o parere.

Link către comentariu

Stergatoarele ieftine nu sunt bune iarna si rezista la soare maxim o vara, in rest isi fac treaba cat de cat! Cu cat va fi "foamea" mai mare si criza cu atat se vor fura mai multe de pe masini si nu numai!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am luat pana la urma niste boch aero retrofit, dar nu sant tocmai foarte multumit. lama din dreapta nu are tocmai curbura necesara parbrizului, desi am luat dimensiunile exacte, si nu sterge foarte bine - raman cateva dungi...

a mai avut cineva aceasta problema, si daca da cum se poate rezolva ?

mersi

Link către comentariu

Solutia este sa nu pui retrofit ci sa iei stergatoarele cu totul, astea aerotwin cu care vin echipate de prin 2006 incoace au altfel bratele si sistemul de prindere al lamei. Io din astea mi-am pus - au fost "bonus" :D la piesele pe care le-am luat de pe o Ibiza aproape noua, pleznita in lateral si pusa la dezmembrat, deci nu am dat pe ele nimic, da' am inteles ca sunt cam scumpe.

Link către comentariu

Mi-am cumparat de vreo 2 luni stergatoare aero de la reprezentanta. Au costat in jur de 120 RON.

Tot originale am avut si inainte si au functionat impecabil peste 2 ani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!